קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-10-2006, 22:45
  2. היום יש מסיבה באומן 19 בחיפה
    על ידי uiop1 בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 31-12-2005, 14:41
  3. היום יש אצלי מסיבה ורציתי לשאול משהו
    על ידי Haviv בפורום דיבורים
    תגובות: 41
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 09:00
  4. תגובות: 45
    הודעה אחרונה: 23-09-2005, 16:13
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 48 מתוך 48

ווינג| 11.4 מסיבה באומן גילאים 15-18 - עמוד 4

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי PTFtraceur צפיה בהודעה
    לאיודע מה איתך אני נהנה בגדול מימה שיש כאן.

ובאיזה כושי זילזלתי? הבחור ציין שרק כאן קיים המושג ערס. וזה זיונישכל, ארה''ב אם זה לא שכונות עוני, זה אחלה מקום. אם אתה מקבל חינוך טוב, אתה בשכונה ממוצעת ואתה מסיים קולג'- 90% שכסף יהיה לך בחיים. רק בארה''ב, מקומות שהם עניים, זה כמו רוסיה של היום. עדיף אפילו לא להזכיר אתזה ולא לדבר על ה"ערסים" שמה....... כנ''ל אנגליה.

אם אצלך מסיבה טובה זה להיות ליד הבית של בראד פיט, כשכל הבנות נטו הן כוסיות....אז מה אניגיד לך, בהצלחה עם זה ותהנה.
    גמאני נהנה כאן בגדול. בתנאי שזה לא איזה מסיבת ערסים כמו שאתה ציינת [האומן זה מסיבת ערסים,די להתווכח כבר הוכחנו לךP:],אז כן יש פה כמה ליינים חמודים של הפקות [אם אתה קצת מקושר אתה יודע על מה אני מדבר] שכשאין ערסים ויש מוזיקה טובה ורמה סבירה של בנות אז כן אפשר להנות בכיף.

ודי להתווכח נשמה שאני יצטט אותך אומר "שהכושים ששם זה כמו הערסים של פה" או שאתה תעלה לתגובה שלך למעלה לבד ותבדוק מה כתבת?.. והוכחתי לך כבר שזה לא. אלא אם כן חבר שלך ביקר בהארלם ששמה אולי אני כן יכול להסכים שיש דימיון..

והמטרה בסיפור על המסיבת בריכה לא היתה כדי להוכיח לך שזה סוג המסיבות שאני הולך אליהם קבוע,כי אני לא,לפחות לא כרגע..
    אבל זה כן בהחלט רמה ושאיפה בשביל העתיד על זה אין ספק.

-כאן הוויכוח שלנו הסתיים- אני חייב לזוז למסן לעוד פרק של "הרפתקאות טיילר והחבורה".. אז שיהיה לך חנוכה שמח עם הרבה אוזני המן

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

יש לי קקי
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 27-06-2011 בשעה 07:43.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    איתי כפרעליך אתה לא תופס...

כשכל החיים אתה רגיל למשו אחד ולא יודע שקיימות אפשרויות בחוץ, אתה חושב שהמשו אחד הזה הוא הדבר הטוב ביותר שיש. וכשזה מגיע למה שהולך בחוץ, אתה חושב שאלו שמועות ושהדבר שבו מאכילים אותך הוא סחורה סוג א'. כי הרי לא יכול להיות שפה כ''כ גרוע! הם בטוח מגזימים!

בדיוק מה שהלך בברית המועצות לפני כ20 שנה+. המקום הזה היה כ''כ מנותק מהעולם, שאף אחד שם אפילו לא -חשב- על אפשרויות אחרות ושהן קיימות בכלל. בארץ קורה אותו דבר בול. וזה קורה עכשיו גם בצפון קוריאה. אנשים לא יודעים מה הולך בעולם ולמרות שהם מעולם לא היו בחו''ל (הדבר הקרוב ביותר לחול אצלם זה חולון) הם משכונעים גם אם טוב שם, אין הבדל מכאן. וגם אם הם היו בחו''ל זה היה במקומות הלא נכונים או עם הקוקסינלים בתאילנד.

כמו שכל החיים שלך רק תנשק ותמזמז בנות ותהיה בטוח שזה ה-דבר. אבל..מה יקרה אם יהיה לך פתאום סקס, עם כוכבת פורנו מנוסה? לא נראה לי שתרצה לחזור לנשיקות יותר אי פעם בחיים שלך... למרות שגם מהן אפשר להנות טוב מאוד.
    זה לא שנשיקות ומזמוזים עם בנות רגילות זה חרא, פשוט זה לא משתווה לסקס עם כוכבת פורנו. אותו הדבר פה.
    טיילר מה הבעיה עם אלה שנוסעים לתאילנד?..איך אתה מצפה שהם יפרקו את הסיוט שהם עברו 3 שנים?..

-
    יאללללללללללה נהיה כאן יותר חם מבגיהנום זזתי בספונטני לבקר כמה אנשים יפים בשוויץ

-(X((=))X)-
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 17-04-2011 בשעה 18:36.

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,638 | הודעות: 8,174,225 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect