נכתב במקור על ידי Application. מזל טוב יוני, תודה על ההקדשה למה אתה עוזב אותנו? ): כי אין לי כח כבר.
Erik Lamela 8
תמיד שוכחים את הזקנים מזל טוב אחי כמעט פי שלוש מההודעות שלי נ.ב למה פורש עוד אלפייה?
מזל טוב אחי
נכתב במקור על ידי Ofer. תמיד שוכחים את הזקנים מזל טוב אחי כמעט פי שלוש מההודעות שלי נ.ב למה פורש עוד אלפייה? חחח לא שכחתי אותך חשבתי לשים אותך שם אבל לא ידעתי אם תתחבר בכלל או תראה את זה.. תודה גבר, כמו שהסברתי לכמעט כולם אין לי כבר כח ורצון להשקיע דיי מיציתי את עצמי פה.. שנה וחצי בניהול לא באים ברגל
מזל טוב
מזל טוב אחי! אותי לא זוכר הא? תזכור את זה XD
עד 120 אלף
מנהל פורום חתימות וסמלים ותמיכה גרפית לשעבר לא חברים רגיליםLikeMe | Roi.Z
זהו ? זה מה שאני ?
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי Amichai מזל טוב אחי! אותי לא זוכר הא? תזכור את זה XD מכירים בכלל? חחחח נכתב במקור על ידי Scooby-Doo זהו ? זה מה שאני ? חחחחחחח י'אח אתה יודע זה בצחוק מת עלייך גבר.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror מכירים בכלל? חחחח חחחחחחח י'אח אתה יודע זה בצחוק מת עלייך גבר. חיים שלי ;] זה יותר טוב ירומאי
נכתב במקור על ידי Scooby-Doo חיים שלי ;] זה יותר טוב ירומאי רומאי בדם... *
נכתב במקור על ידי Mr. Horror רומאי בדם... * יש לך דם כתום
נכתב במקור על ידי Scooby-Doo יש לך דם כתום לב אדום ווריד כתום
נכתב במקור על ידי Mr. Horror לב אדום ווריד כתום אצלי לב אדום ווריד כחול וזה לא רק כי כני אוהד בארסה :o
נכתב במקור על ידי Scooby-Doo אצלי לב אדום ווריד כחול וזה לא רק כי כני אוהד בארסה :o כי אתה בן אדם.... לב אמור להיות אדום ווריד כחול
חוקי הפורום