לא נראה משהו של שרת וגם v55 סליחה אחי אבל אתה ישן
היום לדעתי הכי טובים זה karmadreamms
לא נראה משהו של שרת וגם v55 סליחה אחי אבל אתה ישן
היום לדעתי הכי טובים זה karmadreamms
נערך לאחרונה על ידי candy4me; 13-02-2010 בשעה 00:31.
|
|
בראל הרופא שילד אותך שכח לידע את ההורים שלך יש לך פיגור שכלי קשה???
אף אחד לא יבוא לשרת המסכן שלך יא מטומטם
נערך לאחרונה על ידי Byzantine; 13-02-2010 בשעה 09:59.
חחחחחחח V55 וואי נוסטלגיה! לפני שעוד שרתים נהרסו אחד אחרי השני חחח... טוב לא נורא בהצלחה XD.
זהו חזי החזרזיר והוא על סמים קשים!
פשש חמים אתם אה?.. רוצים ריב?.. רוצים להתווכח? חושבים שאתם יודעים משהו?.. בוא נתחיל..
אז ככה.. לכל מי שקילל אותי.. שהשם יעזור לו ולמי שילד אותו.
בקשר לMaple-israel כמו שאמרתי תגידו כמה שאתם רוצים "חרא שרת" "שרת מגעיל" מלא האקרים.. הכל נכון! כבר ציינתי את זה אז אין לכם מה להמשיך לחפור עןם זה כבר ציינתי שהוא זקוק לשיפוץ אבל בוא נגיד שהוא הכי מוכר והייתה לו תקופה שהוא הכי הצליח בארץ וכל מי שכאן פתח שרת עם "אחסון" ועשה לו "טיכנות סוס" וכו' וכו'.. יכול לשכוח מי זה שהוא יגיע לפוטנציאל של Maple-Israel גם עם כל האקרים..
בקשר לExtra-ms השרת בבעלותי כמו שכבר אמרתי, וכל מי שנימצא כאן יכול לחלום רק להגיע לשליש מי זה.. בקשר לKarmaDreams הוא לא מקום שני ולא שלישי ולא בטיח.. אני מעריך את העבודה שהם עשו שם באמת שכן, אבל אל תעיזו ביכלל להגיד שהם יותר טובים מExtra-Ms כי מי שיגיד הוא יצא הבנאדם הכי מושפל והכי מטומטם שאני מכיר והכרתי בחיי.. אוקצור.. לא הבנתי למה לא נעלו תאשכול הזה איזה מין מנהלים יש פה??..
וכל מי שחושב שהוא מעל הרמה של Extra-Ms..
הוא יכול להמשיך לחלום בהקיץ ולנשק רגליים של חילזונות..
יאללה סלאמת'ק, הגעתם לי עד פה --.
אני מעז.... Maple-Israel וExtraMS שלטו בשרתים פרטיים אין מה לדבר בכלל אבל כרגע הם הרוסים.... גם עם הבאגים וכל הבעיות שלהם KarmaDreams עדיין לוקחים אותם...(ולפי מה שהבנתי הם תיקנו את כל הבאגים כמעט) שוב פעם Maple-Israrel וExtraMs שרתים ששלטו בעבר היו עם מעל 500 מחוברים אבל הם נהרסו וזה חבל... תשפץ אותם ואז תדבר על כמה שהם טובים כי הם היו טובים...
לא כ"כ הרבה משחקים בגירסא הזאת כבר אבל עדיין בהצחלה
חזרתי להשתמש בשם הזה קצת
מה קשה לדעת בזה
חחח עוד לא הבנת גם אם כל ישראל וצפון אמריקה ישחקו הוא לא יהיה טוב, התכנות שלכם גרוע אני לא רוצה לתאר כמה, אין לכם כלום בשני השרתים, מלא באגים, האקרים והדבר הכי גרוע שאתה ג'יאם
קיצור בראל אתה רק מוכיח פה שאתה מושפל סופית
נ.ב.
למה אתה נותן לחברים שלך ג'יאם או לעשות נקס האק אתה לא יודע מה יקרה לך אם אביאל ידע את זה
נערך לאחרונה על ידי Byzantine; 16-02-2010 בשעה 17:08.