חחח מצחיקים אתםם..
עשיתי ולא קרה שום דבר זה בכלל לא עובד...
חחח מצחיקים אתםם..
עשיתי ולא קרה שום דבר זה בכלל לא עובד...
בתהליכי פרישה מאטרף.
|
|
עשיתי פעם והכוס נשברה באמצע ואז לא ישנו כל הלילה כי הרוח הייתה מעלינו לפחות ככה הרגשנו
]
אמא שלי כשהייתה בצבא עשתה והיא סיפרה לי שזה עבד ושבאה רוח וסיפרה את הסיפור חיים שלה או משהו ..
מסוכן ולא מומלץ ! לדעתי ולפי היהדות...
לא עשיתי אבל זה אסור!!!!!!!!!!!!1
לא עשיתי ולא רוצה לעשות.רק מהנושא הזה ומהתגובות שקראתי אני מתחיל לפחד.ראיתי הרבה סרטונים מלאים שאנשים מספרים וזה פשוט אסון ומפחיד מה שקרה להם,אחרי הסרטים שראיתי לא יכלתי להירדם איזה שבועיים.
למרות שכן הייתי רוצה לעשות ולהתנסות במשהו שלא התנסתי אבל אני יודע שזה אסור מהיהדות ואני מאמין ומסורתי ולא אלך נגד החוקים(כל מה שנראה לי בגדר האפשר והמוסריות לטעמי).
בקיצור לא עשיתי אבל הייתי רוצה לעשות,לשאול שאלות ולדעת האם יש עולם הבא,האם אנחנו מאמינים במשהו שהוא אמיתי(אני לא מפקפק בזה שיש אלוקים) אבל אתם יודעים איך זה אנחנו בני אדם מטבעינו סקרנות ורוצים לדעת.
אני חס וחלילה לא רוצה שהקב"ה יחשוב שאני כופר שאני חושב על זה אבל זה עדיין מעניין אותי,ואני כן מאמין כי עובדה שקורה משהו רע ישר חושבים על אלוקים ומתפללים(אולי יש כאלה שלא מתפללים מתוך ספר)אבל גם תפילה שהיא לא מסידור היא נחשבת תפילה.בקיצור יש לי הרבה סתירות בנושא.
לכל מי שלא יודע.
שאול איבד את המלוכה בגלל שהוא רצה להיות מלך,הדם עלה לו לראש,בגלל שהקב"ה היה מלך והעם העריץ ואהב את שאול,בסוף זה עלה לו לראש והיה איזה משהו עם שמואל שאני לא כל כך זוכר.אה נזכרתי,שאול היה צריך להרוג את עמלק("מחו תמחה את זכר עמלק") הוא באמת עשה את זה אבל את הנשים או השאיר,או את המלך אני לא כל כך זוכר אבל אתם מבינים את העיקרון,ובגלל שהוא לא עשה את מה שהקב"ה ציווה אותו שמואל בא לשאול ואמר לו שהוא יפסיק למלוך על עם ישראל,באותו רגע ששמואל הלך שאול משך אותו מהבגד והבגד של שמואל נקרע ואז שמואל אמר:"ברגע זה קרעת את עול המלכות מעליך" זאת אומרת ששאול בחיים לא יהיה יותר מלך ובגלל אותו חטא בניו לא ימלכו על ישראל.
שכל השאר לא יאכילו אתכם סיפורים על רוחות חח.
עשית בטעות דאבל ^
אני לא עשיתי , וגם אני לא חושב שאני יעשה .
למרות זאת זה מאוד מסקרן אותי לנסות אבל זה מפחיד !
שמעתי סיפורים שאנשים מתו אחרי שהם העלו את הרוח או שקרו להם דברים מפחידים ...