ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
מטרה - להשיג בת זוג.

תתי-מטרות:

1. בדוק עם עצמך עד כמה אתה רוצה חברה, מי אמר שזה כיף?
אפילו תשאל חברים או מכרים שיש להם בת זוג, תשאל ממה הם נהנים עם בנות זוגם ומה הן ה"מטלות" שעליהם לסבול מהן בגלל שיש להם בת זוג. אפילו ערוך רשימה של כל הצדדים הטובים האפשריים והצדדים הלא טובים, בדוק אם אתה באמת צריך את זה עכשיו. מה רע להיות רווק מבוקש?

2. פעל בהתאם למסקנה של הסעיף הקודם.

3. אם בכל זאת אתה מעוניין בבת זוג, הצעד המעשי הבא יהיה לבנות לעצמך חיים מעניינים.
את זה אתה תחליט כיצד לעשות, מה שכן הנה מספר אופציות: שקול להתחיל לעשות כושר, אם יש לך תחביב או תחום שתמיד רצית להתעסק בו יותר אבל לא הצלחת, זה הזמן לעשות את זה.. בהתאם לאורח חייך (הזכרת כיפה?), קבע לעצמך או עם החברים כמות קבועה שבה אתם תצאו לבלות, מסיבוב בשכונה ועד למסיבה מפציצה.. בהתאם לאורח החיים שלכם. תתחיל לחקור תחומים שמעניינים אותך בין אם באינטרנט, בספרים או עם אנשים.

4. שב עם עצמך ובדוק מה אתה מוכן לעשות ולהקריב בשביל להשיג חברה.
אתה מוכן לגשת במועדונים, גם אם תצא מצחיק בעיני חבריך? אתה מוכן להקציב לפחות פעם או פעמיים בשבוע אשר בהם תצא במטרה להתחיל עם בנות? אתה מוכן לחקור וללמוד את הנושא? אתה מוכן לפעול לשם השגת חברה במוסד הלימודים שלך?
בדוק מה באפשרותך לעשות למען המטרה הראשית שלך.

5. פעל בהתאם למסקנות הסעיף הקודם.

6. לאחר כל סיטואציה, מקרה, אימון שטח, מסיבה וכדומה, משב עת עצמך והסק מסקנות שיעזרו לך לפעול טוב יותר בסיטואציה הבאה.

7. תישאר עקבי, גם אם אינך רואה תוצאות, תמשיך לפעול.

*לא כתבתי לך זאת, אך שקול אופציה למצוא את המידע שיעזור לך להשיג בת זוג, לא חסר מידע כזה אך נמנעתי מלציין זאת כי יש אנשים שזה רק יעשה להם ברדק והם מתקדמים הכי טוב באמצעות הניסיון שלהם ולא באמצעות הידע.
מצאתי לעצמי מטרה ואני סגור עלייה אשמח אם תגיב לי עוד פעם עם יותר פירוט.וזה לא הולך להיות קל אני מבטיח
החזון שלי הוא לחזור למצב כשרק נולדתי לעולם הזה,הדרך שבה הסתכלתי על העולם,הסקרנות שהייתה בי לכל דבר,הערך העצמי הגדול שהיה לי,אהבה גדולה להכל,בקיצור לסיים את החיים שלי כמו שהתחלתי אותם.
אני יודע שדבר כזה לא יהיה קל,אבל אני אשמח אם תענה,גם אם זה רק משפט אחד שיגרום לי לחשוב,זה בסדר מצידי