|
|
הנה רק בשבילכם הכותרת שונתה לאשכולילה פיצה![]()
אני נראה לי פותח ראש נרגילה לא יודע למה פתאום נפלה עליי "דודה" לאיזה ראש חח
5 דקות אני חוזר (אלא אם כן פרשתם למיטה).
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
מי פורש למיטה עוד שניה זורחת השמש אני לא מפסיד זירחה מעל הרי שומרון![]()
יוווווווופי.. חח עוד שעה ככה אני פורש למיטה.. לא עלתה השמש שתעצור לי את השינה =]
אורי תן בפירגון ופתח איזה אתגר חידות או משו.. ככה להתעניינות.. יהיה אתגר חבלז מזמז.. D:
נערך לאחרונה על ידי matancohn89; 04-09-2009 בשעה 05:28.
אוקי סיימתי להכין את הראש (=
אני מדליק גיחל ! איפה אביב שצריך אותו באשכולילה....
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
קליקיקו.. מאיפה אתה בארץ ומה שמך בישראל =]..
ואני מסודר יש לי תסיגריות לא צריך נרגילה D:
איזה אתגר אני יכול לעשות יש לי 14 וחצי נקודות מה אני יעשה טריוויה והזוכה המאושר מקבל מינוס?
יאאווו מה יש לי ? מה אני מרחף ? לא היה פה פעם איזה פורום של IQ או משו כזה ? שהיה מבחנים והיה חידות ?
וואו אני מפגר חבלז.. למה הורידו אותו ?
ואנערף מה יהיה מגניב אתגר חידות כזה..
אחי אני חצי מסטול משינה והחצי השני זה טבעי אצלי ויש עוד רבע סטלה בגלל שחם לי אם תעשה חשבון אני מסטול ורבע אז להתחיל לשלוף חידות לא ניראה שאני יכול
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=kk1pN4x1kvU"]YouTube - Vibe Tribe - Albert Balbert (Live Mix)[/ame]
תקשיבו עד הסוף ! מומלץ לשמוע באוזניות !
A Fistful Of Dollars
כן מומלץ לשמוע באוזניות כדי לא להעיר את כל הבית בערך חחחח
אורי אורי.. מה יהיה.. מה נראלך שהתכוונתי שעכשיו נתחיל משחקי חידות ?
דיברתי תנסה לפתוח איזה אתגר או משו של חידות בהזדמנות.. אבל ירד מהפרק.. לא שמתי לב שכבר אין את הפורום IQ הזה שהיה פעם
חחח נו אמרתי לך מסטול ורבע..
אני לא יכול לעבד הרבה מידע בו זמנית לוקח לי זמן![]()
נערך לאחרונה על ידי Ori; 04-09-2009 בשעה 05:39.
חחחחחחחח
A Fistful Of Dollars