נכתב במקור על ידי Mr. Horror בכיף תבוא כל לילה אני כאן כל לילה
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
משעמםםםםםםם
יאללה היום ב1:00 פרגוואי-ונצואלה ב3:45 ברזיל-אקוואדור
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Hamburger אני כאן כל לילה אז בכיף תבוא כל הזמן
לילה טוב לכל חיילי ישראל
One Shot - One Kill
Hello
אז.. מה ניש? מי מכיר פה HOW I MET YOUR MOTHER? אחת הסדרות מת לעונה 7
מחפש חתימה שגיא - AtlaNTiS ברוב משחקי הרשת, בעיקר דפדפן
מישהו זוכר אותי מהתקופה שהייתי עוד מנהל/מפקח?
נכתב במקור על ידי -NiR- מישהו זוכר אותי מהתקופה שהייתי עוד מנהל/מפקח? לא אבל טוב שאתה פה ח'ברה מה הולך אתם ייבשים יותר מהכינרת!!!
נכתב במקור על ידי .Tal פעם היו רבים מי יפתח. 5 דקות לפני 10 כולם מחכים בשביל לפתוח ראשונים.. היום אפשר לפתוח בזמנך החופשי את אףחד זה לא מעניין כן אני זוכר את זה אבל היום משום מה מאוד רציתי לזכור לפתוח לא נורא פעם הבאה
נכתב במקור על ידי -NiR- מישהו זוכר אותי מהתקופה שהייתי עוד מנהל/מפקח? לך לישון. יאללה סקסים מי הסקסי הראשון שמביא לי בלייק?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי MeAndYou לא אבל טוב שאתה פה ח'ברה מה הולך אתם ייבשים יותר מהכינרת!!! הוו אליי מחר אין שיפוצים?????
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי -NiR- מישהו זוכר אותי מהתקופה שהייתי עוד מנהל/מפקח? אני זוכר אותך נירררררררררררררררררררררר
יאפפ.. ללילה טוב אנשים הלכתי לישון !?
נכתב במקור על ידי TheSecret יאפפ.. ללילה טוב אנשים הלכתי לישון !? אתה שואל אותנו אחי?
חוקי הפורום