אתה מדבר עם בנאדם קארניבור שיכול לפרק 700 גרם אנגוס בארוחה.. ממש לא צימחוני. אבל לא בעלי החיים גרמו להתחממות הגלובלית.
אני בעד הצוות הירוק וארצה לקחת בו חלק .
אני בעד הצוות הירוק , אך אשמח להשתתף בפרוייקטים , לא לקחת חלק .
אני נגד הצוות הירוק .
אני ממש נגד הצוות הירוק ~ תסבירו ~
אתה מדבר עם בנאדם קארניבור שיכול לפרק 700 גרם אנגוס בארוחה.. ממש לא צימחוני. אבל לא בעלי החיים גרמו להתחממות הגלובלית.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
|
|
בעלי החיים לוקחים בזה חלק ואני לא מדבר רק עם ההתחממות הגלובאלית, אני מדבר גם על אדמה אקולוגית..
הצואה של הפרות נספגת באדמה וזהו, הלכה האדמה, הלכו המי תהום להשקיית הצמחים..
מדינת ישראל מתייבשת אל תשכחו, יישובים לא לוקחים מים מהכנרת יותר להשקייה..
הם לוקחים מי תהום מגשמים שיורדים ביישוב.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
על דשן מצואת בעלי חיים שמעת?
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
סבבה אז שהיא לא תנהל אותו.עם כל הכבוד, אי - אפשר שמישהי שלא מבינה מה זה בכלל "איכות הסביבה" תנהל צוות כזה.
מה????????שתדעי לך, שהחיות שמזהמות הכי הרבה את העולם אלו החיות, את האדמה הן מזהמות וכל דבר אפשרי אחר..
בלי בעלי חיים אנחנו לא היינו חיים. תראה את התוכנית "חרקים מן הגיהנם" לדוגמא. אם תעלים את כל החרקים מהעולם למשך שנה המערכת האקולוגית תיפול- וזו רק דוגמא אחת שראיתי לכך שבעלי חיים מאוד חשובים לעולם(יותר מבני אדם).
לא מאמין לך.ואין מישהו שמבין יותר טובה מימני בזיהום הסביבה מכל האנשים שבסקר הזה תאמיני לי.
נסחפת ברמות...פרה שמשקלה כחצי טון יוצרת כמות אדירה של חרא, ונודים, המכילים גאז מטאן. האחרון הוא "גז חממה" עיקרי שאחראי להתפתחות החור באוזון. החור ההוא הוא הסיבה להתחממות כדור הארץ, להמסת קרחונים, ולעליית מי הים שתכסה איים ,תבלע מדינות ,ותציף שטחים אדירים בהולנד, אנגליה,ואמריקה.
הביזון האירופי כבר נכחד ויש עוד מלא חיות שהם בסכנת הכחדה בגלל האדם כתוצאה של הרס בתי גידול,ניצול פרוותיהם ועוד...אבל זה שעוד פרה תמות ותיכנס לי לצלחת זה לא יגרום לפלוסים הגדולים שבבעלי החיים להיכחד.
כי תמיד יהיה הרבייה של בעלי חיים, כסף בא כסף הולך?
פרה באה, פרה הולכת..
בקיצור הטענות שלך שהאדם מזיק פחות לאקולוגיה מבעלי החיים היא טיפשית, ואני לא יודע בכלל עד כמה האדם תורם לאקולוגיה(אם בכלל).
דבר ראשון, אני מדבר על בהמות, לא חרקים.
דבר שני, יש חיות שהן בסכנת הכחדה, לכן הוציאו חוק נגד הריגתם נגד פרות אין חוק כזה
כי אין סכנה ובעיקרון, בכפר שאני עובד, שולחים רק את השוורים לשחיטה, את הפרות משאירים לחליבה
דבר שלישי, תחכה היום אני הולך לעבודה, אני אביא לך תמונות של תא אחד של סוס\ה
תראה כמה אנחנו מוציאים מתא אחד בלבד..
נערך לאחרונה על ידי MaximumRed; 07-09-2010 בשעה 07:29.
נגד
יאאלה חפרתם עם זה הבנו שאין טעם לשטות עברו הלאה...
נגד, אתם רוצים להיות כמו הפורום המתחרה שלנו? כי אני לא, בכלל לא.
Dude Generator -
Generats the Dude inside
לא אני לא חושב שאני יודע הכל, אבל ללא ספק אני יודע יותר ממכם..
ולא אני לא אומר שלהרוג סתם בעלי חיים, בני - אדם צימחוניים לא אוכלים בשר אך ורק בגלל ההתעללות בבעלי החיים..
אני לא אומר להרוג את הבעלי חיים סתם, אבל פשוט לא להתחשב בזה, אלוהים ברא אותם בשביל שיאכלו אותם.
כל חיה יש לה תפקיד בעולם הזה, אבל את גם אתאיסטית, אז בכלל אי אפשר לדבר איתך...
במה שאת מאמינה ובמה שאני מאמין זה דבר שונה לגמרי.
בטח שבעד
מה גורם לי לחשוב?
זה שאני עובד ולומד את הזה.. זה מה שגורם לי לחשוב..
2 יחידות בכל הנושא של חקלאות ביולוגית.
טוב חברים , ממש אבל ממש הגזמתם !
זה ממש מגעיל , תראו איך הפכתם עולם ומלואו !
מה רצינו ?! לבוא תרום לפורום , לדבר על בעלי החיים ועל איכות הסביבה ?!
כל הכבוד , הפכתם את זה עלינו עוד שאנחנו הורסים אנחנו " לא יודעים דברים "
מאיפה לכם שאנחנו לא יודעים דברים ?
אם כבר הזכרתם את המילה " תאים " אז אני יכולה ללמד פה כמה דברים או שניים על זה , בשנה שעברה הלכתי לבצפר ביום שישי ל- 4 שעות כל שבוע רק בשביל ללמוד על זה .
בבקשה , אל תשפטו אדם שאתם בכלל לא מכירים ...
אתה אומר כמה אני עושה וכמה אני ואני ואני ...
אבל בתכל'ס אין לך שמץ בכלל מה אני יודעת ומה נועה יודעת , רק העיקר להגיד ככה וככה וככה ...
זה ממש מביש שהפכתם הכל עלינו , כאילו אנחנו אשמים .
וחלאס על הדיון שפתחתם למעלה , אנחנו מדברים על צוות ירוק לא על תאים של סוסה !
נערך לאחרונה על ידי xCandy; 08-09-2010 בשעה 10:39.