קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 12:26
  2. ExAilE-תביא את התקייה שלך עוד פעם
    על ידי MuLtI-FoCaL בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 14:31
  3. אפשר את האתר שבודק את מהירות האינטרנט שלך ?
    על ידי Snake Man בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 09:02
  4. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 20:28
  5. ChoseN אחי הנה החתימה שלך....
    על ידי BlackCrow בפורום Counter Strike
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 14:04
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 51 מתוך 51

כשיורדים על הלבוש המיוחד שלך - עמוד 4

משתמש מתחיל האוואטר של PickUpMaster
    שם פרטי
    HighMood
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שחושב לא עושה ומי שעושה לא חושב

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    להיות אתה ב-100%, לשדר את זה ולא להתבייש בזה (גם אם ה"אתה" הוא הדבר הכי גועל,אידיוטי, מטופש ומכוער שיש).
    לרדוף אחר רצונותיך וחלומותיך ללא השפעה ואפילו הקלושה ביותר מהסובבים.
    להניח את האגו בצד ולפעול מתוך צלילות מחשבתית ונפשית.

אם יש צורך בדוגמה:
    אתה יוצא עם חברים שמוקים בתולים למסיבה.
    במסיבה הזאת צצה פתאום בחורה חושנית-סקסית-אירוטית ומושכת במיוחד.

לא יהיה אכפת לך מאיפה באת, מי הם החברים שלך, מה הסביבה תחשוב.. אתה פשוט תיגש לבחורה ותתחיל איתה מ-א' ועד ת'.
    מעבר לזה, אתה לא תכחיש לרגע שאתה מתחיל איתה, נהפוכו, אתה תצהיר בפניה שהיא בחורה מושכת וסקסית בטירוף ושהסקס איתה זהו עניין של זמן. ואתה תעשה זאת בגאווה וטבעיות.
    אני יגיד לך מה סוניק ברגע שתעשה את זה אפילו שזה לא באמת אתה רק תשחק אותה זה יהפוך להיות חלק ממך Fake it Till you Make it מוכר?
    אם אתם עונים לי או כותבים משהו שקשור למה שאמרתי תעשו טובה תצטטו אותי שאני ידע

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

איזה יופי!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 23-06-2011 בשעה 21:15.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

להיות אתה ב-100%, לשדר את זה ולא להתבייש בזה (גם אם ה"אתה" הוא הדבר הכי גועל,אידיוטי, מטופש ומכוער שיש).
    לרדוף אחר רצונותיך וחלומותיך ללא השפעה ואפילו הקלושה ביותר מהסובבים.
    להניח את האגו בצד ולפעול מתוך צלילות מחשבתית ונפשית.

אם יש צורך בדוגמה:
    אתה יוצא עם חברים שמוקים בתולים למסיבה.
    במסיבה הזאת צצה פתאום בחורה חושנית-סקסית-אירוטית ומושכת במיוחד.

לא יהיה אכפת לך מאיפה באת, מי הם החברים שלך, מה הסביבה תחשוב.. אתה פשוט תיגש לבחורה ותתחיל איתה מ-א' ועד ת'.
    מעבר לזה, אתה לא תכחיש לרגע שאתה מתחיל איתה, נהפוכו, אתה תצהיר בפניה שהיא בחורה מושכת וסקסית בטירוף ושהסקס איתה זהו עניין של זמן. ואתה תעשה זאת בגאווה וטבעיות.
    לפי מה שאני רואה אתה מבלבל ביטחון עצמי עם קבלה עצמית (בנאדם שאוהב את עצמו , שלם עם עצמו וכו')
    כאשר ביטחון עצמי הוא נוחות בסיטואציה מסויימת - בהתחלה פחדת לנסוע על אופניםם בלי גלגלי עזר.. היום (בהנחה שאתה אדם ממוצע ונורמאלי) אתה מסוגל לנסוע על אופניים ללא חשש ואולי אפילו בלי ידיים/להרים גלגל/להתחבק עם אי.טי ולעוף בחלל

קבלה עצמית , אהבה עצמית והכרה עצמית הם פשוט תהליך ... אני לא יכול להגיד לך את הנוסחה , כי כנראה שאין (מי שימציא אותה יקבל פרס נובל) אני רק יכול להגיד לך שהתהליך שעברתי עם עצמי לגילוי עצמי גרם לי לאהוב את עצמי יותר ... עם כל החוויות שקרו לי... במיוחד בשנה האחרונה עזרו לי להכיר את עצמי יותר ויותר .. זה תהליך שנמשך כל הזמן ולעולם לא נגמר (כן כן.. אני בן אלמוות)
    אני מצטער אם יצאתי לא מובן ... אל תשתו ! זה מזיק ילדוד'ס!
    יצא לי קצת מעורפל .. אולי בלבלתי בין כמה דברים ... שמישהו יתקן אותי אם אני טועה :]

משתמש מתחיל האוואטר של PickUpMaster
    שם פרטי
    HighMood
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שחושב לא עושה ומי שעושה לא חושב

נוסה ובוצע מספר רב של פעמים (אומנם לא במסיבה, כי אני לא סובל מסיבות), לא עובד.
    לא משנה מה תעשה תמיד יהיה בך צד חסר ביטחון אין מה לעשות אתה אנושי יש לי ילד בכיתה אלפה אמיתי בכל המובנים אפילו נוגע במורה חחחחחח (לא בצורה מוגזמת ) אבל מדי פעם אני קולט חוסר ביטחון מימנו , אפילו STYLE בספר המשחק הרבה פעמים אומר שעדיין יש בו AFC קטן
    אבל זה לא אומר שלא יכול להיות בך גם AFC קטן שרק יביא לך מוטיבציה כי אתה תרצה להוכיח לעצמך שאתה כן טוב
    וגם אדם עם ביטחון איך? לא יודע יש לי זמנים שאני מרגיש מלך יש זמנים שאני מרגיש אפס
    מה שאני כן יודע זה שאם תגיד פאק איט אני נכנס בכל הכח !! (אם זה לפתוח סט ) ואם זה ללכת עם פיקוק אני פשוט מתעלם מאנשים שמדברים מלוכלך (מתעלם בתוך הראש סוג של נכנס לאוטומט אבל כן עונה להם בצורה מצחיקה כמו שלמדתי ממיסטרי) אחי אם לך לא אכפת לאחרים בסוף לא יהיה אכפת נכון כן אכפת לך אבל אתה יכול לשחק אותה בכולנו יש שחקן קטן שרק רוצה לפרוץ אחוצה אז תן לו לצאת גם אם אתה לא תשחק אותה טוב אחרי כמה פעמים אתה תשתפר ובסוף תצחק על זה מילה שלי קח דוגמה לפדיחה שקרתה לי לפני איזה שנה +-:
    רצתי מהכיתה רציתי לצאת לבחוץ פתאום דפקתי גלבה חח נפלתי הלך לי הצד אבל לא נשארתי על הריצפה לתת לאנשים זמן בכלל להסתלבט ולקלוט שאכפת לי פשוט קמתי והמשכתי ואפילו אחרי זה חבר אמר לי חח איך נפלתה וישר קמתה בטון אה.. לא זוכר את המילה בו נגיד מכובד
    עוד משהו? לפני כמה ימים עליתי במדרגות של הבית ספר פתאום (דרך אגב דברים כאלה קרו לי כמה פעמים עם בנות שונות ) לא ראיתי את המדרגה נתקעתי בה ועוד שנייה נפלתי אז ראיתי איזה ילדה שחייכה אז הסתובבתי חייכתי לה גם וזה בכלל העלה לי את הסטייט הרגשתי כאילו כן יש לי את זה למה? כי אני מנצל את הפדיחה לפתוח סט במקום להתבאס על עצמי או שעליתי מדרגות בפעם אחרת וקרה לי דבר דומה אז אמרתי לכמה בנות שהיו שם תראו מה זה עין הרע עשיתם לי מרוב שאתן מסתכלות עלי עוד שנייה נפלתי הייתי מת ואת צוחקת? (בחיוך) וסתם צחקנו מה אני אומר? זה פדיחה עם אתה בוחר שזה פדיחה
    יש לי עוד משהו שקשור לפיקוק סוג של.. לפני איזה שבוע לא הסתפרתי היה לי שיער קצת ארוך אז עשיתי מוהיקן(כמו רונלדו נו.. שפיץ באמצע) בקיצור לא יצא משהו אני מדבר עם איזה מורה אז היא אומרת לי מזה הקוצים האלה שעשיתה? (משהו כזה) שתי ילדות שהיו ליד צחקו נעלבתי? לא.!! ניצלתי את זה כמו גדול באתי אליהן פתחתי סט "צוחקות על הקוצים שלי אה? ממש קרעתם לי את הלב אני צריך לתפור אותו עכשיו (גם השתמשתי ביידים כאילו אני תופר אותו היה מצחיק ) ובכל פעם שקורה משהו כזה זה מעלה לי את הביטחון עוד קצת כי אני רק מוכיח לעצמי שאני כן כוסון כן תותח וכן יכול לשנות את המצב לטובתי?
    אם אתם עונים לי או כותבים משהו שקשור למה שאמרתי תעשו טובה תצטטו אותי שאני ידע

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

סוניק יש לי פתרון.
    קוראים לו לעשות.
    ברגע שאתה עושה ומסתכל על זה רק כאני עושה ולא יותר מזה, אין רגש בסיטואציה.
    וגם אם יש לאט לאט הוא יעלם , כלומר תתעלם ממנו.
    הרגש לא משפיע עליך ואתה עושה מה שאתה רוצה.
    התגובה לא משנה, המטרה שלך זה לעשות.
    גם אם היא נותנת לך בעיטה זה כולה הרגל שלה זזה לא יותר מזה.
    ברגע שלא תערב רגש גם לא יהיה פחד.
    ההיפך ברגע שאתה עושה מה שאתה רוצה ניהיה אושר.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 12-06-2011 בשעה 23:01.

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

ציטוט נכתב במקור על ידי BigD צפיה בהודעה
    את מוכנה להסביר את עצמך? לא הבנתי אותך, ולא הבנתי למה לא עובד מה שנאטס אמר. זאת בדיוק הדרך הנכונה.
    כי יש אנשים שהרביצו להם שהיו קטנים אז הם נטפלים סתם לאנשים. מניסיון שום דבר אחר לא עוזר.
    The Pod

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,626 | הודעות: 8,203,219 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect