קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] למה אני אין לי שיחה מזוהה בפלאפון?
    על ידי Slash בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 09-11-2005, 16:40
  2. סתם שאלה-למה יש פה הרבה מקנדה?
    על ידי Sound Forces בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-10-2005, 02:13
  3. [שאלה]למה אין לי נק' ?
    על ידי MeToRaF בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 00:51
  4. [שאלה] למה הורידו את VIP?
    על ידי Jack בפורום משוב
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 03:50
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 20:14
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 47 מתוך 47

[שאלה] למה לפתות? - עמוד 4

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי MegaPro צפיה בהודעה
    וואלה, זאת השאלה העיקרית שלי.
    למה לפתות נשים וללמוד?
    הרי בסופו של דבר, האישה צריכה לאהוב את מי שאתה ולא את מי שאתה עושה את עצמך.
    פיתוי, פיתוי ופיתוי. האם יש נשים שיודעות שאתה מפתה אותן?
    אף פעם , אף אמן רציני (ברמות הגבוהות ביותר), לא אמר שאתה צריך לשנות את עצמך.
    הערכים שלך , האמונות שלך , כל מה שאתה באמת חושב שהוא נכון , צריך להשאר.(אני לא מדבר על דברים שהם לא נכונים כן? למשל אם אתה חושב שבחורה אוהבת שתתחיל איתה ב " היי מותק רוצה לקפוץ למיטה להזדיין קצת " ..אז לא )

אני בדיוק קורא את The Game של סטייל , כי לא יצא לי אף פעם לקרוא אותו מההתחלה לסוף אלא סתם לדפדף...ויש שם שורה שמיסטרי אומר לסטייל ועוד 2 תלמידים שלו משהו כמו "זה הסגנון שלי , אני מצפה מכם להכניס את הפן האישי שלכם , אתם ואני שונים , לא יכול להיות שהחשיבה שלנו היא אותה חשיבה " (יש תוספת קטנה שלי במשפט כדי להבהיר את הכוונה שלו )

מה שצריך לשנות בעצמך , זה את הדברים שאתה לא אוהב מלכתחילה .
    לדוגמא , חוסר ביטחון. אני מבין שאתה לא רוצה להשתנות , אבל יש בן אדם שאוהב להיות חסר ביטחון ? לא מכיר חיה כזאת.

יש בן אדם שאוהב להתחיל עם בחורה , ושהיא תדחה אותו כי הוא אמר לה אותו דבר בדיוק כמו שאמרו לה 5 גברים לפניו ? כנ"ל...

מה שהפיקאפ עושה זה לפתוח לנו את העיניים.
    יש בפיקאפ המון דברים מובנים מאליו. ידוע שבני אדם תמיד רוצים את הבלתי ניתן להשגה , ידוע שנשים אוהבות הומור וביטחון עצמי גבוה , ידוע שאם בחורה מסתכלת עליך ליותר מכמה שניות , היא בעניין שלך , לא צריך שמיסטרי יבוא ויגיד את זה .

אז למה כן צריך את הפיקאפ ?
    אני רואה את הפיקאפ בתור כלי. עוד כלי שעוזר לי להשיג את המטרה שלי עם נשים , בין אם מדובר בלהשיג חברה חדשה , או סתם לזיין מישהי , עוד כלי שאני שם בסל הכלים הגדול שצברתי עם הניסיון והחיים שעברתי.

ד"א , בסופו של דבר , האידיאל , הוא שתגיע להיות אותו אלפא באמת , ולא "תעשה את עצמך משהו שאתה לא " כמו שאתה אמרת .
    ולמה להיות אותו אלפא ? כי אני רוצה. אם אתה לא רוצה ,אין לך מה לחפש בפיקאפ, העניין הוא שאני לא חושב שיש מישהו שלא רוצה להיות כזה .
    יש כאלה שמפחדים. זה כמו שאני יגיד לך , "היי , רוצה להיות בן אדם מאוד עשיר ומצליח ?" איזה בן אדם יגיד לא ? אתה כן יכול להגיד " שמע , זה יכול להיות מבאס לפעמים , כי עם הכוח באה אחריות.(מתוך ספיידרמן ) יהיה לי הרבה כסף , והרבה עסקים , הרבה דברים לנהל והרבה לחץ עלי".

בדיוק אותו דבר בפיקאפ. כדי להשתפר אתה צריך לעבוד קשה מאוד. זה כרוך בהרבה מאוד לחץ , זה תהליך ארוך ומייגע. את התהליך , אני מבין שאנשים לא ירצו לעבור , אבל את המטרה , שהיא להיות האלפא ,(לפחות המטרה שלי) אני לא מאמין שיש מישהו שלא ירצה.

שלכם תמיד ,
    1o1x.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    -10

נכון

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,444 | הודעות: 8,174,031 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect