|
|
מה אתה אהבל? אמרתי שאין לי משהו נגד ערבים, יש לי משהו נגד שונאי ישראל
לא כל הערבים שונאי ישראל ועבדתי בעבודות שהיו שם גם ערבים וגם ישראלים יחד עובדים אחד ליד השני הערבי מדבר יפה מתנהג יפה והישראלי מפליץ תוקע גרפסים צועק מגיע מסריח לעבודה הערבי בא נקי מסודר עובד כמו שצריך וישראלי חרא שבחרא עובד מטונף מבולגן צועק מעצבן את כל העובדים והמנהלים אני מדבר איתך בעבודה שלי לפחות זה ככה.
אין לי משהו נגד ערבים, יש לי משהו נגד שונאי ישראל ותתפלא יש גם דתיים חרדים שלא היה אכפת להם אם לא הייתה קיימת מדינת ישראל.
שלא תדבר אליי ככה, יש לי את הזכות לקבל כבוד ממך בדיוק כמו הכבוד שנתתי לך..
לדעתי אתה מכליל, יש ישראלים חארות, אבל זה לא בגלל שהם ישראליים, אתה לא יכול להגדיר בנאדם חרא בגלל שהוא ישראלי.
לעומת זאת, מה שאתה מדבר עליו, דתיים חרדים, אלו ברובם נטורי קרתא, חבורה של אידיוטים חסרי שכל שרוב היהודים מחשיבים אותם לערבים.
אני מכיר המון ערבים שהם אחלה של אנשים, המון! אני גר בעיר שהכל מסביבה זה ערבים, דיר אל עסד, מג'ד אל כרום, כל אלו.
אבל זה לא בגלל שהם ערבים, זה בגלל שהם חונכו וגדלו להיות אנשים כאלו.
ואם בנאדם יבוא אליי עם דגל של פלסטין, בתוך ישראל, מול הפנים שלי, אני לא יתעלם, אני יתלוש לו את הדגל ואם הוא יתנגד אני אתלוש גם אותו.
לא חייב להיות ערבי, יכול להיות גם ישראלי - יהודי - שמאלני.
תודה על התשובה שנתת![]()
Professional Spammer
Since 2010-
מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
איזה גבר!
כל הכבוד רוצה תעודה?
מה אתה שמח אז הייתי במכות עם ערבים יואו!
אתה מכליל באהבועוהוהוהובובוהועבועבע מכליל
אם בן אדם ילך מולך עם דגל של פלסטין אתה תתעלם בעבובע תתעלם אין לך תביצים כדי להגיד לו משהו למה אתה מפחד פחד מוות שיוציא עלייך איזה M16 גנוב
אני ידבר איך שבא לי למי שבא לי מתי שבא לי כי ככה בא לי.
יש ישראלים טובים ויש ישראלים רעים
יש ערבים טובים ויש ערבים רעים
אבל יש ערבים שבעד ישראל ואני מכיר כמה כאלה אז תפסיק לזיין לי תמוח.
עלק יתלוש תבנאדם
אחרי כאפה אחת של ערבי אתה גם תמצוץ לו תשטרונגול.
נערך לאחרונה על ידי B4ng1ngY0urM0m; 28-05-2010 בשעה 11:38.
Professional Spammer
Since 2010-
מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
הלוואי שפעם הבאה יכניסו אותך לבית חולים י'בן שרמוטה מזדיין..
דבר ראשון הסיפור שלך נשמע הזוי ומטומטם, דבר שני אם זה באמת קרה אתה הומו נטחן, זו מדינה חופשית ומותר להם להסתובב ככה, הם גאים במדינה שלהם כמו שאתה גאה במדינה שלך, ואני עוד ימני ואולי די קיצוני ואני מדבר אלייך ככה, אתה חתיכת אפס גזעני שלא יודע כלום מהחיים שלו.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ילד מתחסד ?
מה הקשר בכלל ?
תגיד ת'דעה שלך ונראה בכלל מה אתה חושב בינתיים תסתום ת'פה המזויין שלך
+100000000000000
אתה גר ביהודה ושומרון ?
אני כן.
ולא אני לא שמאלני וממש ממש ממש ממש ועוד מאתיים ממשים לא קרוב לזה, אני ימני ואולי קיצוני אבל כל עוד ערבי לא עשה לי כלום אני לא יעשה לו כלום ..
אז תפסיקו להכליל את כל הערבים בארץ שכולם חראאא כוס אמ אמק
אחי, אני גר בברקן, גם באיזור שלך בשטחים .. ונכון יש חרא ממש חרא אנשים שהם ערבים, אבל יש גם אחלה ערבים ויש גם ישראלים שהם חרא ויש ישראלים שהם טובים, יש מה להשוות כי יש הרבה ערבים שרוצים את המדינה שלנו וברור שאנחנו צריכים להלחם על המדינה שלנו נגדם, אבל הערבים שהוא מדבר עליהם לא כתבו על שלט בגדול: " אנחנו שונאים את ישראל ואנחנו נכבוש ת'מדינה שלהם"
הם סתם עברו, עד שאיזה ילד כאפות מטומטם בא אליהם וכנראה שזה לא באמת קרה גם זה נשמע לי המצאה אחושרמוטה ..
חחחחחחחחחחחחחחח ממש לא צודק, אני גר בשטחים - יהודה ושומרון ואני הולך רגיל בשטחים שיש בהם ערבים ונכנס להרבה חנויות של ערבים והדבר הראשון שהם מציאים לי בחנות זה קפה או איזה משהו אחר, יש ערבים חרא ויש ערבים טובים, אי אפשר להכליל את כולם..
י'דפוק יש דבר כזה שנקרא תואר הנשק, אתה לא מתגייס לצבא כדי להרוג כל ערבי שאתה רואה, אתה מתגייס כדי לשמור על המדינה שלך, ותואר הנשק אומר שאתה יורה רק במי שרוצה לפגוע בך, אפילו במלחמות ובצבא יש לנו ערכים מה שמייחד אותנו מכל העולם...
תגיד לי, זה לא אותו דבר אם ערבי יכוון עלייך נשק ואם ישראלי יכוון עלייך נשק ?
יכול להיות שהסיבות שונות, אבל, כל עוד אתה תרצה להגן על החיים שלך אתה תצטרך לפגוע במי שעומד מולך, אתה לא תגיד לעצמך פתאום, לא .. הוא ישראלי.. אני לא יפגע בו ותקבל כדור בראש ?
תחשוב קצת בהיגיון