נכתב במקור על ידי Hamburger עם, זה הכי כיף, אוכלים ואז יורקים רחוק רחוק.. מה אתה צלף גרעינים?
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי InSane מה אתה צלף גרעינים? אני לא רוצה להשוייץ.. אבל כן..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
: נכתב במקור על ידי .GiL. חח גירסא יפנית מה הבעיה? הגירסא האמריקאית זה חיקוי סתם מעפן היפני קטלני רצח נכתב במקור על ידי Hamburger אני יותר בכיוון של אבטיח.. תודה גם אתה אחלה סרט.. בכיף אחי והמומיה זה חרא של סרט על מה אתם מדברים בכלל
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Hamburger אני לא רוצה להשוייץ.. אבל כן.. אז אתה רוצה להגיד לי שאתה יכול להוריד בן אדם עם גרעין של אבטיח?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אח בדם אתה אוריה ואניי לא
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Mr. Horror : מה הבעיה? הגירסא האמריקאית זה חיקוי סתם מעפן היפני קטלני רצח בכיף אחי והמומיה זה חרא של סרט על מה אתם מדברים בכלל הוא רואה את זה.. אני רק אמרתי שאני יודע שיש את זה.. אח שלי השתלט על הטלוויזיה..
נכתב במקור על ידי InSane אז אתה רוצה להגיד לי שאתה יכול להוריד בן אדם עם גרעין של אבטיח? ברור, אני מלך בזה..
נכתב במקור על ידי AdventureR ואניי לא אתה בווריד
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אתה בווריד חייייייייייייייייייימשלי
משעמם רצח..
נכתב במקור על ידי Hamburger ברור, אני מלך בזה.. היית פעם בתחרות יריקת גרעיני אבטיח?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror : והמומיה זה חרא של סרט על מה אתם מדברים בכלל המומיה מוכשרת מדברת עברית
נכתב במקור על ידי InSane היית פעם בתחרות יריקת גרעיני אבטיח? כע, זכיתי מקום 1..
נכתב במקור על ידי Hamburger כע, זכיתי מקום 1.. תצלם תגביע ותעלה לפה, אחרת, אני לא מאמין.
נכתב במקור על ידי InSane תצלם תגביע ותעלה לפה, אחרת, אני לא מאמין. אין לי בטרייה באייפוד
חוקי הפורום