נכתב במקור על ידי WOOOOOOW חח לחסום כוסית שכמוך? נההה פשוט התקנתי את החדש וכל פעם שאני מתחבר הוא נסגר אוטומטי אההה חחחח קרה לי XD תנסה להתקין מחדש או משהו D:
Oreta awai tsubasaKimi wa sukoshiAosugiru sora ni tsukareta dake saMou dareka no tame ja nakuteJibun no tame ni waratte ii yo♪♫♪♫♪
נכתב במקור על ידי MegaFairy חחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לי חרדות נטישה ~הלכתי לחתוך ורידים~ חאלס לחתוך ורידים זה old school תעבור לשיטות יותר יעילות ועדכניות
נכתב במקור על ידי Ori חאלס לחתוך ורידים זה old school תעבור לשיטות יותר יעילות ועדכניות חחחח פרט נמק והסבר! XD כי אני בלונדינית אז אני מבינה יותר לאט כאילו XD
נערך לאחרונה על ידי MegaFairy; 14-12-2009 בשעה 00:40.
נכתב במקור על ידי MegaFairy חחחח פרט נמק והסבר! XD כי אני בלונדינית אז אני מבינה יותר לאט כאילו XD רולטה רוסית לדוגמא.. לקפוץ מול רכבת צ'יקן.. לא החסר
נכתב במקור על ידי Ori רולטה רוסית לדוגמא.. לקפוץ מול רכבת צ'יקן.. לא החסר אבל זה מביא למוות מוחלט, לחתוך ורידים זה סתם בשביל הצומי XD
האחרונה והראשונה הכי טובות. כובית אש!!!!! הייתי מת להיות חבר שלך!
3>
נכתב במקור על ידי junk האחרונה והראשונה הכי טובות. כובית אש!!!!! הייתי מת להיות חבר שלך! תעמוד בתור כמו כולם
נכתב במקור על ידי junk האחרונה והראשונה הכי טובות. כובית אש!!!!! הייתי מת להיות חבר שלך! נכתב במקור על ידי WOOOOOOW תעמוד בתור כמו כולם פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח ג'אנק הרגת אותי XD הוא אקס~
איזה יפה את
נכתב במקור על ידי מר משוגע איזה יפה את תודה
חמודה...
שפרי ניק. וצבעים.
נכתב במקור על ידי MegaFairy אבל זה מביא למוות מוחלט, לחתוך ורידים זה סתם בשביל הצומי XD אז לשתות אקונומיקה נישמע יותר טוב?
נכתב במקור על ידי -איציק- חמודה... תודה... נכתב במקור על ידי zipped שפרי ניק. וצבעים. די להיות הומו די D: אני אוהבת אותך 3> נכתב במקור על ידי Ori אז לשתות אקונומיקה נישמע יותר טוב? חחחחחחחחח לא זה סתם כואב XD
פששש אורי אני רואה שבזמן שלא הייתי פה הפסקת להתחיל עם קטינות ועכשיו אתה בקטע של לתת להן רעיונות איך להתאבד
[CENTER]
חוקי הפורום