|
|
מה...אתם פסדר תגיד לי?!?!??!
איך לעזאזל מגיעים למצב הזה בכלל?שמישהו שדלוק על חברה שלך שין אצלה?
ועוד באותו חדר?!אתם רציניים? מה נדפק איתכם! אתם רוצים להעמיד את הקשר שלכם במבחן או משהו אני לא מבין???
תקשיב לי טוב טוב כי אתה לא זה שצריך להעיף אותו מהחיים שלכם,זאת העבודה שלה!
לך לחברה שלך ותגיד לה את כל מה שאתה אומר לנו פה,תגיד לה שהוא ניסה לשלוח עלייך את חברים שלו.
תגיד לה שמה שהיא אמרה שנה שעברה עדיין צורב לך.
תגיד לה שהוא שמוק ושאתה לא מבין איך הוא יכול לגרום לה לא לצאת מהבית.
זה פשוט כל כך אבסורד כל המצב הזה אתה חייב לגרום לה להבין שהמצב הזה לא יתכן בשום מצב בעולם,שזה פשוט לא הגיוני שידיד שדלוק עלייה ישן אצלה ועוד באותו חדר.
יודע מה...תגיד לה גם את מה שאני שאלתי, אם היא מנסה בכוונה להעמיד את הקשר שלכם במבחן.
היא אמרה לך שאם תלכו מכות היא תחשוב שאתה לא פסדר? הרי הוא ניסה לשלוח עלייך חברים, מה נסגר?
תקשיב ותקשיב לי טוב...אני הייתי באותו מצב של חברה שלך,כן כן, של חברה שלך,רק שאצלי זה היה ידידה שאפילו לא ישנה אצלי, אני זה שבא אליה איזה פעם בשבוע בלחץ ובגלל שחברה שלי לא לחצה עליי(אני לא מאשים אותה)זה פשוט התגלגל לכיוון הרע.
אז בוא נהיה כנים עם עצמנו שנייה...את אולי סומך על חברה שלך עם שאר העולם, אבל עם הבחור הזה...אתה פשוט לא מסוגל,אני לא אומר שאתה לא סומך עלייה,אני פשוט אומר שמה שהיא אמרה שנה שעברה וכל מה שהולך איתם...נורא כואב ונורא משפיע עלייך ואתה חייב להודות,לפחות לעצמך שאתה לא סומך עלייה איתו.
תסביר לה את כל מה שאתה מסביר לנו,תהיה כנה איתה...ואם זה לא עזר,אנחנו פשוט נאלץ לראות עד כמה הקשר שלכם באמת חזק וכמה אתם באמת אוהבים אחד את השני.
בהצלחה אחי,אני מקווה שהאמת לא כאבה יותר מידי.
תעדכן
אתה יודע משהו הדרמטיות שלך והצורה השלילית שאתה מציג את הכל גורמת לתגובה שלך להיראות חסרת טעם..
העיינן פה זה לא להפיל את האחריות עליה הם בקשר זאת בעיה של שניהם ושניהם צריכים לעבוד קשה להכניס אותם למצב של זה אני או הוא לא יעזור לקשר שלהם וזה עשוי להרוס אותו בסופו של דבר!
תכלס כל מה שנכתב פה בנושא עוד לפני שאתה הגעת זה הפתרון הכי יעיל שיוביל לכמה שפחות תופעות לוואי לא רצויות אין טעם להכניס עוד שמן לתוך המדורה הזאת
נערך לאחרונה על ידי Ori; 14-06-2010 בשעה 14:08.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אז זהו, שפה אתה טועה.
אני כן הייתי במצב של חברה שלו ואני יודע איך זה,הבן אדם היחיד שיכל היה לעשות משהו בעניין זה אני ולא היא.
במקרה שלנו זה בצורה כלשהי באמת שניהם שותפים לפתרון היא פשוט זאת שמבצעת אותו כי...בו נהיה הגיוניים,היא תרמה ליצירה של הבעיה.
אז האחריות בצורה כלשהי היא כן שלה.
בוא שנייה נסתכל על כל הפתרונות שהבאתם
-מכות - לא רצוי, לא יעיל, רק יסבך את העניין
-דיבורים - לא יעבוד, הבחור יזרום ישר למכות
-שהיא תגור אצלו - ואתה חושב שזה פתרון?זה לקחת את הבעיה ולשים אותה מתחת לשטיח ולהגיד "תראו נקי"
-לשלוח אותו מחוץ לבית שלה לבית מלון או חבר אחר שלו - שזה הפתרון שאני מציע,זה פשוט העבודה של חברה שלו ליישם אותה.
אבל אתה לא רואה את הבעיה האמיתית,הבעיה האמיתית היא ששחברה שלו לא מסוגלת להגיד לו להעיף את התחת השמן שלו מהבית שלה וזה כל מה שאנחנו מנסים באמת לפתור פה.
ועוד דבר קטן...בוא תנסה אתה להציג על המצב שלו בלי להוציא את זה שלילי...גם אם תצליח,זה יהיה ליפות את המציאות
נערך לאחרונה על ידי babypower; 14-06-2010 בשעה 14:20.
באמת תודה רבה לכולם על היוזמה ועל הרצון לעזור לי.
הצעתם את כל הפתרונות האפשריים שרובם מאוד טובים!
אני רק צריך שיתוף פעולה מלא של חברה שלי...
זה פשוט נראה כאילו רק אני רוצה שהבעיה תיפתר..והיא מצידה לא ממש בעניינים,למרות שדיברתי איתה על זה כבר.
אולי האלטרנטיבה היא פשוט לחתוך ולהמשיך הלאה?
אני פשוט מעדיף שהיא לא תהיה שלי בכלל,מאשר לחלוק אותה עם איזה שמ*ק.
מה דעתכם?
זה אומנם פתרון...אבל אני בטוח שזה הדבר היחיד בעולם הזה שאתה רוצה...
אם תעשה דבר כזה,אתה זורק אותה ישר לידיים שלו.
ברגע זה,אתה עוד לא הפסדת,ולא כדאי לוותר,היא עדיין שלך.
לדעתי...תחכה לסוף היום ותראה לאן הנושא הזה מתפתח(בפורום)ובערב...או מחר אם לא תראה אותה בערב תפוס אותה לשיחה,אתה הרי אמרת שיש לו הר חברים הוא יכול בקלות ללכת לישון אצלם.
אל תוותר אחינו,יהיה טוב בסופו של דבר!
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
אוקיי,כנראה כל אחד ממכם צודק בדרך כלשהי,ואני כבר צריך לעשות את השיקולים שלי ולראות מה דעתה בעניין.
אין כאן כל צורה של שפיטה,זו מתיחת ביקורת בונה לידיעתך.
החברה שלך מורחת אותך עם סיבות ותירוצים מפגרים,אם קשר "הידידות" שלה איתו כל כך חשוב לה,אז שתישאר עם הידיד שלה,אתה צריך להבהיר לה נקודה שתיהיה מאוד ברורה והיא שהקשר הזה לא יכול להימשך כם הפוץ הזה,למעשה אם היא אדישה בתגובה שלה,אני הייתי לוקח הפסקה דיי ארוכה,פה היא תעריך את מה שיש לה או שתיזרוק הכל לטובת הפלצן הזה,בכל מקרה אתה את הצד שלך עשית,לא נתת שכל העול יפול רק עליה וזה לדעתי מספיק.
כל האנשים שדוגלים באמצעי מניעה כבר נולדו.
ואם היא תגלה שטוב לה עם הפוץ הזה? אז הוא איבד את הילדה שהוא אוהב, דווקא עכשיו הוא צריך להבהיר לה את הנקודה אבל לא להשאיר אותה לבד שהיא פגיעה כי אם הוא עושה את זה רוב הסיכויים שיהיה מי שינחם אותה, בשנייה שהוא יקיים איתה שיחה ויגיד שהוא עוזב אותה ה"ידיד" יקפוץ על ההזדמנות שהיא עצובה ופגיעה וינצל כל שנייה כדי להסיט אותה ולהרעיל אותה נגדו
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out