עכשיו אנשים באמת הולכים לסקול אותי, אבל הוא סקסי ממש... אם הוא היה צעיר ב-20 שנה...
נכתב במקור על ידי prowinner טוב בלי וויכוחים.....זה ה-חתיך אני רוצה לראות את הפנים המקוריות של הבחורה שבאה עם הגוף הזה !!!
נכתב במקור על ידי golda אני רוצה לראות את הפנים המקוריות של הבחורה שבאה עם הגוף הזה !!! תחפש בגוגל.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי prowinner תחפש בגוגל. אתה לא חבר אתה
מה איתי?
נכתב במקור על ידי golda אתה לא חבר אתה לא אוהב אותך יותר
נכתב במקור על ידי prowinner לא אוהב אותך יותר יאן תביא תשם של הבחורה כפרה אלייך.
נערך לאחרונה על ידי GazieL; 25-04-2011 בשעה 16:02.
תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....
נכתב במקור על ידי Gaziel' יאן תביא תשם של הבחורה כפרה אלייך. היום באשכול-----לילה.
נכתב במקור על ידי prowinner היום באשכול-----לילה. אתה מתוחכם.... חבל"ז... רק אתה לא מבין שעכשיו כל הפורום יבוא לאשכול לילה ויהיה כל כך מפוצץ שאי אפשר יהיה לדבר. תוך 20 דקות יהיו כבר 100 דפים
נערך לאחרונה על ידי golda; 25-04-2011 בשעה 16:34.
נכתב במקור על ידי golda אתה מתוחכם.... חבל"ז... רק אתה לא מבין שעכשיו כל הפורום יבוא לאשכול לילה ויהיה כל כך מפוצץ שאי אפשר יהיה לדבר. תוך 20 דקות יהיו כבר 100 דפים ואם אני יגיד לך עכשיו שזה גוף של בן?
ג'ים מוריסון
איזה עיניים
איאן סמורלדר הוא באמת הורס בריאות..
נכתב במקור על ידי iLoveKatyPerry שמר מור ♥ זה בובה לא גבר מזה.
נכתב במקור על ידי -TiMoNi- זה בובה לא גבר מזה. לא, פשוט מושלם
יחולקו 300 נקודות !!
חוקי הפורום