קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 08-11-2010, 23:05
  2. [דיון] בעד או נגד גיוס חובה לערביי ישראל
    על ידי Haviv בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 13-04-2007, 21:44
  3. [דיון] אם בטיסטה לא היה נפצע מה היה קורה?
    על ידי ToRnAdO בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 25-03-2006, 12:19
  4. =-= חוק חדש חובה כולם להיכנס =-=
    על ידי TaMiR בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-03-2006, 08:58
  5. חוק חדש !!! חובה כניסה לכולםםם !
    על ידי Paradise בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 12:46
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 63

[דיון] אם בארץ לא היה חוק גיוס חובה, הייתם מתגייסים בכל מקרה? - עמוד 4

משתמש מניאק האוואטר של mister ZooM
    לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

אני עדיין לא חייל, אבל מתגייס לכפיר.
    אוג' 10' צעירים לנצח :}
    אני בן 19 במרץ... נשארתי שנה בגן.. ההורים אשמים.. את מי שזה מעניין בכלל..
    נערך לאחרונה על ידי mister ZooM; 09-10-2009 בשעה 14:39.

"שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    תום
    לייקים
    32
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    כשהראש בתחת חיים מריחים אחרת

ציטוט נכתב במקור על ידי mister ZooM צפיה בהודעה

קיצר שתחווה את זה תבין שלא היית מתנדב לזה בחינם.. אתה יכול לשמוע סיפםורים עד מחר וזה יכול להשמע מגניב והכל אבל אוכלים הרבה חרא בכל הצורות מכל הכיוונים בכל השעות האפשריות.. ואני אומר את זה בתור בן אדם שסבבה לו בצבא לא שבוז בכלל
    כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

כן בלי ספק בכלל
    אפשר לפעמים לוותר על כסף ועל זמן בשביל עקרונות שחשובים לך
    אצלי זה לעשות משו לטובת המדינה, לטובת מדינת ישראל.
    אני לא חושב פעמיים שאני כותב את זה

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי mister ZooM צפיה בהודעה
    אני בן 19 באפריל מתגייס במרץ, אצלי אני בטוח ומכיר אנשים שיתגייסו בגילי ואל תדאג זה שטויות אתה פשוט מקבל חופשה לפני בזמן שהחברים שלך זוחלים בקוצים ובאבנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי clicker צפיה בהודעה
    כולה 3 שנים שאני יכול לשפר ציוני בגרות, לגשר לפסיכומטרי, לעבוד
    בעבודה רצינית שתנוע בין 5 - 6 אלף (אני רציני) לחודש.

והצבא ? מה יתן לי תענה לי מה ?
    הרי אם אין חוק חובה לגיוס אז אני לא מפסיד כלום !
    לא משכנתא, לא מקומות עבודה כלום !

אי אפשר לא לחשוב על כסף פשוט אי אפשר.
    שירות צבאי זה כוכב לא קטן בקורות חיים
    אמא שלי העסיקה אנשים בהיי טק והיום עובדת במקום נורא נחמד
    הסבירה לי ודירבנה אותי שקרבי עדיף מבחינת מקצוע ולעתיד ובכלל על השתמטות (במיוחד) ואפילו לימודים אקדמאיים ויג\+יד+שירות קבע צבאי
    כאשר היה בא אליה בחור ששירת למשל במג"ב שלוש שנים טרי טרי בן 25+ שסיים תואר ראשון במחשבים או כל מקצוע רלבנטי למה שהוא אמור לעשות בחברה היא תעדיף אותו על מישהו שסיים תואר ראשון עם ניסיון צבאי של אפילו 3-4 שנים מכל מיני סיבות, למשל כי בנאדם ששירת בצבא ההגנה לישראל בתור גולנצ'יק בחיל רגלים והצליח להגיע לתואר ראשון בחור גם אם לא צעיר הוא יוצא שאפתן ולא צריך אפילו לתת לו מבחני אישיות כי יודעים שהבנאדם מוכן ויעשה כל מה שצריך מקריאת מפה וביצוע מטלות ועד תפקוד מעולה בצוות...למעשה מועמד כזה לעבודה בחברה שמרשה לעצמה נחשב יוקרתי ותשקיע בו קורסים,כספים וזמן כי ידוע שמשירות קרבי בצה"ל לא יוצאים לפלפים רקובים

עבדתי הקיץ הזה אצל אמא שלי בחברה ופגשתי ודיברתי עם אנשים שנמצאים איתי בקומה ממתכנתים ועד מנהלי חשבונות ורובם שירתו במג"ב בגבעתי והם אחלה חבר'ה שצחקו לי בפנים כששאלתי אותם אם כדאי ללמוד לפני צבא על חשבונו "ולהרוויח ניסיון צבאי"

אני מתאמן בקבוצה של איגרוף תאילנדי ויש לנו כל מיני אנשים בקבוצה קח תשמע מה אמרו לי אלו ששירתו בקרבי
    יש בחור אחד ששירת בשיריון אמר לי מסריח בטנק לא רוצה הלך להיות טבח
    אחד אמר לי בא לו להיות ליד הבית הוא לא רוצה לקרוע את התחת
    המאמן שלי שירת בגולני שאלתי אותו אם יצא לי לתפוס מישהו בידיים לפרק אותו
    הוא צחק עם כל השאר ששירתו בגולני אמרו לי התקבלת יא גולם
    אחד בכלל מפלס"ר גבעתי קצין טרור עבר הרבה לפי מה שהבנתי אמר לי בדיוק מה שהמפקד שלו אמר לי, תתגייס זה בשבילך וגם בשביל המדינה
    יש גם בחור לא מזמן השתחרר אני לא סגור מאיפה אבל חבר שלו שירת במטכ"ל לא נדבר על מה הוא עשה שם אבל הוא היה בחורים שלא תקלוט בכלל בראש שלך איך הוא הגיע לשם מה עבר עליו בחיים הוא בהתחלה עשה את זה בשביל המדינה עכשיו הוא נכה ביד הוא לא מקבל שקל מהמדינה כמו כולם אמר לי תעשה את זה בשביל עצמך עזוב אותך המדינה תביא לך אחוז נכות כל כך נמוך שלא תקבל גרוש
    אני מכיר בנאדם שלא יכל ללכת נפגע בלבנון השנייה כמעט איבד את המפקד שלו אחרי שנה בערך או יותר הוא החלים אני חושב לגמרי
    אני:"תגיד אחרי שנפצעת וכל זה מה אתה אומר להתגייס לקרבי?"
    הוא:"תשמע הצבא דפק אותי חזק, תתגייס"
    הוא בתהליך של לחזור לסיירת צנחנים או שכבר חזר אין דברים כאלו
    תחשוב מה אתה רוצה לעצמך, אל תחשוב על המדינה כי ברגע שתצטרך אותה אחרי שירות צבאי היא לא תהיה שם - זה בשבילך.

נדחה לי הגיוס למרץ עכשיו בגלל ניתוח מזדיין ואני כל יום רק רואה את עצמי יותר ויותר מת להתגייס ממה שרציתי מקודם, שינוי אדיר ברצון שלי, אני מקווה שתחשוב קצת ושגם אצלך ישתנה משהו כי גם אני יכול להשתמט על סעיף רפואי שאני לא רוצה לדבר עליו או להוציא אישור של ספורטאי פעיל או לבוא ולהשתין על הקבן אבל זה עבר לי אחרי ששמעתי מאנשים שסילקו אותם מקרבי על שטות כמו להרביץ למישהו שקרא לאמא שלך בן זונה והם מסתכלים אחורה לא יודעים מה לעשות עם עצמם.תתאפס על עצמך
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shon60 צפיה בהודעה
    תכלס,לא.
    אני חושב שאנחנו מדינה דבילית
    שלא מיצאה את הפוטנציאל שלה בשיט.
    רק בלהסתכל על הגלובוס אפשר לראות
    את הכישלון שלנו שבשביל לראות את השטח
    שלה צריך מיקרו-סקופ.
    כאילו משנה גודל המדינה חח כל העולם מכיר אותנו ומחרבן מפחד, שומעים איך אנחנו מפוצצים את עזא עוד עם פינצטה יחסית למה שאנחנו מסוגלים (אם אתה שואל אותי הפוטנציאל שלנו זה לא לשגשג ולהתרבות כמו נמלים במדינה הקטנה שלנו אלא להגיע למצב שבו כל אזרח שיוכל ירצה ויתגייס.לנתק את עזא מהחשמל שלנו, מים שלנו, עזרה הומניטרית שלנו, אספקה ותקשורת שלנו, לחסוך שיהיה לנו יותר מדי אם צריך עד שהם יעשו בחירות ובממשלה יעלה איזה ערבי נחמד שיכיר בעובדה שהוא לא יכול עלינו) וחושבים שאנחנו טרוריסטים מרוב ההרס שאנחנו זורעים ובנוסף לזה אנחנו מעצמה גרעינית כמו הודו סין רוסיה וארה"ב ועם הרבה יותר טכנולוגיה מהקוף האיראני הזה אחמדיניג'אד מה שמו יודע כנראה חצי שפה ולא רשמית אני יכול להבטיח לך שיש לנו יותר ראשי נפץ גרעיניים ממה שאתה יכול לספור על האצבעות שלך ומספיק אפילו להרים את כל המזרח התיכון לשמיים לאבק עוד מימיו של נשיא המדינה שלנו שאם תקרא עליו קצת תבין כמה מגיע לו להיות הנשיא
    אתה פשוט טיפש, הפונטציאל שלנו מומש ברגע שהוקמה המדינה ורק גדל מאותו הרגע שהדבקנו את הערבים מסביב לרצפה וייבשנו להם תאםאמא
    מדינה דבילית זו מדינה שחילקו אותה עם סרגל כמו רוב המדינות שמסביבנו ואת זה אפשר להבין רק מלהסתכל על הגלובוס יחתיכת בור, אני מקווה שתתגייס וייכנס לך משהו לראש
    קח לדוגמא מדינות ערב הן חיות על שיתוף ביניהן ובורות נפט ואנחנו יכולים להפיק מביצות אזורים מייושבים בעזרת אקליפטוס הם בקושי יודעים מה זה מצית
    ציטוט נכתב במקור על ידי naty1212 צפיה בהודעה
    תאמת שכר מינמום עומד על 21.9 שח בדוק.. ולדעתי שוב פעם צריך להפוך את הצבא לצבא קבע ולא גיוס כמה עכשיו אבל עם חובה של כל אזרח לשנה וחצי שירות ...
    ואז לא יהיו קרביים, גם ככה חסר
    נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 11-10-2009 בשעה 00:34.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כי לא נולד הבנזונה שיעצור את ישראל

ציטוט נכתב במקור על ידי PunKilla צפיה בהודעה
    אני בן 19 באפריל מתגייס במרץ, אצלי אני בטוח ומכיר אנשים שיתגייסו בגילי ואל תדאג זה שטויות אתה פשוט מקבל חופשה לפני בזמן שהחברים שלך זוחלים בקוצים ובאבנים

שירות צבאי זה כוכב לא קטן בקורות חיים
    אמא שלי העסיקה אנשים בהיי טק והיום עובדת במקום נורא נחמד
    הסבירה לי ודירבנה אותי שקרבי עדיף מבחינת מקצוע ולעתיד ובכלל על השתמטות (במיוחד) ואפילו לימודים אקדמאיים ויג\+יד+שירות קבע צבאי
    כאשר היה בא אליה בחור ששירת למשל במג"ב שלוש שנים טרי טרי בן 25+ שסיים תואר ראשון במחשבים או כל מקצוע רלבנטי למה שהוא אמור לעשות בחברה היא תעדיף אותו על מישהו שסיים תואר ראשון עם ניסיון צבאי של אפילו 3-4 שנים מכל מיני סיבות, למשל כי בנאדם ששירת בצבא ההגנה לישראל בתור גולנצ'יק בחיל רגלים והצליח להגיע לתואר ראשון בחור גם אם לא צעיר הוא יוצא שאפתן ולא צריך אפילו לתת לו מבחני אישיות כי יודעים שהבנאדם מוכן ויעשה כל מה שצריך מקריאת מפה וביצוע מטלות ועד תפקוד מעולה בצוות...למעשה מועמד כזה לעבודה בחברה שמרשה לעצמה נחשב יוקרתי ותשקיע בו קורסים,כספים וזמן כי ידוע שמשירות קרבי בצה"ל לא יוצאים לפלפים רקובים

עבדתי הקיץ הזה אצל אמא שלי בחברה ופגשתי ודיברתי עם אנשים שנמצאים איתי בקומה ממתכנתים ועד מנהלי חשבונות ורובם שירתו במג"ב בגבעתי והם אחלה חבר'ה שצחקו לי בפנים כששאלתי אותם אם כדאי ללמוד לפני צבא על חשבונו "ולהרוויח ניסיון צבאי"

אני מתאמן בקבוצה של איגרוף תאילנדי ויש לנו כל מיני אנשים בקבוצה קח תשמע מה אמרו לי אלו ששירתו בקרבי
    יש בחור אחד ששירת בשיריון אמר לי מסריח בטנק לא רוצה הלך להיות טבח
    אחד אמר לי בא לו להיות ליד הבית הוא לא רוצה לקרוע את התחת
    המאמן שלי שירת בגולני שאלתי אותו אם יצא לי לתפוס מישהו בידיים לפרק אותו
    הוא צחק עם כל השאר ששירתו בגולני אמרו לי התקבלת יא גולם
    אחד בכלל מפלס"ר גבעתי קצין טרור עבר הרבה לפי מה שהבנתי אמר לי בדיוק מה שהמפקד שלו אמר לי, תתגייס זה בשבילך וגם בשביל המדינה
    יש גם בחור לא מזמן השתחרר אני לא סגור מאיפה אבל חבר שלו שירת במטכ"ל לא נדבר על מה הוא עשה שם אבל הוא היה בחורים שלא תקלוט בכלל בראש שלך איך הוא הגיע לשם מה עבר עליו בחיים הוא בהתחלה עשה את זה בשביל המדינה עכשיו הוא נכה ביד הוא לא מקבל שקל מהמדינה כמו כולם אמר לי תעשה את זה בשביל עצמך עזוב אותך המדינה תביא לך אחוז נכות כל כך נמוך שלא תקבל גרוש
    אני מכיר בנאדם שלא יכל ללכת נפגע בלבנון השנייה כמעט איבד את המפקד שלו אחרי שנה בערך או יותר הוא החלים אני חושב לגמרי
    אני:"תגיד אחרי שנפצעת וכל זה מה אתה אומר להתגייס לקרבי?"
    הוא:"תשמע הצבא דפק אותי חזק, תתגייס"
    הוא בתהליך של לחזור לסיירת צנחנים או שכבר חזר אין דברים כאלו
    תחשוב מה אתה רוצה לעצמך, אל תחשוב על המדינה כי ברגע שתצטרך אותה אחרי שירות צבאי היא לא תהיה שם - זה בשבילך.

נדחה לי הגיוס למרץ עכשיו בגלל ניתוח מזדיין ואני כל יום רק רואה את עצמי יותר ויותר מת להתגייס ממה שרציתי מקודם, שינוי אדיר ברצון שלי, אני מקווה שתחשוב קצת ושגם אצלך ישתנה משהו כי גם אני יכול להשתמט על סעיף רפואי שאני לא רוצה לדבר עליו או להוציא אישור של ספורטאי פעיל או לבוא ולהשתין על הקבן אבל זה עבר לי אחרי ששמעתי מאנשים שסילקו אותם מקרבי על שטות כמו להרביץ למישהו שקרא לאמא שלך בן זונה והם מסתכלים אחורה לא יודעים מה לעשות עם עצמם.תתאפס על עצמך

כאילו משנה גודל המדינה חח כל העולם מכיר אותנו ומחרבן מפחד, שומעים איך אנחנו מפוצצים את עזא עוד עם פינצטה יחסית למה שאנחנו מסוגלים (אם אתה שואל אותי הפוטנציאל שלנו זה לא לשגשג ולהתרבות כמו נמלים במדינה הקטנה שלנו אלא להגיע למצב שבו כל אזרח שיוכל ירצה ויתגייס.לנתק את עזא מהחשמל שלנו, מים שלנו, עזרה הומניטרית שלנו, אספקה ותקשורת שלנו, לחסוך שיהיה לנו יותר מדי אם צריך עד שהם יעשו בחירות ובממשלה יעלה איזה ערבי נחמד שיכיר בעובדה שהוא לא יכול עלינו) וחושבים שאנחנו טרוריסטים מרוב ההרס שאנחנו זורעים ובנוסף לזה אנחנו מעצמה גרעינית כמו הודו סין רוסיה וארה"ב ועם הרבה יותר טכנולוגיה מהקוף האיראני הזה אחמדיניג'אד מה שמו יודע כנראה חצי שפה ולא רשמית אני יכול להבטיח לך שיש לנו יותר ראשי נפץ גרעיניים ממה שאתה יכול לספור על האצבעות שלך ומספיק אפילו להרים את כל המזרח התיכון לשמיים לאבק עוד מימיו של נשיא המדינה שלנו שאם תקרא עליו קצת תבין כמה מגיע לו להיות הנשיא
    אתה פשוט טיפש, הפונטציאל שלנו מומש ברגע שהוקמה המדינה ורק גדל מאותו הרגע שהדבקנו את הערבים מסביב לרצפה וייבשנו להם תאםאמא
    מדינה דבילית זו מדינה שחילקו אותה עם סרגל כמו רוב המדינות שמסביבנו ואת זה אפשר להבין רק מלהסתכל על הגלובוס יחתיכת בור, אני מקווה שתתגייס וייכנס לך משהו לראש
    קח לדוגמא מדינות ערב הן חיות על שיתוף ביניהן ובורות נפט ואנחנו יכולים להפיק מביצות אזורים מייושבים בעזרת אקליפטוס הם בקושי יודעים מה זה מצית

ואז לא יהיו קרביים, גם ככה חסר

כל מילה בסלע אחיי!!..איך היה לך כוח לרשום את כל זה חח
    שיהיה לך בהצלחה בגיוס ובגולני..

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

אף אחד לא היה מתגייס לצהל אם לא היה שירות חובה רק בגלל התנאים המסריחים תקלטו צהל בנוי על זה שזה גיוס חובה לכן אפשר להתייחס חרא לחיילים מפקדים לא תמיד מתאימים זה אשכרה צבא עבדים, התנאים הם לא תמיד תנאים אידאלים.

מי המפגר שיתגייס לצהל בתנאים האלה מרצון? צבא עם? בתחת שלי יותר בכיוון צבא עבדים.
    אבל ברגע שיהיו תנאים נורמלים או לפחות משכורת שתיהיה שווה את החרא הזה אז אפשר יהיה לדבר עד אז שכחו מזה שמישהו יתגייס באמת מרצון אמיתי. וזה לא הולך להשתנות צהל מבין שאפשר לכפות על אנשים להתגייס (במדינה שלנו אין הרבה ברירה) אז התנאים גם ישארו ככה כי פשוט אפשר להתייחס לחיילים כמו לזבל, אז תצאו מהסרט שמשהו פה ישתנה מתישהו. ושלא יהיה ספק אני בעד להתגייס לצבא ולא להשתמט ואני בעד הגיוס חובה כי אין מה לעשות המערכת אצלנו לא תשנה את השיטה ואת הדרך והיחס, ולא ממש רע לי בסדיר.

משתמש מתחיל האוואטר של מכבי זה חיפה
    שם פרטי
    גיא ש
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    "לקח לבורא עולם 1913 שנה כדי ליצור את הדבר הכי מושלם על על

ציטוט נכתב במקור על ידי Tiger צפיה בהודעה
    אף אחד לא היה מתגייס לצהל אם לא היה שירות חובה רק בגלל התנאים המסריחים תקלטו צהל בנוי על זה שזה גיוס חובה לכן אפשר להתייחס חרא לחיילים מפקדים לא תמיד מתאימים זה אשכרה צבא עבדים, התנאים הם לא תמיד תנאים אידאלים.

מי המפגר שיתגייס לצהל בתנאים האלה מרצון? צבא עם? בתחת שלי יותר בכיוון צבא עבדים.
    אבל ברגע שיהיו תנאים נורמלים או לפחות משכורת שתיהיה שווה את החרא הזה אז אפשר יהיה לדבר עד אז שכחו מזה שמישהו יתגייס באמת מרצון אמיתי. וזה לא הולך להשתנות צהל מבין שאפשר לכפות על אנשים להתגייס (במדינה שלנו אין הרבה ברירה) אז התנאים גם ישארו ככה כי פשוט אפשר להתייחס לחיילים כמו לזבל, אז תצאו מהסרט שמשהו פה ישתנה מתישהו. ושלא יהיה ספק אני בעד להתגייס לצבא ולא להשתמט ואני בעד הגיוס חובה כי אין מה לעשות המערכת אצלנו לא תשנה את השיטה ואת הדרך והיחס, ולא ממש רע לי בסדיר.
    אחי בכל העולם מתיחסים לחילים חרא ואנחנו עוד מפונקים על הטקסי זובור שהיה בשריון שמעתה? איזה רעש עשו מזה בתקשורת נכון?
    לך תראה מה הולך בצבא של רוסיה הטקסי זובור האלה כלום לעומת מה שהחילים הרוסים מקבלים אנחנו מלכים לעומתם אתה לא יוכל להיות חייל ולקבל 4000 שקל בחודש עם כל הכבוד

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

כשאני אתגייס אני יעשה את זה מאהבה. אבל, אם לא היה חייב אני מאמין שהיו מכניסים לי למח שזה בזבוז זמן ויותר כדאי להתחיל ללמוד ואז לא הייתי מתגייס.

משתמש ותיק האוואטר של clicker
    לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן, תעשן ממנו !

הוצאת לי את המילים מהפה.
    נערך לאחרונה על ידי clicker; 11-10-2009 בשעה 14:39.
    A Fistful Of Dollars
    "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי מכבי זה חיפה צפיה בהודעה
    אחי בכל העולם מתיחסים לחילים חרא ואנחנו עוד מפונקים על הטקסי זובור שהיה בשריון שמעתה? איזה רעש עשו מזה בתקשורת נכון?
    לך תראה מה הולך בצבא של רוסיה הטקסי זובור האלה כלום לעומת מה שהחילים הרוסים מקבלים אנחנו מלכים לעומתם אתה לא יוכל להיות חייל ולקבל 4000 שקל בחודש עם כל הכבוד
    ברוסיה הצבא לא נחוץ בכלל זה סתם צבא מסריח ואבא שלי שירת שם ואמר לי שזה זבל לא הגיוני
    העובדה ששיחררו אותו פעם אחת הביתה לשלוש שנים ופה שם חופשות מקומבנות זה לא הופך את הצבא לרציני יותר אלא פשוט לקמצן ולא דואג לחיילים שלו זבל זבל זבל זה מה שיש לכל מי שאני מכיר ששירת בצבא האדום להגיד ואני מכיר המון, צעירים מהיום ומלפני 20 שנה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי bigass צפיה בהודעה
    כל מילה בסלע אחיי!!..איך היה לך כוח לרשום את כל זה חח
    שיהיה לך בהצלחה בגיוס ובגולני..
    תודה
    אם המדינה במלחמה הייתי מתגייס כמו עוד הרבה מאוד אנשים שיכול להיות אפילו שיש להם את האופציה לא להתגייס והיום להשתמט זה לא בעיה.
    עובדה שגם בנות מתגייסות לקרבי למרות שלא אין להם חובה לעשות את זה אז צא מהסרט מי שבאמת רוצה אתגר יתגייס לקרבי מבטיח לך
    נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 11-10-2009 בשעה 15:46.

משתמש מתחיל האוואטר של מכבי זה חיפה
    שם פרטי
    גיא ש
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    "לקח לבורא עולם 1913 שנה כדי ליצור את הדבר הכי מושלם על על

[QUOTE=PunKilla;5060792]ברוסיה הצבא לא נחוץ בכלל זה סתם צבא מסריח ואבא שלי שירת שם ואמר לי שזה זבל לא הגיוני
    העובדה ששיחררו אותו פעם אחת הביתה לשלוש שנים ופה שם חופשות מקומבנות זה לא הופך את הצבא לרציני יותר אלא פשוט לקמצן ולא דואג לחיילים שלו זבל זבל זבל זה מה שיש לכל מי שאני מכיר ששירת בצבא האדום להגיד ואני מכיר המון, צעירים מהיום ומלפני 20 שנה.

זה מה שני אומר שיגדו תודה על התנאים שיש לנו

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

משווים את הצבא הרוסי לישראלי חחח נפלתם על הראש החבר'ה שם קפא להם המוח מרוב טמטום יש להם חוק מזדיין שיש להם תאריך שהם אמורים להחליף למיד חורף גם אם זה 10 מעלות וגם אם זה -40 זאת אומרת אתה יכול להישרף מחום או למות מקור, זה לא צבא זה פיגור מפגר

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

ברוסיה לא איכפת להם מהחיילים שלהם, יש שם אוכלוסייה של מאות מיליוני אזרחים והם מתייחסים לאזרחים כdisposable.
    ופה זה גם לא גן עדן איך שדואגים לחיילים שלנו.
    אם אתה נכה, בקושי מקבלים כיסא גלגלים, ואם חוטפים אותך, אז כנראה שאתה יכול לשכוח מלחזור הביתה..
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

זו המדינה שלנו.... ואנחנו חייבים לעשות הכל בשביל הלהגן עליה כמו שעשו הדורות הקודמים שלנו

Psy Save US
    Psychadelic music will set you free

משתמש מניאק האוואטר של mister ZooM
    לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

ציטוט נכתב במקור על ידי Sytek צפיה בהודעה
    זו המדינה שלנו.... ואנחנו חייבים לעשות הכל בשביל הלהגן עליה כמו שעשו הדורות הקודמים שלנו

"שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,783 | הודעות: 8,202,376 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect