אף פעם , אף אמן רציני (ברמות הגבוהות ביותר), לא אמר שאתה צריך לשנות את עצמך.
הערכים שלך , האמונות שלך , כל מה שאתה באמת חושב שהוא נכון , צריך להשאר.(אני לא מדבר על דברים שהם לא נכונים כן? למשל אם אתה חושב שבחורה אוהבת שתתחיל איתה ב " היי מותק רוצה לקפוץ למיטה להזדיין קצת " ..אז לא )
אני בדיוק קורא את The Game של סטייל , כי לא יצא לי אף פעם לקרוא אותו מההתחלה לסוף אלא סתם לדפדף...ויש שם שורה שמיסטרי אומר לסטייל ועוד 2 תלמידים שלו משהו כמו "זה הסגנון שלי , אני מצפה מכם להכניס את הפן האישי שלכם , אתם ואני שונים , לא יכול להיות שהחשיבה שלנו היא אותה חשיבה " (יש תוספת קטנה שלי במשפט כדי להבהיר את הכוונה שלו )
מה שצריך לשנות בעצמך , זה את הדברים שאתה לא אוהב מלכתחילה .
לדוגמא , חוסר ביטחון. אני מבין שאתה לא רוצה להשתנות , אבל יש בן אדם שאוהב להיות חסר ביטחון ? לא מכיר חיה כזאת.
יש בן אדם שאוהב להתחיל עם בחורה , ושהיא תדחה אותו כי הוא אמר לה אותו דבר בדיוק כמו שאמרו לה 5 גברים לפניו ? כנ"ל...
מה שהפיקאפ עושה זה לפתוח לנו את העיניים.
יש בפיקאפ המון דברים מובנים מאליו. ידוע שבני אדם תמיד רוצים את הבלתי ניתן להשגה , ידוע שנשים אוהבות הומור וביטחון עצמי גבוה , ידוע שאם בחורה מסתכלת עליך ליותר מכמה שניות , היא בעניין שלך , לא צריך שמיסטרי יבוא ויגיד את זה .
אז למה כן צריך את הפיקאפ ?
אני רואה את הפיקאפ בתור כלי. עוד כלי שעוזר לי להשיג את המטרה שלי עם נשים , בין אם מדובר בלהשיג חברה חדשה , או סתם לזיין מישהי , עוד כלי שאני שם בסל הכלים הגדול שצברתי עם הניסיון והחיים שעברתי.
ד"א , בסופו של דבר , האידיאל , הוא שתגיע להיות אותו אלפא באמת , ולא "תעשה את עצמך משהו שאתה לא " כמו שאתה אמרת .
ולמה להיות אותו אלפא ? כי אני רוצה. אם אתה לא רוצה ,אין לך מה לחפש בפיקאפ, העניין הוא שאני לא חושב שיש מישהו שלא רוצה להיות כזה .
יש כאלה שמפחדים. זה כמו שאני יגיד לך , "היי , רוצה להיות בן אדם מאוד עשיר ומצליח ?" איזה בן אדם יגיד לא ? אתה כן יכול להגיד " שמע , זה יכול להיות מבאס לפעמים , כי עם הכוח באה אחריות.(מתוך ספיידרמן) יהיה לי הרבה כסף , והרבה עסקים , הרבה דברים לנהל והרבה לחץ עלי".
בדיוק אותו דבר בפיקאפ. כדי להשתפר אתה צריך לעבוד קשה מאוד. זה כרוך בהרבה מאוד לחץ , זה תהליך ארוך ומייגע. את התהליך , אני מבין שאנשים לא ירצו לעבור , אבל את המטרה , שהיא להיות האלפא ,(לפחות המטרה שלי) אני לא מאמין שיש מישהו שלא ירצה.
שלכם תמיד ,
1o1x.

) יהיה לי הרבה כסף , והרבה עסקים , הרבה דברים לנהל והרבה לחץ עלי".
ציטוט ההודעה