נכתב במקור על ידי ישראל אם לא מדובר על חיי נצח אלא רק על תוחלת חיים ארוכה מה זה קשור לאלוהים, ובכלל לתאולוגיה ודתות?! אני לא פרסמתי את האשכול אני רק אומר שחיים ארוכים הרבה יותר ממה שאנחנו מכירים היום אפשריים האשכול הזה היה בספק התאמה לפורום מלכתחילה
נכתב במקור על ידי -Unforgiven- אני לא פרסמתי את האשכול אני רק אומר שחיים ארוכים הרבה יותר ממה שאנחנו מכירים היום אפשריים האשכול הזה היה בספק התאמה לפורום מלכתחילה השאלה הופנתה אליו לא אליך הנה נצטט אותו - נכתב במקור על ידי S.P.Q.R
נערך לאחרונה על ידי ישראל; 18-07-2011 בשעה 17:23.
נכתב במקור על ידי ישראל תוכל לתת פה קישור למאמר מדעי המאשש את הרעיון הזה? ראיתי את זה בטלוויזיה, ואני גם יכול להוכיח לך את זה. סרטן - אתה יודע מזה?
One Shot - One Kill
תוחלת החיים גדלה בכמה שנים לא במאות שנים
נכתב במקור על ידי avatar123 תוחלת החיים גדלה בכמה שנים לא במאות שנים אנשים בתקופת התנ"ך חיו עד 30 שנה, כיום אנשים מגיעים ל-100 והדור שלי אמור להגיע ל-110 לפי מחקרים של משרד הבריאות.
נכתב במקור על ידי S.P.Q.R אנשים בתקופת התנ"ך חיו עד 30 שנה, כיום אנשים מגיעים ל-100 והדור שלי אמור להגיע ל-110 לפי מחקרים של משרד הבריאות. אני רואה לנכון - אולי קצת באיחור - לנעול את האשכול עקב העדר זיקה לפורום תאולוגיה ודתות.
חוקי הפורום