אני אוסף סיסמאות ברשת ואז מסנן עם RAPTOR
אני אוסף סיסמאות ברשת ואז מסנן עם RAPTOR
|
|
שום אינטרנט הוא עושה לפי המדריך בתת פורום של הסיסמאות סקס..הריי זה לוקח משתמשים וסיסמאות ממלא אתריי סקס.. ואז עושים raptor לסנן מה שפעמיים ומריצים.. אני עם זה מצאתי אתמול 5 משתמשים עם הרבה מאוד משחקים על הסטים
כל הכבוד לך ובטח שאת זה אני עושה עם מדריך הפריצה עצמה לא אבל הסינון פרוקסי כמובן שכן וגם הסינון קומבו למה איך חשבת שאני יגיד שאני מסנן גם עם תוכנה פרטית חחח ואני לא פורץ 5 משתמשים אני נגיד שם רשימה של 8000 משתמשים זה פורץ לי בערך 30-40 משתמשים לפעמים יותר
8000? זה כלום.. יש אצלי 200 אלף..
30-40 כל פעם? זה עניין של מזל..אם הייתי יודע איך להגדיר את הcaptcha טוב זה היה מביא יותר מהר.. אבל הcaptcha של הסטים זה עם כל מיני סימנים על האותיות וזה עושה את זה יותר קשה לפיענוח..
אני מלמד אותך פישינג ב 2 דולר!!
אני מלמד אותך פישינג ב0 דולר יש כל כך הרבה מדריכים באינטרנט מה אתה מספים בכל אשכול עם ה2 דולר המעפנים שלך
לגבי זה ששאל על הקומבו יש לך מדריך בפורום סיסמאות סקס
אחי ממש לא עניין של מזל זה כל קומבו שאני שם פשוט אתה צריך לדעת מאיפה להשיג תקומבו עשיתי כבר בערך 10 סריקות וכל פעם פרץ כמו שצריך ולא היה הרבה קומבו פשוט לקחתי מהמקומות הנכונים קיצר אין לי כוח להתווכח איתך אחי אני מצליח בזכות הידע שרכשתי לבד והמקורות הנכונים שמצאתי לעצמי
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?p=5791753
זה המדריך לCK?