[ame="http://www.youtube.com/watch?v=kv4s3fn8jDc"]YouTube - World Trade Center Attacks[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=kv4s3fn8jDc"]YouTube - World Trade Center Attacks[/ame]
|
|
שלום לך, "חבר": הינך מחזיק במספר דעות של אותם רבנים\חרדים אשר מתגוררים במקום הנקרא 'מאה שערים' ובאמתחתם דעה הטוענת כי נשמתו של יהודי טובה מנשמתו של נוצרי\מוסלמי וכו' ומוכיחים זאת תוך כדי הפגנות בורות מובהקות שבסיסן הוא כלום ושום דבר (היינו: ספר "התנ"ך"). הגדרת הלאום אותה אתה מגדיר כבעלת ערך כה רב לפי הכתוב לעיל, לי אישית נחשבת טיפשית מאוד ואתה רק מוכיח עד כמה אנשים לא למדו מטעויות עבר (אתה גם מוכיח ברבריות יתר על המידה): אין זה משנה מאיזה לאום אתה מגיע, אין זה משנה הגדרתך הדתית באשר היא, שכן בני אדם צריכים להיות שווים לפי מדדים אלו (או לפי כל מדד אחר בכל זמן שהם אנשים "טובים") אם נתבונן בעזרת הגיון בריא.
לי, למשל, יכאב על אזרח אמריקאי חף מכל פשע (נוצרי) אשר יהרג על אדמת וושינגטון באותה מידה שיכאב לי על מותו של אזרח ישראל (יהודי). לי, למשל, יכאב על ילד ספרדי ההולך ברחוב ונרצח בדם קר בדיוק כמו שיכאב לי על ילד יהודי שצועד ברחבי ת"א ונקלע לקרב יריות שסופו הוא מרחץ דמים, מהסיבה הפשוטה שלאום\זהות\What Ever לדעתי הוא דבר עלוב ואידיוטי שגורם לאנשים לחשוב באופן מוטעה על כלל העולם (קרי אומר: המשתמש clicker).
ומי קבע כי אין אני מתאונן?בכל יום מתים באפריקה אלפי אנשים מרעב ומחלות ואתם לא פותחים על זה דיון למה ? כי זה לא מעניין אף אחד וככה גם הסיפור עם התיאומים
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 11-09-2009 בשעה 16:21.
כן אני האמת שמתי לב ליום הזה...
ארה"ב עשתה את זה לעצמה..
ז''ל
הסרטון עשה לי צמרומרת
נערך לאחרונה על ידי Eliran 123; 11-09-2009 בשעה 20:44.
אני אתייחס רק לחלק שציטטתי
לך יכאב באותה מידה, לי ולחלק מסוים מהאנשים לא..
לא משנה מי "שווה" יותר -- יהודי או נוצרי, לי אישית יכאב יותר שמישהו מהלאום שלי מאשר מישהו מלאום רחוק מת, מישהו שלא קשור אליי.
בהחלט, אני לא שמח ממותו וכמובן שאכפת לי ואני עצוב על המקרה, אבל אם כבר אתה מחליט להשוות בין יהודי ללא יהודי, אז בלי ספק שאכפת לי קודם מהיהודי ורק אז מהלא יהודי. לא משנה מה הלאום של ה"לא יהודי", קודם הלאום שלי, אח"כ השאר.
ודרך אגב, "הסיבה הפשוטה שלאום\זהות\What Ever לדעתי הוא דבר עלוב ואידיוטי....."
חבל לי שככה אתה מזלזל במדינת ישראל, עם עם היסטוריה עמוקה ורבת שנים וקורא לזה "דבר אידיוטי ועלוב".
ואני בא לך עוד לפני המניע הדתי, זה לא משנה אם יהודי שווה יותר מנוצרי או לא.
זו המדינה שלך, ואתה צריך לחשוב קודם כל עליה ורק אז על האחרות.
ואם אתה לא חושב כך, אל תקרא לאנשים אחרים שחושבים כך "אידיוטים ועלובים" כי לכל אחד תדעה שלו ואתה צריך לכבד אותה כמו שאני מכבד את שלך. עם כמה שאני לא מסכים איתה....
אינני רואה איפה ראית שציינתי כי אני מזלזל במדינת ישראל (למרות היותה שטח ריבוני לא קל לאדם אשר נולד בה וגם הכלכלה לא בשמיים) ובטח שאינני רואה היכן כיניתי "אידיוטים עלובים" את האנשים אשר לא מסכימים עם דעותי, שכן השיטה זכתה לכינוי זה ולא להפך (הינך מסלף חלק מדבריי או שמדובר בבעיות הבנת הנקרא); ולהתייחסות לגבי דעה באופן כללי: אדם לא צריך לכבד כל דעה (באין התחשב בתכנה), בטח ובטח אם מדובר באחת ברברית (Clicker).
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 12-09-2009 בשעה 10:40.