|
|
אם את כוסית מצדי תהי גם איראנית
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
נערך לאחרונה על ידי קאראאממבוולללההה; 27-05-2009 בשעה 16:43.
אנחנו במדינה דמוקרטית, כניראה ששכת את זה.
בישביל המדינה אין שום הבדל מה הדת גזע או לאום שלך.
הבעיה היא כשאין לך אזרחות.
והורים שמחנכים ילדים לא להיסתובב עם נוצרים טיפשים.
הבעיה היא אם הנוצריים האלה קיצוניים ושונאים יהודים, ואם הם יישנאו יהודיים, הם גם לא יירצו להיסתובב איתך.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
את מפגרת וכולכם מפגרים עם השאלות שלכם
לכו דחפו מצות תחת
מזה משנה הדת סעמק מישו פה דתי בכלל?
מעצב גראפי לכל מטרה.
בוא נגיד ככה, אתה מכיר מישהו נוצרי?אם כן אני בטוחה שאין לו חברים ומנדים אותו בגלל שהוא נוצרי,אני יכולה להגיד לך שהיה לי פעם מישהו בשכבה והוא נוצרי,הוא בחיים לא עשה כלום לאף אחד,פשוט בנאדם חמוד אבל ברגע שראו שיש לו שרשרת של צלב על הצוואר כל הסטריאוטיפים פתאום באו,ופשוט אף אחד לא דיבר איתו ועכשיו הוא סתם מסכן כזה,גלמוד.
וזה לא נעים.
בקיצור לשאלה של זאת שפתחה את הנושא,אני אומרת ככה,ברור שיכולים להתחתן איתך אבל ברגע שיש לך ילדים עדיף לך להתגייר אחרת הם סתם יגדלו בעולם מגעיל.
נערך לאחרונה על ידי קאראאממבוולללההה; 27-05-2009 בשעה 22:35.
וואו את רואה עולם אפור במיוחד..
החברים הכי טובים שלי הם נוצרים ולאף אחד אין בעיה עם זה ולמי שיש בערך עכשיו בגימלים מה זה החרטה הזאת לנדות (לא ניראה כתבתי את המילה הזאת נכון אבל לא משנה) מישהו בגלל האמונה שלו אם אני תופס מישהו כזה אני והוא נלך הצידה לשיחה קטנה....
ותאמינו לי לא יהיו לו יותר בעיות עם נוצרים, מוסלמים ואפילו לא עם בודאיסטים...
נערך לאחרונה על ידי Ori; 27-05-2009 בשעה 23:08.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
וואוו למה אתם חושבים שהילדים חייבים לגלות שהוא נוצרי??!!
נגיד והוא נוצרי-אז נהוא יכול להסתיר את זה וארז אף אחגד לא יירד אליו ולא יצחק אליו!
כאילו תחשבו קצת!
קראמבולה חלאס לזיין בשכל בן דוד של נוצרי והוא לא מנודה ולא גלמוד :|
הוא בדיוק כמו כל ילד יהודי אחר