נכתב במקור על ידי AdventureR ואני מקדיש לך ב5 תקדיש לי סעקסית?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Wolf Man למה? כדי שתשאל למה..
נכתב במקור על ידי Wolf Man תקדיש לי סעקסית?
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי .GiL. כדי שתשאל למה.. לא, למה אתה חושב שאכפת לי?
מי שלא עושה לי לייק גרגמל אנס אותו בתחת
נכתב במקור על ידי AdventureR i like you! but i'm in love in the this girl!
ואני ב1K מקדיש לכל מי שעושה לי לייק עכשיו D:!
נכתב במקור על ידי Wolf Man לא, למה אתה חושב שאכפת לי? ילדון אני יביא עליך אנשים שאתה לא רוצה לפגוש..
נכתב במקור על ידי moshesee ואני ב1K מקדיש לכל מי שעושה לי לייק עכשיו D:! מה אם אני לא אעשה לך לייק לא תתן לי הקדשה?
נכתב במקור על ידי .GiL. ילדון אני יביא עליך אנשים שאתה לא רוצה לפגוש.. תאמין לי שאין לי בעיה לפגוש את אחותך, עשינו הכרות במיטה..
נכתב במקור על ידי Wolf Man יאללה בואו נחגוג! אבל נהיה עצובים ונזכור את יאן, יהיה זכרך ברוך! הוא קיבל באן.. אבל נחגוג בשבילו! אתה לא בן 12 ? איך בדיוק תחגוג ? ומה תעשה שם ?
נכתב במקור על ידי SaYGoDBaY יש לי איזה ליקר disaronno ליקר שקדים שבכלל מיצריים אותו ממשמשים נראלי
נכתב במקור על ידי Wolf Man מה אם אני לא אעשה לך לייק לא תתן לי הקדשה? אתה זה משו מיוחד 3> אבל מה לא תפנק בלייק D: ?
נכתב במקור על ידי KoniMelMel אתה לא בן 12 ? איך בדיוק תחגוג ? ומה תעשה שם ? suck my balls
נכתב במקור על ידי moshesee אתה זה משו מיוחד 3> אבל מה לא תפנק בלייק D: ? באמת מגיע לך
נכתב במקור על ידי KoniMelMel אתה לא בן 12 ? איך בדיוק תחגוג ? ומה תעשה שם ? כפרה שליאיפה נעלמת לי יא זבללללל נכתב במקור על ידי Wolf Man suck my balls עד לטלללללללללללל
חוקי הפורום