קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. הכי הכי טובה שלי-עכשיו באמת :P
    על ידי U2tr4x בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-03-2007, 23:13
  2. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 03-12-2006, 21:09
  3. [שאלה]המצב שלי בטורנט ליץ'
    על ידי gangi בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 23-09-2006, 20:00
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 47 מתוך 47

[דיווח התקדמות] השגת מטרת ביניים + המצב שלי עכשיו - עמוד 4

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מה הקשר משקולות ועישון עכשיו לגבריות?

אני שחיף ומעשן פעם ב..(דברים טובים ואיכותיים לא איזה פאל מאל מסריח) ואני חותם לך שאני יותר גברי מהמנופחים המפחידים האלה וכל מיני נרקומנים שמוצאים קופסא של נובלס ברחוב ומזילים ריר.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    כשאני בבית, בין היתר ואחד מכל ה-40 חלונות הפתוחים אצלי, הוא חלון של הפורום הזה.. זה לא שאני חי אותו.
    בסארגים הייתי, הייתה תקופה שלא ידעתי בית, התקופה המבוזבזת הזאת עברה. זה לא שהייתי מכור, אני פשוט מכיר את התחום כמה שנים טובות (יחסית לזמן שהוא קיים) ככה שבמצטבר יש לי וותק לא של אומן פיקאפ אלא של סבא שצריך למצוא כלה כבר.

אני לא יודע איזה רושם אני משאיר כאן, פעם מלטפים לי את האגו וכותבים לה "איזה תותח" או "אני חייב לסארג' איתך מתישהו" ובפעמים אחרות אומרים לי "אתה ביישן שלא טס לחול" (WTF..) אבל מה זה לעזאזל משנה? אני לא אחד כזה שנכנע לבינוניות פשוט יש כאן כמה אנשים לא חזקים בעברית שמשום מה מפרשנים את ה"איזון" שאני מדבר עליו כבינוניות, יהיה בסדר.

כתבתי את מה שכתבתי למעלה כי אני באמת רוצה להפיק מהרעש המיותר שאתם עושים תועלת.. ולא להשאיר כאן עוד נפח חסר משמעות וחסר מעשיות כאן בפורום (כמו 99.999999% מהפוסטים הנפלאים שרצים כאן כולל המדריכים והמאמרים שהם אמורים לספק מעשיות נטו).

ההשתתפות בפורום לא מעניינת אותי, הרי כבר אמרתי שאני חצי רגל בחוץ.. מה שמעניין אותי זה כיצד חבר'ה כאן קראו איזה ספר מטומטם ופתאום מביישנים הפכו לחצי זיינים. אני מחפש את הנעלם X הזה שאחרים משתמשים בו ומצליחים להפוך אותיות על מסך לשיטה אמיתית שהם מבצעים בשטח, לי אף פעם זה לא עבד.

זה שאתה מתרגז לקרוא את הדברים שלי ודופק לזה פירושים הזויים של איזה בינוני או כאחד שרוצה הכל בקלות זה עניין שלך.
    ולא אצא שוב מיליון פעם לסארג'ים, לחזור על דברים שלא עובדים עבורך, לפי איינשטיין נקרא "להתחרפן".. אני מספיק שפוי ועם ראש על הכתפיים בשביל לא להתחרפן.

אגב, גם את הסרטון שהבאת ראיתי לפני הרבה זמן, כמו כל מידע שרץ כאן בפורום שנים אחרי שכבר חרשתי עליו.

עשיתי זאת פעמים ספורות, לא שהם סיפקו לי מידע שלא ידעתי, אני מודע מאוד לעצמי.
    הבעיה שגם הם אמרו לי מה לשנות, לא גילו לי איך.
    להוציא עליך עצבים ? בכלל לא.
    מנסה לעזור אבל אתה מציג את עצמך כחסר אונים, אז אל תעשה את זה.

אני יגיד לך ככה.
    אני מתאמן באומנות לחימה, זה ממש לא קשור אבל חכה אתה תבין.
    בכל אופן, כל פעם שאני מתאמן אני לא חושב שאני עושה את התרגיל טוב, שאני לא נותן מכה טובה, שאני לא מתקדם ושאין מצב שאני שווה את הרמה שאומרים שאני בה.
    פעם אחת גם אמרתי את זה למאמן שלי והוא אמר לי שגם הוא ככה, בן אדם אף פעם לא יחשוב שהוא טוב ותמיד ינסה להשתפר, זה הטבע של האדם.
    המאמן שלי בעל רקע של 30 שנה לפחות בתחום והוא אומר לי שהוא כל פעם חושב שזה לא מספיק.
    מצד אחד אני והוא צודקים, תמיד יש מקום לשיפור, תמיד לא משנה לאיזה רמה תגיע אבל מצד שני אנחנו טועים, כי אנחנו בהחלט מתאימים כל אחד לרמה שלו ולדרגה.
    אז מה שאני אומר בעצם זה שאתה לא רואה את השיפור שלך באמת, כלומר גם אני יודע שאני עושה תרגיל מסויים טוב יותר אבל אני עדיין חושב שהוא לא טוב.
    ככה גם אתה, אתה רואה שיש שיפור (אתה השתנת מלפני שנכנסת לתחום) אבל אתה עדיין לא חושב שאתה פלייר, וזה טבעי.
    ואם אתה חושב שאני טועה, תשאל מישהו מנוסה אם אתה מה שאתה מגדיר את עצמך.

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect