ניר... אני צריך אותך דחוף...
אני יכול להשיג בקלות 35 מופנים, ואתה אומר לי שצריך רק 20 בשביל לזכות באייפד 2?!
ניר... אני צריך אותך דחוף...
אני יכול להשיג בקלות 35 מופנים, ואתה אומר לי שצריך רק 20 בשביל לזכות באייפד 2?!
|
|
אין שום בעיה בקשר למחמאות, אני אמרתי לך זה לא לך ספציפית, זה לכל מי שחושב ככה.
אבדוק עכשיו את ההודעה.
יש המון סוגים של VCC, יש לאישור PP יש לאיביי יש לADWORDS יש מלא, הVCC שאני נותן בקודוס זה VCC למשימות במיוחד לאתר.
לא צריך PP מאומת עניתי ציטוט מעל ^^
כדי לא לגרור את האשכול לספאם מי שמעוניין שישלח לי פרטית או יגיב באשכול שלי, כי זה אשכול שהבחור פירסם הוכחות וזה קצת לא קשור, התגובה שלי היתה רק במטרה לעזור לאחרים.
אתם מתלהבים כאילו מה.. הוא מעלה סרטי פורנו לFILESONIC , WUPLOAD ומפרסם בפורומים.. עלק שיטה
פרו וירוס אתה יודע מה? אל תגיד מאיזה אתר....אבל מה עשיתה אתה יכול בבקשה הלגיד?? מה העלאות? באקסים? מה עשיתה? אל תפרט, תגיד בכללי כזה..
מה הבעיה... אני לא מבין למה אנשים מקנאים...
קנו הזמנה לטורנט ליץ טראקר טוב למעלי פורנו קנו לאתרי טראקר שיש שם פורנו
קנו פרימיום באתר... תעלו תוך כמה דקות ותפרסמו פורנו אבל איכותי לא איכות חרא ככה אנשים מורידים...
הוא מרויח מהפרסום לא מהאתרים תבינו את זה... פעם חשבתם ככה?
נראה לך באמת?
אם כן תחשוב שנית...
בואו נגיד חבר'ה אם אתם רוצים להתקרב אליי תשיגו חשבון כזה
http://www.fastup.co.il/images/73885806.png
תודה באמת שאתה מרשה לי לא להגיד מאיזה אתר אני מודה לך!
מה הבעיה? תעשה את זה חמור ותראה שזה לא עובד... פורנו זה לא רווחי היום נקודה
פעם חשבת ככה שיש מצב שאתה טועה?
נערך לאחרונה על ידי ProVirus; 25-07-2011 בשעה 04:04.
אל תחשוב שאתה היחידי שמרוויח הרבה כסף מהורדות.. אני מרוויח לא פחות ממך ותאמין לי שיש לי גם פריומיום במגה אפלוד ובוא נגיד שכבר עשיתי את ה1000 דולר שלי מהאינטרנט..
למה הלוואי עליך??? מה אתה חושב שאתה לא יכול? שאין מצב שתעשה את זה? אתה טועה! תקרא מה רשמתי בעמוד 3 לאיזה אחד הנה ציטוט:
לא היית מת להרוויח כמוהו ולא בטיח! אסור לאנשים כמוך להתלהב מסכומים כאלה, זה ניסיון שמגיע עם הזמן, יכול להיות שהבחור עוסק באתרי העלאות, בתוכניות שותפים, בסוגים שונים של פונזי והרשימה עוד ארוכה.., אבל אתה לא צריך להיות סקרן לדעת כל כך במה הוא עוסק, הוא עושה כסף שיהנה אתה גם תעשה כמוהו מתישהו, וזה יכול לקרות היום וזה יכול לקרות עוד חודש, ואני לא מדבר עליך ספציפית כי זו פעם ראשונה שאני מגיב לך, פשוט התגובה שלך מראה סוג של ייאוש שלא רק לך יש אלא לעוד הרבה אנשים, אתה צריך כלים בשביל הדברים שאתה עוסק, אתה צריך להתקדם ולא להתייאש, גם אני הייתי פעם בבאקסים ולוחץ ומחכה 30 שניות בשביל כמה סנטים, הבנתי שזה לא זה, וחרשתי את האינטרנט בחיפוש מדריכים, השקעתי בהייפים הרווחתי הפסדתי, אין מה לעשות צריך לקחת סיכונים בחיים, במיוחד כשאתה משקיע משהו שהוא שלך כדוגמת כסף בAP או PP, השקעתי באוטוסרפים, ניסיתי הכל תוכניות שותפים קצת איביי וכו', אני לא בא לספר לך את סיפור חיי, הלוואי וזה יתן לך מוטיבציה לנסות עוד ולהתקדם אבל אני רוצה שתבין אתה וכל מי "שמת להרוויח כמוהו" שזה דבר שהוא קטן וגם אתם יכולים, אפילו אם חורשים 3 שעות בחיפושים ולא מוצאים, מחפשים עוד, בסוף תמצאו את הדבר שהכי מתאים לכם וככה תתקדמו חייב לנסות דברים אין ברירה, אני למשל, מצאתי לעצמי את האתר קודוס, וואלה אני מרוצה ממנו, כבר קיבלתי 80$, עוד יומיים אם הכל יהיה בסדר אקבל עוד 219$ - כבר "עברתי" את הבחור "שהיית מת להרוויח כמוהו" ולא, זה לא תחרותיות, זו רק דוגמא, אני מצאתי לי ת'אתר הזה והרגשתי שזה נכון והחלטתי שאני משקיע בו ועכשיו כמעט ללא השקעה רבה אני מרוויח ממנו בכיף אם אתה מעוניין או כל מי שקורא זה נמצא בחתימה שלי, בכל זאת זו רק היתה דוגמא, לא צריך להתלהב מהוכחות תשלום כאלה, אפילו אם הוא עשה ממך פי 100 יותר, כי גם אתה תגיע לסכום כזה והרבה יותר גבוה הכל תלוי בך.
--
מקווה שהבנת.