קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] לגבי מישהי...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-06-2011, 18:44
  2. [עזרה] לגבי מישהי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 27-06-2010, 10:38
  3. מישהי שמוצאת חן בעיניי אחושרמוטה.
    על ידי אבי סקורי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 17-02-2009, 21:29
  4. [עזרה] מישהי שמוצאת חן בעיני
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 20-11-2008, 16:20
  5. [דיון] בקשר למישהי שמוצאת חן בעיני מאוד | בן 15 וחצי .
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 23-10-2008, 19:50
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 57 מתוך 57

לגבי מישהי שמוצאת חן בעיני - עמוד 4

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי JokerStory צפיה בהודעה
    חיזוק, אבל הייתי מוסיף שאין לי שומדבר נגד AFC's [; חוץ מזה שהם לא מנסים לחולל שינוי עצמי, וגם לא הייתי קורא להם עלובים, בכל זאת בני אדם..
    אחי, אני הייתי WBAFC שהייתי בחטיבה (יותר גרוע מAFC). האלה שהבנות הכי מכוערות לא יצאו איתם גם אם ישלמו להן מליון שקל.

אני אומר את זה מרחמים...כי כואב לראות את זה. בעיקר שקרה משו כזה לחבר AFC שלי, הוא רדף אחרי מישי שנה והיא שמה זין עליו (לא אפרט מעבר לזה, גמאני מעורב בסיפור ואתם לא תאמינו למה שאגיד במילא).
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 21-03-2010 בשעה 20:09.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

אש בין אנשים לא חייבת להיות אש רעה, כשאנשים מדברים ביניהים יש ביניהם את החיבור הבסיסי של שיחה אז אתה לא יכול לעבור ביניהם כי יש ביניהם "אש". בוא תנסה קצת להפתח, באמת.. אל תקח כל מילה יותר מדיי רציני ותנסה להבין את הרעיון.
    אני לוקח כל מילה ברצינות אתה יכול לא לקחת כל מילה ברצינות אבל אני כן עושה זאת ואם אתה אומר דברים בלי להתכוון אליהם זאת בעיה שלך כי אני משתמש במה שאתה אומר. וגם המינימום שאני מצפה מבן אדם זה שיברור את מילותיו.

אני מסכים עם כמה דברים שאתה אומר לגבי תכונות למשל, אבל אני אעביר עליך ביקורת קצרה אם לא אכפת לך - אתה מסיק מסקנות ללא ביסוס, ציינתי רק שחיזרתי, ונתתי מצב אחד כללי, איך אתה יודע שאני לא יודע איך לחזר? מהמשפט הפשוט שאמרת שבסוף היא הלכה מה כל כך קשה להסיק כאן אני לא מבין?

איך אתה יודע שאני לא הייתי גבר?(אני לא אומר שהייתי ואני לא אומר שלא הייתי, אבל אתה סתם הסקת את המסקנה הזאת ללא ביסוס) לא אמרתי שהיא דרכה עליי, היא לא, את זה אני יכול לומר בשיא הביטחון.
    מעצם זה שאתה מחזק את דבריו של TYLER הרי אתה מעיד שביצעת את השינוי ואם היית גבר לא היית צריך לבצע אותו בצורה הכי פשוטה וברורה...

מסכים איתך בקשר להתנשאות.
    או צדיק אחד בסדום...

אתה רושם ממש הרבה, מה אתה מנסה להוכיח?
    לא מוכיח כלום אני רושם גם הרבה בתמיכה טכנית אני פשוט כותב בקצב המחשבה שלי וכשחוט המחשבה שלי זורם אני לא מפסיק עד שאני נעצר.

בגלל זה אתה מסיק מסקנות מכלום, חח כשאמרת "לכם נראה כאילו אם אתה נחמד זה אומר שאתה אפס ואפשר לדרוך עלייך וזה בדיוק העניין ממש לא!" בחיי שזה נגע בי, כי אני באמת לא חושב ככה, זו סתם מסקנה שהסקת ללא ביסוס, מבין? המסקנה הזאת לא יצאה לא ביסוס היא יצאה מזה שחיזקת את דבריו של TYLER מכאן יוצא שאם תקרא תגובות קודמות תשים לב שהוא אומר שנחמד זה מישהו לדרוך עליו... אם אתה לא קורא דיון לעומק ולכל האורך שלו אל תחזק דעות של אחרים אחרת אתה יוצא טמבל...

את המסקנה הזאת הסקת רק מהוויכוח, מה"חוסר נחמדות" ששודרה בוויכוח. אני מקווה שהפנמת ממה שכתבתי למעלה זה לא נובע מחוסר הנחמדות זה נובע מתקיפת עמדה ולא תקיפת אדם בצורה אישית תשים לב
    אני מקווה שהייתי ברור אם לא אתה יכול לתקן.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    אני מקווה שהייתי ברור אם לא אתה יכול לתקן.
    אני לא אתקן, אני אשמור לעצמי מה שיש לי לומר ואקח לתשומת ליבי מה שרשמת.
    שבוע טוב :]

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אחי, אני הייתי WBAFC שהייתי בחטיבה (יותר גרוע מAFC). האלה שהבנות הכי מכוערות לא יצאו איתם גם אם ישלמו להן מליון שקל.

אני אומר את זה מרחמים...כי כואב לראות את זה. בעיקר שקרה משו כזה לחבר AFC שלי, הוא רדף אחרי מישי שנה והיא שמה זין עליו (לא אפרט מעבר לזה, גמאני מעורב בסיפור ואתם לא תאמינו למה שאגיד במילא).
    אני מבין אותך, ואני אאמין לך כי אין לי סיבה שלא, אני ממש שמח שבנאדם כמוך מצא את התחום ושרק ירבו כאלה.

נ.ב. אני אשמח לשמוע ת'סיפור שלך.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אני מבין אותך, ואני אאמין לך כי אין לי סיבה שלא, אני ממש שמח שבנאדם כמוך מצא את התחום ושרק ירבו כאלה.

נ.ב. אני אשמח לשמוע ת'סיפור שלך.
    אתה אולי תאמין כי אתה מהתחום...אחרים יחשבו שאני מחרטט אבל חפיף. P:

AS YOU WISH.
    תתכונן לחפירה ענקית כי זה חתיכת סיפור מתוסבך חחח בהתחלה רציתי לשלוח בפרטי אבל אני מעדיף שאנשים פה יחשפו למציאות.

אוקיי אז ככה, הכל התחיל קצת לפני 2009...בדצמבר 2008.

היה לי חבר AFC כפי שציינתי, היינו יוצאים ביחד הרבה..איתו ועם המעגל החברתי שלו, אלה היו אנשים מהעיר שלי.
    בכללי הוא בנאדם סבבה וממש אהבתי להיות איתו, אחלה גבר.
    בדצמבר 2008 ידעתי שהוא רודף אחרי בחורה ספיציפית שלא הכרתי (הבחורה הייתה לא מהעיר). החלטתי לא להטיף לו ולהשאיר תמצב כמו שהוא.

אמצע דצמבר היא וכמה חברות שלה באו למעגל החברתי שלנו (לא הכרתי אף אחת מהן בכלל). לא התעניינתי ממש באף אחת מהן (בתקופה הזו הייתה לי מישי שהכרתי לא מזמן שרציתי והייתי בתהליכים להיות איתה כי הייתי כולה מתחיל ולא איזה תותח שמשכיב בחורות על ימין ושמאל..בסוף היינו ביחד ותראה איך שזה מתקשר לסיפור)

פשוט הייתי...ניטרלי. עד שהגענו למועדון שבו היינו אמורים להיות, הבחורה הכי יפה משם לא רצתה להכנס משום מה כי אמרתי שאני רוצה לשבת בחוץ בספות ולהרגע..ואמרתי "יאללה מי יושבת איתי ומשעשעת אותי?" היא התנדבה.

סבבה, התיישבנו שם...ניסיתי ליצור נוחות (כי ממה שהבנתי משיכה כבר הייתה וקיבלתי ממנה פול IOI, אז החלטתי לנסות לזרום). קינו פה ושם...הבנתי שהיא רוצה אותי. בדיוק אני קולט את החבר הAFC יוצא ואני רואה עליו שהוא כולו מתוסכל אחושרמוטה..כשהוא ראה אותי יושב איתה.

לא ממש הבנתי מה הלך, ופתאום הבחורה אומרת לי "חכה שניה אני צריכה לדבר איתו..." קיצר, ראיתי אותו מבואס מהתחת והיא מנסה לגרום לו להרגיש טוב עם עצמו, לעודד אותו...לא ידעתי מה קורה וחשבתי שקרה לו משו, באתי אליו ושאלתי אותו "קרה משו בפנים אחי?" והוא אמר "אני אגיד לך אח''כ...".

לאחר מכן היא חזרה לשבת איתי...הייתי קצת לא רגוע כי ממש רציתי לדעת מה עובר על החבר שלי, החלטתי לא לנשק אותה ולא כלום. סתם דיברתי איתה תוך כדי שאני עושה עליה טיזינג קל, אתה יודע..לצחוק ביחד איתה. זה כבר נהפך לחלק מהאופי שלי. קיבלתי ממנה לא מעט KISS INVITATIONS כשאני מסתכל על זה היום...אולי אפילו SEX INVITATIONS. אבל הייתי מתחיל אז...

אחרי זה, היא וחברות שלה היו צריכות לחזור לעיר שלה ואני וחברים שלי חזרנו לעיר שלנו. אני והחבר הAFC לקחנו מונית והחלטתי לשאול אותו מה קרה וזה...הוא אמר לי אם יש לי משו לבחורה ההיא ואמרתי לו שאין לי.

אח''כ עם הזמן..גילית שזאת הבחורה שהוא רודף אחריה כל הזמן הזה! הבחורה שרצתה אותי! (היא אמרה את זה אגב ודחיתי אותה בגלל חבר שלי).
    כמובן שהקוד אצלי הוא BROS BEFORE HOES, אז אמרתי לה "היא כולה שלך אחי, עשה בה מה שבא לך".

יש לציין שלבחורה הזאת יש מאותלקקנים שסוגדים לה, מתייחסים אליה כמו לאלילה. היא ראתה בי משו שונה - לא רדפתי אחריה. לא התייחסתי אליה כמו לאלוהים. גם לא הייתי מניאק אליה. פשוט..ראיתי בה בתור בנאדם. לא פחות ולא יותר. בשר ודם. ניטרלי. התנהגתי כמו בחור ממוצע מהתחום בסט.

וכך זה נמשך...חצי שנה מאז. כל פעם שהיא באה לעיר, אותו סיפור, היא כל הזמן רצתה להיות רק איתי למרות שהתעלמתי ממנה. (תחשבו לבד למה).

הוא רדף אחריה, היא רדפה אחרי. חצי שנה, אותו סיפור.
    שלא תבינו אותי לא נכון..במהלך החצי שנה הזאת, הבחורה החליפה חברים כמו גרביים. אך זה לא באמת עזר לה. פעם שישבתי ודיברתי עם חברים וידידות, היא באה והתיישבה עלי וסירבה לקום ולדבר עם חבר שלה. היא רצתה אותי. כל החברים שהיו לי (3 לצורך העניין) היו רק כדי לשכוח ממני ולמצוא משו שיעזור לה להתגבר עלי...אבל היא לא יכלה למצוא מישו כמוני. היא לא יכלה להרגיש דבר עם הבחורים האלו.

קצת לאחר מכן, אני ומישי אחרת מאותה העיר של הONEITIS של החבר הAFC שלי הפכנו להיות חברים. נקרא לה HBtits..אם יצא לי להזכיר אותה הרבה.

יום אחד, החבר הAFC שלי ואני החלטנו לסוע לעיר הזו ביחד, כל אחד לבחורה שלו..אני נסעתי לחברה שלי באותה תקופה, הוא נסע לONEITIS שלו (ההיא שרצתה אותי).

נפגשנו ביחד, וכשהONEITIS שרדפה אחרי ראתה את חברה שלי, היא הסתכלה עליה במבט של "אני שונאת אותך חתיכת שרמוטה תמותי אמן". תכף חשבתי שיתחילו כאן מכות עלי..אבל היה בסדר. בלי קשר לזה, היא תמיד אמרה שאני שפוט של HBtits ובלה בלה...ידעתי שמדובר בקנאה מהצד שלה.

אחרי שחזרנו במוצ''ש, חבר שלי אמר שזה היה הלילה הכי גרוע בחיים שלו..כשזה היה הלילה הכי טוב בחיים שלי (בתקופה הזו לפחות).

הוא אמר לי שהוא לקח אותה לארוחה ליד הים, שילם עליה, קנה לה דובי של I LOVE YOU, אמר שהוא אוהב אותה...
    אבל כמובן, אפילו נשיקה הוא לא קיבל. כשהוא ישן אצלה, הוא והיא ישנו במיטות נפרדות, כשאני וHBtits היינו באותה מיטה.
    שלא נזכיר את שאר הדברים שהוא עשה בשבילה לפני. ככל שהוא רדף יותר, כך היא התרחקה יותר. CAT STRING THEORY התרחש מול העיניים שלי כל הזמן הזה, זה היה מדהים לראות את זה.

זה נגמר בכך שהוא קיבל שכל והפסיק לרדוף אחריה ולאחר שאני וHBtits נפרדנו (למרות שהמשכנו להיות יזיזים כמה חודשים לאחר מכן אז הייתי חייב לקפוץ לאיזור הזה) התנתקתי מהמעגל החברתי של הבחורה שחבר שלי רדף אחריה.

וזה מה שקורה שלבחורה בעינייך יש יותר ערך מאשר לך עצמך...אתה מוצא את עצמך בתור ידיד גיי שלה כשהיא מזדיינת עם אנשים שמתייחסים אליה כמו לבנאדם רגיל ולא כמו לאלילה יוונית.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אתה אולי תאמין כי אתה מהתחום...אחרים יחשבו שאני מחרטט אבל חפיף. P:

AS YOU WISH.
    תתכונן לחפירה ענקית כי זה חתיכת סיפור מתוסבך חחח בהתחלה רציתי לשלוח בפרטי אבל אני מעדיף שאנשים פה יחשפו למציאות.

אוקיי אז ככה, הכל התחיל קצת לפני 2009...בדצמבר 2008.

היה לי חבר AFC כפי שציינתי, היינו יוצאים ביחד הרבה..איתו ועם המעגל החברתי שלו, אלה היו אנשים מהעיר שלי.
    בכללי הוא בנאדם סבבה וממש אהבתי להיות איתו, אחלה גבר.
    בדצמבר 2008 ידעתי שהוא רודף אחרי בחורה ספיציפית שלא הכרתי (הבחורה הייתה לא מהעיר). החלטתי לא להטיף לו ולהשאיר תמצב כמו שהוא.

אמצע דצמבר היא וכמה חברות שלה באו למעגל החברתי שלנו (לא הכרתי אף אחת מהן בכלל). לא התעניינתי ממש באף אחת מהן (בתקופה הזו הייתה לי מישי שהכרתי לא מזמן שרציתי והייתי בתהליכים להיות איתה כי הייתי כולה מתחיל ולא איזה תותח שמשכיב בחורות על ימין ושמאל..בסוף היינו ביחד ותראה איך שזה מתקשר לסיפור)

פשוט הייתי...ניטרלי. עד שהגענו למועדון שבו היינו אמורים להיות, הבחורה הכי יפה משם לא רצתה להכנס משום מה כי אמרתי שאני רוצה לשבת בחוץ בספות ולהרגע..ואמרתי "יאללה מי יושבת איתי ומשעשעת אותי?" היא התנדבה.

סבבה, התיישבנו שם...ניסיתי ליצור נוחות (כי ממה שהבנתי משיכה כבר הייתה וקיבלתי ממנה פול IOI, אז החלטתי לנסות לזרום). קינו פה ושם...הבנתי שהיא רוצה אותי. בדיוק אני קולט את החבר הAFC יוצא ואני רואה עליו שהוא כולו מתוסכל אחושרמוטה..כשהוא ראה אותי יושב איתה.

לא ממש הבנתי מה הלך, ופתאום הבחורה אומרת לי "חכה שניה אני צריכה לדבר איתו..." קיצר, ראיתי אותו מבואס מהתחת והיא מנסה לגרום לו להרגיש טוב עם עצמו, לעודד אותו...לא ידעתי מה קורה וחשבתי שקרה לו משו, באתי אליו ושאלתי אותו "קרה משו בפנים אחי?" והוא אמר "אני אגיד לך אח''כ...".

לאחר מכן היא חזרה לשבת איתי...הייתי קצת לא רגוע כי ממש רציתי לדעת מה עובר על החבר שלי, החלטתי לא לנשק אותה ולא כלום. סתם דיברתי איתה תוך כדי שאני עושה עליה טיזינג קל, אתה יודע..לצחוק ביחד איתה. זה כבר נהפך לחלק מהאופי שלי. קיבלתי ממנה לא מעט KISS INVITATIONS כשאני מסתכל על זה היום...אולי אפילו SEX INVITATIONS. אבל הייתי מתחיל אז...

אחרי זה, היא וחברות שלה היו צריכות לחזור לעיר שלה ואני וחברים שלי חזרנו לעיר שלנו. אני והחבר הAFC לקחנו מונית והחלטתי לשאול אותו מה קרה וזה...הוא אמר לי אם יש לי משו לבחורה ההיא ואמרתי לו שאין לי.

אח''כ עם הזמן..גילית שזאת הבחורה שהוא רודף אחריה כל הזמן הזה! הבחורה שרצתה אותי! (היא אמרה את זה אגב ודחיתי אותה בגלל חבר שלי).
    כמובן שהקוד אצלי הוא BROS BEFORE HOES, אז אמרתי לה "היא כולה שלך אחי, עשה בה מה שבא לך".

יש לציין שלבחורה הזאת יש מאותלקקנים שסוגדים לה, מתייחסים אליה כמו לאלילה. היא ראתה בי משו שונה - לא רדפתי אחריה. לא התייחסתי אליה כמו לאלוהים. גם לא הייתי מניאק אליה. פשוט..ראיתי בה בתור בנאדם. לא פחות ולא יותר. בשר ודם. ניטרלי. התנהגתי כמו בחור ממוצע מהתחום בסט.

וכך זה נמשך...חצי שנה מאז. כל פעם שהיא באה לעיר, אותו סיפור, היא כל הזמן רצתה להיות רק איתי למרות שהתעלמתי ממנה. (תחשבו לבד למה).

הוא רדף אחריה, היא רדפה אחרי. חצי שנה, אותו סיפור.
    שלא תבינו אותי לא נכון..במהלך החצי שנה הזאת, הבחורה החליפה חברים כמו גרביים. אך זה לא באמת עזר לה. פעם שישבתי ודיברתי עם חברים וידידות, היא באה והתיישבה עלי וסירבה לקום ולדבר עם חבר שלה. היא רצתה אותי. כל החברים שהיו לי (3 לצורך העניין) היו רק כדי לשכוח ממני ולמצוא משו שיעזור לה להתגבר עלי...אבל היא לא יכלה למצוא מישו כמוני. היא לא יכלה להרגיש דבר עם הבחורים האלו.

קצת לאחר מכן, אני ומישי אחרת מאותה העיר של הONEITIS של החבר הAFC שלי הפכנו להיות חברים. נקרא לה HBtits..אם יצא לי להזכיר אותה הרבה.

יום אחד, החבר הAFC שלי ואני החלטנו לסוע לעיר הזו ביחד, כל אחד לבחורה שלו..אני נסעתי לחברה שלי באותה תקופה, הוא נסע לONEITIS שלו (ההיא שרצתה אותי).

נפגשנו ביחד, וכשהONEITIS שרדפה אחרי ראתה את חברה שלי, היא הסתכלה עליה במבט של "אני שונאת אותך חתיכת שרמוטה תמותי אמן". תכף חשבתי שיתחילו כאן מכות עלי..אבל היה בסדר. בלי קשר לזה, היא תמיד אמרה שאני שפוט של HBtits ובלה בלה...ידעתי שמדובר בקנאה מהצד שלה.

אחרי שחזרנו במוצ''ש, חבר שלי אמר שזה היה הלילה הכי גרוע בחיים שלו..כשזה היה הלילה הכי טוב בחיים שלי (בתקופה הזו לפחות).

הוא אמר לי שהוא לקח אותה לארוחה ליד הים, שילם עליה, קנה לה דובי של I LOVE YOU, אמר שהוא אוהב אותה...
    אבל כמובן, אפילו נשיקה הוא לא קיבל. כשהוא ישן אצלה, הוא והיא ישנו במיטות נפרדות, כשאני וHBtits היינו באותה מיטה.
    שלא נזכיר את שאר הדברים שהוא עשה בשבילה לפני. ככל שהוא רדף יותר, כך היא התרחקה יותר. CAT STRING THEORY התרחש מול העיניים שלי כל הזמן הזה, זה היה מדהים לראות את זה.

זה נגמר בכך שהוא קיבל שכל והפסיק לרדוף אחריה ולאחר שאני וHBtits נפרדנו (למרות שהמשכנו להיות יזיזים כמה חודשים לאחר מכן אז הייתי חייב לקפוץ לאיזור הזה) התנתקתי מהמעגל החברתי של הבחורה שחבר שלי רדף אחריה.

וזה מה שקורה שלבחורה בעינייך יש יותר ערך מאשר לך עצמך...אתה מוצא את עצמך בתור ידיד גיי שלה כשהיא מזדיינת עם אנשים שמתייחסים אליה כמו לבנאדם רגיל ולא כמו לאלילה יוונית.
    לא החלטת לעזור לחבר שלך באיזשהו שלב?? להסביר לו את הCAT STRING THEORY לפחות כדי שיבין מה קורה..?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

שמע, אמרתי לו כל הזמן להפסיק לרדוף אחריה ולדבר על פיקאפ בדרך עקיפה, אפילו הזמנתי אותו ליציאות שלי במעגלים חברתיים אחרים שלי שהוא לא מכיר (והיה שם פול בנות יפות יותר, חכמות ויותר ומעניינות יותר), למסיבות ולהופעות...מה לא הצעתי לו. הוא סירב ואמר שאין לו זמן בלה בלה (אבל כל פעם ליסוע לONEITIS שלו היה לו זמן משום מה). הוא היה עקשן...

בשלב מסויים מבנאדם שמח שאהב להנות ולצחוק הוא הפך לאחד דכאוני והפסיק לצאת איתנו ורק חשב עליה..

כיום הכל בסדר כמובן, זאת היסטוריה ואנחנו צוחקים על זה ביחד.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 21-03-2010 בשעה 23:22.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

1. אפשר סיבה למה אתה שומר את הדברים לעצמך?
    2. TYLER אחרי שהכל מקוטלג ומחולק לפי נושאים והגדרות מדוייקות מהחבר הזה אתה לוקח דוגמא לבנאדם נורמלי? אתה מבין שהוא חריג נכון?
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

1. אפשר סיבה למה אתה שומר את הדברים לעצמך?
    2. TYLER אחרי שהכל מקוטלג ומחולק לפי נושאים והגדרות מדוייקות מהחבר הזה אתה לוקח דוגמא לבנאדם נורמלי? אתה מבין שהוא חריג נכון?
    מה רע בלהיות חריג?
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

אני מדבר על החבר האומלל שרדף אחרי מישהי תוך כדי התעללות עצמית! וכן זה רע להיות חריג כזה...

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אני מדבר על החבר האומלל שרדף אחרי מישהי תוך כדי התעללות עצמית! וכן זה רע להיות חריג כזה...
    זאת לא התעללות עצמית, לפחות לא בהתחלה.

הוא חשב שזה הדבר הנכון לעשות, לרדוף אחרי מישי. זה מה שלימדו אותו וזה מה שהוא עשה.
    אח''כ שהיא לא שמה עליו, הוא התחיל להשתגע ועבר למצב של "התעללות עצמית"...

למרות ש..זאת לא ממש התעללות עצמית.
    זה יותר בכיוון של "זה מה שקורה שנותנים לבחרוה כוח..ויותר מדי ממנו".
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 22-03-2010 בשעה 12:19.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

טוב אני בכל אופן לא מצליח לראות את חברך כבחור נורמלי, מזוכיסטיות זה דבר שצריך לעבוד עליו שנים...

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,561 | הודעות: 8,174,148 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect