מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מוזר..
טוב אם הדיסק לא עובד הדבר היחיד שיש לי להציע לך זה למצוא הורדה אחרת של Windows 7 64 bit
ולנסות איתה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מוזר..
טוב אם הדיסק לא עובד הדבר היחיד שיש לי להציע לך זה למצוא הורדה אחרת של Windows 7 64 bit
ולנסות איתה
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
|
|
מ א ו ש ר
מה זאת אומרת ההתקנה?
למה אתה מוריד דיסקים מוזרים שכוללים אלף התקנות?!
תשמע אני יכול להביא לך הורדה של הדיסק אבל קח בחשבון שזה שרת איטי רצח
נערך לאחרונה על ידי Ori; 25-04-2011 בשעה 16:41.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
זה לא התקנות מוזרות פשוט יש אופציה בהתקנה לבחור 64 או 32 שזה ממש טוב.
זה הגירסא של הדיסק: Windows 7 ULTIMATE x86 x64 Fully Activated August 2010-CHR הורדתי מTL והרבה משתמשים בה.
יש לי עוד דיסק התקנה של 64 ביט בלבד בעברית מלאה אני ינסה איתו ואני מקווה שזה יעבור.
בכול מצב תודה רבה על העזרה שלך, אני מקווה שלא שגעתי אותה אחי.
איזה גירסה אני יכול להוריד?? יש לך אולי עוד פתרונות להציע בשביל לסדר את החוקיות של הווינדוס??
מ א ו ש ר
יש פתרון יותר פשוט במקום לשבור את הראש יותר מדי אני עוקב אחרי האשכול הזה ואני יכול להציע לך דבר פשוט צור מחיצה ממה שהבנתי יש לך תתקין איזה מערכת הפעלה שאתה רוצה שם תפעיל את הלואדר שאורי נתן לך זה יפרוץ לך תמערכת החדשה ועכשיו יש לך מערכת הפעלה עובדת ומחשב עובד בנוסף לא מחקת כלום אתה יכול להוציא הכל משם ולהתקין במערכת החדשה ולאחר שתסיים מחק תמערכת הישנה
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
הורדתי אותה באותו זמן כי רציתי להתקין 64bit וראיתי שזה הגירסה שהכי מורידים אותו בTL אז הלכתי עליה, חוץ מזה אני, בן דוד שלי ושני חברים התקנו והכול טוב בה. בכול מצב יש לי דיסק גם של 64bit עברית מלא שאני כבר מעדיף להתקין (היה לי אותו לפני אבל משום מה היה לוקח אולי חצי יום לעלות - כנראה בגלל שהכרטיס מסך שלי באותו תקופה היה קצת מקולקל).
חוץ מזה מנהלים אתכם יכולים לנעול - השתמשתי Windows 7 Loader v1.7.7 והחלפתי איתו סיראל וכול מיני כאלו וזה הצליח לסדר לי את החוקיות.
מ א ו ש ר
שמח שעבד /=