נכתב במקור על ידי
Tyler Durden
אתה אולי תאמין כי אתה מהתחום...אחרים יחשבו שאני מחרטט אבל חפיף. P:
AS YOU WISH.
תתכונן לחפירה ענקית כי זה חתיכת סיפור מתוסבך חחח בהתחלה רציתי לשלוח בפרטי אבל אני מעדיף שאנשים פה יחשפו למציאות.
אוקיי אז ככה, הכל התחיל קצת לפני 2009...בדצמבר 2008.
היה לי חבר AFC כפי שציינתי, היינו יוצאים ביחד הרבה..איתו ועם המעגל החברתי שלו, אלה היו אנשים מהעיר שלי.
בכללי הוא בנאדם סבבה וממש אהבתי להיות איתו, אחלה גבר.
בדצמבר 2008 ידעתי שהוא רודף אחרי בחורה ספיציפית שלא הכרתי (הבחורה הייתה לא מהעיר). החלטתי לא להטיף לו ולהשאיר תמצב כמו שהוא.
אמצע דצמבר היא וכמה חברות שלה באו למעגל החברתי שלנו (לא הכרתי אף אחת מהן בכלל). לא התעניינתי ממש באף אחת מהן (בתקופה הזו הייתה לי מישי שהכרתי לא מזמן שרציתי והייתי בתהליכים להיות איתה כי הייתי כולה מתחיל ולא איזה תותח שמשכיב בחורות על ימין ושמאל..בסוף היינו ביחד ותראה איך שזה מתקשר לסיפור)
פשוט הייתי...ניטרלי. עד שהגענו למועדון שבו היינו אמורים להיות, הבחורה הכי יפה משם לא רצתה להכנס משום מה כי אמרתי שאני רוצה לשבת בחוץ בספות ולהרגע..ואמרתי "יאללה מי יושבת איתי ומשעשעת אותי?" היא התנדבה.
סבבה, התיישבנו שם...ניסיתי ליצור נוחות (כי ממה שהבנתי משיכה כבר הייתה וקיבלתי ממנה פול IOI, אז החלטתי לנסות לזרום). קינו פה ושם...הבנתי שהיא רוצה אותי. בדיוק אני קולט את החבר הAFC יוצא ואני רואה עליו שהוא כולו מתוסכל אחושרמוטה..כשהוא ראה אותי יושב איתה.
לא ממש הבנתי מה הלך, ופתאום הבחורה אומרת לי "חכה שניה אני צריכה לדבר איתו..." קיצר, ראיתי אותו מבואס מהתחת והיא מנסה לגרום לו להרגיש טוב עם עצמו, לעודד אותו...לא ידעתי מה קורה וחשבתי שקרה לו משו, באתי אליו ושאלתי אותו "קרה משו בפנים אחי?" והוא אמר "אני אגיד לך אח''כ...".
לאחר מכן היא חזרה לשבת איתי...הייתי קצת לא רגוע כי ממש רציתי לדעת מה עובר על החבר שלי, החלטתי לא לנשק אותה ולא כלום. סתם דיברתי איתה תוך כדי שאני עושה עליה טיזינג קל, אתה יודע..לצחוק ביחד איתה. זה כבר נהפך לחלק מהאופי שלי. קיבלתי ממנה לא מעט KISS INVITATIONS כשאני מסתכל על זה היום...אולי אפילו SEX INVITATIONS. אבל הייתי מתחיל אז...
אחרי זה, היא וחברות שלה היו צריכות לחזור לעיר שלה ואני וחברים שלי חזרנו לעיר שלנו. אני והחבר הAFC לקחנו מונית והחלטתי לשאול אותו מה קרה וזה...הוא אמר לי אם יש לי משו לבחורה ההיא ואמרתי לו שאין לי.
אח''כ עם הזמן..גילית שזאת הבחורה שהוא רודף אחריה כל הזמן הזה! הבחורה שרצתה אותי! (היא אמרה את זה אגב ודחיתי אותה בגלל חבר שלי).
כמובן שהקוד אצלי הוא BROS BEFORE HOES, אז אמרתי לה "היא כולה שלך אחי, עשה בה מה שבא לך".
יש לציין שלבחורה הזאת יש מאותלקקנים שסוגדים לה, מתייחסים אליה כמו לאלילה. היא ראתה בי משו שונה - לא רדפתי אחריה. לא התייחסתי אליה כמו לאלוהים. גם לא הייתי מניאק אליה. פשוט..ראיתי בה בתור בנאדם. לא פחות ולא יותר. בשר ודם. ניטרלי. התנהגתי כמו בחור ממוצע מהתחום בסט.
וכך זה נמשך...חצי שנה מאז. כל פעם שהיא באה לעיר, אותו סיפור, היא כל הזמן רצתה להיות רק איתי למרות שהתעלמתי ממנה. (תחשבו לבד למה).
הוא רדף אחריה, היא רדפה אחרי. חצי שנה, אותו סיפור.
שלא תבינו אותי לא נכון..במהלך החצי שנה הזאת, הבחורה החליפה חברים כמו גרביים. אך זה לא באמת עזר לה. פעם שישבתי ודיברתי עם חברים וידידות, היא באה והתיישבה עלי וסירבה לקום ולדבר עם חבר שלה. היא רצתה אותי. כל החברים שהיו לי (3 לצורך העניין) היו רק כדי לשכוח ממני ולמצוא משו שיעזור לה להתגבר עלי...אבל היא לא יכלה למצוא מישו כמוני. היא לא יכלה להרגיש דבר עם הבחורים האלו.
קצת לאחר מכן, אני ומישי אחרת מאותה העיר של הONEITIS של החבר הAFC שלי הפכנו להיות חברים. נקרא לה HBtits..אם יצא לי להזכיר אותה הרבה.
יום אחד, החבר הAFC שלי ואני החלטנו לסוע לעיר הזו ביחד, כל אחד לבחורה שלו..אני נסעתי לחברה שלי באותה תקופה, הוא נסע לONEITIS שלו (ההיא שרצתה אותי).
נפגשנו ביחד, וכשהONEITIS שרדפה אחרי ראתה את חברה שלי, היא הסתכלה עליה במבט של "אני שונאת אותך חתיכת שרמוטה תמותי אמן". תכף חשבתי שיתחילו כאן מכות עלי..אבל היה בסדר. בלי קשר לזה, היא תמיד אמרה שאני שפוט של HBtits ובלה בלה...ידעתי שמדובר בקנאה מהצד שלה.
אחרי שחזרנו במוצ''ש, חבר שלי אמר שזה היה הלילה הכי גרוע בחיים שלו..כשזה היה הלילה הכי טוב בחיים שלי (בתקופה הזו לפחות).
הוא אמר לי שהוא לקח אותה לארוחה ליד הים, שילם עליה, קנה לה דובי של I LOVE YOU, אמר שהוא אוהב אותה...
אבל כמובן, אפילו נשיקה הוא לא קיבל. כשהוא ישן אצלה, הוא והיא ישנו במיטות נפרדות, כשאני וHBtits היינו באותה מיטה.
שלא נזכיר את שאר הדברים שהוא עשה בשבילה לפני. ככל שהוא רדף יותר, כך היא התרחקה יותר. CAT STRING THEORY התרחש מול העיניים שלי כל הזמן הזה, זה היה מדהים לראות את זה.
זה נגמר בכך שהוא קיבל שכל והפסיק לרדוף אחריה ולאחר שאני וHBtits נפרדנו (למרות שהמשכנו להיות יזיזים כמה חודשים לאחר מכן אז הייתי חייב לקפוץ לאיזור הזה) התנתקתי מהמעגל החברתי של הבחורה שחבר שלי רדף אחריה.
וזה מה שקורה שלבחורה בעינייך יש יותר ערך מאשר לך עצמך...אתה מוצא את עצמך בתור ידיד גיי שלה כשהיא מזדיינת עם אנשים שמתייחסים אליה כמו לבנאדם רגיל ולא כמו לאלילה יוונית.