חחחחח דפוק![]()
חחחחח דפוק![]()
|
|
נחמד..
שנה שעברה שמנו יונה מתה על הכיסא של המורה...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח
ענק הייתי מת לראות את זה.
תאמין לי זה מגיע לחלק מהמורים.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
הנקודה ההתחלתית שלי הייתה לשים קץ לעניין התגובות שמעודדות אנרכיה מובהקת (ולבהיר את "טיבן" של הפעולות הסותרות את החוק). למשל ההודעות להלן, המוצגות באור רע לכל אדם אשר מחזיק במספר נורמות יסוד מאוד בסיסיות:
ובשיעור היא התישבה על השולחן והשוחן קרס וגם היא לריצפה זה הי כל כך מצחיק!!! (אגב אני כיתה י )שנה שעברה שמנו יונה מתה על הכיסא של המורה...
לאחר מכן, הופנו כלפי מספר לא מבוטל של טענות ושאלות למיניהן ששינו את יעודו של הדיון בכל הקשור אלי (פחות או יותר ההגדרה החלקית למה שקורה כאן בכל הודעה שנייה): להאשים אותי בבניית off topic יהיה דבר שגוי ביותר.פעם הבאה פשוט תשימו מטען מתחת לכסא שלה או השולחן
תאמין לי זה מגיע לחלק מהמורים.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 04-09-2009 בשעה 17:43.
הבנתי שאתה מנסה להגיע למצב ציני, ובכך להצחיק את חברי הפורום.
מה שאתה לא מבין הוא שהפורום מלא בילדים בני 13, ואת השפה הגבוהה תשמור לעצמך.
מה כן, אתה גורר תגובות מציקות, ואתה ממשיך להגיב כאן, משמע אתה אוהב תשומת לב.
אם אתה באמת לא נהנה מהדיון הזה, אתה מוזמן לצאת ממנו ולהפסיק להגיב במכתבים.
נערך לאחרונה על ידי vicon; 04-09-2009 בשעה 17:35.
אני לא יודע אם שמת לב, אבל מצבו הציני של הדיון התקיים מהזמן המדויק שנפתח.
אתה לא האחד שיכתיב לי את תנאיי בפורום מסויים, בטח שלא תגביל: לא כאן ולא בכל מקום אחר כל עוד איני עובר על החוקים. בדרך של סרקזם מובהק מלין אתה על כך שאני "גורר תגובות מציקות", בזמן שאתה בעצמך כותב אותם.אם אתה באמת לא נהנה מהדיון הזה, אתה מוזמן לצאת ממנו ולהפסיק להגיב במכתבים.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 04-09-2009 בשעה 17:41.
טוב שיש עוד משהוא שמדבר בשפה דבוהה יחסית בפורום...
אתה לא זה שתשנה את דעתם של האנשים פה בפורום, אתה יכול להמשיך להתווכח אבל אף אחד לא ישנה את דעתו לא אתה ולא הם
חוץ מזה, תתחיל לדבר עם אנשים בגובה העיניים כי זה לא נעים שאתה מדבר בשפה גבוהה, אני בטוח שאתה לא מדבר ככה עם חברים שלך
בכל מקרה לא הבנתי את המשפט האחרון שכתבת בסוגריים..
אל תאשימני בבעיות שלך. אני לא גורם לך לעשות כלום (אתה, מאידך, גורם לי מעצם פנייתך הישירה אלי).אני כותב את התגובות הללו מכיוון שאתה גורם לי לעשות כך.
הודעות מן הסוג הזה מוציאות אותי מכלי: אני לעולם לא התנשאתי על אף אדם, בטח ובטח שתופס את כולם כשווים (אם לא הבנת את זה עד עכשיו, מדובר בבעיה שלך ואך ורק שלך). הבעת דעה מסויימת היא פעולה נחמדה, אבל אין זה אומר שמעצם הבעתה היא בהכרח נכונה: דעה שעיקרי דבריה הוא נכונות לבצע פיגוע מובהק כלפי מורים בדרך זו או אחרת (ואם אתה תוהה, אינני מדבר על האדם שהזכיר הטמנת חומר נפץ לתחתי השולחן, שכן חומרי נפץ לא חייבים להכלל בתוך פיגוע כלשהוא), היא דעה מאוד פרימיטיבית שמשדרת בורות מוחלטת (הרי שמדובר במעשה פשיעה).
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 04-09-2009 בשעה 18:07.
אתה אולי לא רואה את זה אבל חצי מהאנשים פה לא מבינים חצי ממה שאתה אומר וואללה אני גם לא מבין כמה משפטים ומילים. זה לא נעים לדבר ככה עם בנאדם, וזה לא שאתה עולה חדש או משו כזה ואין לך ברירה. אלא להפך, יש לך שפה מצוינת ובכל זאת אתה החלטת שלדבר ככה. לא מובן. זה שתגיד "ברור" במקום "מובהק" לא יקרה כלום, אולי אפילו עוד שני אנשים יבינו אותך.
חחח אצלי קרה כזה דבר בערך בלי שנעשה כלום לשולחן
המורה פשוט ישבה על השולחן והיא התהפכה חחחח
ו-Siete מה אתה משחק את עצמך חכם ?
נערך לאחרונה על ידי <אור>; 04-09-2009 בשעה 18:13.