שרת מדהים שיהיה בהצלחה (ועדן דבר איתי בסקייפ שיהיה לך מקום ל GM או משהו(או אם יש לך)).
שרת מדהים שיהיה בהצלחה (ועדן דבר איתי בסקייפ שיהיה לך מקום ל GM או משהו(או אם יש לך)).
חתימה בשיפוץ
|
|
עידכון: הNPC של המערכת החלפות הושלם, עכשיו אני רק מעצב אותו ומוסיף טקסטים.
עכשיו אני עובד על הNPC של מערכת הכלא, אנחנו נסביר עליה בהמשך.
זהו חזי החזרזיר והוא על סמים קשים!
חח עידכנת אותי קצת (למרות שידעתי שיש UFI אבל לא ידעתי שזו תשתית נפרדת שהם בונים לבד) ובכל מקרה עשיתי לבזק כזה בלאגן שם שהייתי חונק אותם אם זה לא הייתי מקבל 10MB עם כל רוחב הפס שלי לעצמי
(תכל'ס הייתי אמור להיות 15 או 20 והיו להם מלא בעיות אז לפני שנה :X אולי עוד חודש אני אשדרג ליותר כי תגמר ההתחייבות או משהו כזה חח).
לנושא יאללה נראה לי היום או גג מחר אני אחזור לעבוד על הקבצים.. העין מרגישה טוב וגם אני אז עכשיו רק קצת זמן ו![]()
אני כבר מחכה לשרת הזה D:
אם שרת של פורום אחר יפרסם פה, אני מניח שלא תהיה שום בעיה הרי זה סך-הכל שרת רגיל ומותר לפרסם פה שרתים... או כל עוד זה לא כולל את שם הפורום בשם השרת.. כאילו כמה שפחות להזכיר את זה.
בכל מקרה אנחנו כנראה נפרסם גם בפורומים אחרים כי אני יונתן ועדן החלטנו לבנות את השרת ואחרי זה הוא נהפך לשרת הרשמי וגם הוא לא כולל את השם של אטרף שם.. כך שאני חושב שאין פה בעיה.
אוקיי, הרבה זמן לא היה עדכון ממני, לכן יש עדכון של 11 תמונות חדשות,
יש פה מורפים חדשים שזה בעצם האייטמים שאתם לוחצים עליהם ומשנים צורה.
פה מוצגים מיטב המורפים, ויש עוד הרבה.
מכיוון שזה הרבה פתחו את תיבת הספוילר.
ספוילר:
נחמד מאוד !
רק אם אתם שואלים אותי, חבל שאתם מבזבזים את הזמן שלכם על כאלה עריכות שטותיות![]()
בכל מקרה לא משנה מה יהיה השרת יפתח ב-1.7 לכן אנחנו מוסיפים כמה שיותר דברים ומכינים כמה שיותר דברים עד מועד הפתיחה.
עדכון:
כרגע, אנחנו מוסיפים את רוב המפות שלא נמצאות בגלובאל, צפו לעידכונים בערב.
יהיה את כל החפצים ומפות וכל מה שיש בגרסא 85
ועשיתי משהו נחמד שאם יש סקריפט של מפה\פורטל\קווסט שלא עובד זה מודיע לי ואני יתקן![]()