בוודאי שאני עושה שימוש ציני, אין דרך אחרת לתאר את ה"צדדים האפלים" של התחום.. זה כמו שבהתחלה שנחשפת לתחום ראית את מיסטרי, ראית אומני פיתוי שמוקפים בנשים, ראית שלכל אחד מהם יש שתי בחורות שמחבקות אותו אחת מכל צד - גם זאת ציניות! כי ביום-יום ורוב הזמן הם לא באמת נהנים מזה.. אבל זה לא אומר שרק בגלל שהם היו ציניים ועוד קראו לעצמם "אומני פיתוי" (חרטא) אז לא צריך לקחת את הטענות שלהם ברצינות.
אני ממש לא אומר שהצרה היחידה היא שחברה שלך תבגוד בך.. רדו מזה כבר יאלה כמה אתם מקשקשים על זה.. זאת עוד אופציה שעלולה לקרות.. ביום יום אני בטוח שזה יבוא לידי ביטוי בדברים בהרבה יותר סבירים כמו שאני ידחף לשיחות שלך עם החברות שלך (הרי לגשת בלי לחשוב לא?) לא שזה אסון.. אבל זה סתם ירגיז אותך, כמו שמקומות הומי אדם יהפכו פשוט לדיר חזירים שבו כל בחור שיתחשק לו ייגש לנשים ויקשקש להן בשכל (לא שיש בזה דבר רע, כל עוד זה לא בהגזמה) וכן, יש גם את אומני הפיתוי שהלכו רחוק מידי והם רכשו יכולות להשפיע על הבת זוג שלך רק ע"י מילים ספורות או מבט, רובנו לא כאלה - אבל זה קיים! לא אמשיך עם הטענות הללו, אני מניח שאם התחום הזה ימשיך לגדול אתה כבר תראה את כל אותן טענות בחייך, בוא נתן למבחן הזמן לדבר.
אתה יכול לקרוא לעניין ה"לגשת" איך שבא לך.. אבל ישנו נתון מאוד פשוט שאי-אפשר להתווכח עליו - רוב האנשים, רוב הזמן, לא נמצאים במצבים שבהם הם יכולים לשחק פיקאפ (בגלל איסורים כמו בצבא, בגלל מצבי רוח, בגלל סביבה מגבילה, בגלל סיכונים ועוד..) תחשוב רגע בפשטות ובהיגיון, זה הגיוני שבן אדם שלומד משחק ישחק כל חייו בלי הפסקה? זה הגיוני שטייס יבלה את רוב שעות ימיו בשמים? לא! כנ"ל לגבי פיקאפ, מבצעים אותו רק במצב מסויים, בזמן מסויים, במקום מסויים כשישנו הצורך בכך.. לא כל הזמן! לדעתי לשחק פיקאפ כל הזמן זה פשוט לא בריא (ושוב, שלא תבינו אותי לא נכון כי מצד שני בשביל להצליח בפיקאפ צריכים להפוך אותו לסוג של הרגל.. תנסו לזהות את הגבול הדק בין הדברים).
וכמו בשאר הדיונים בעניין - כאן סיימתי![]()

ציטוט ההודעה