|
|
joni123123 צודק - PP נפרצה מספיק פעמים.. ולפרוץ לאתר זה לא רק להפיל אותו.
חחח אחי אם אתה פורץ בנק אתה פושע אתה יודע...pp זה גם פשע יכולים להכניס אותך על זה לכלא אבל בנק ישר מאתרים פרטים באים אליך הביתה ושולחים אותך לכלא אם אתה פורץ בנק!נראה לי שזה קצת הגזמה על מה שאתם מדברים פה!
חח עזבתי תפורום לשנייה ותראו מה הולך כאן >.<
סתם שתדעו, כיום ילד בן 14, יכול לפתוח חשבון בנק. אז כל מי שמתעסק בPP מוזמן ללכת לפתוח חשבון בנק. יותר נוח ומסודר.
בנק יפרץ? השתגעת, אפילו עם כן, הרמה היא רמה בינלאומית, זאת אומרת גוף שיש לו אמצעים. לעומת PP חברה חסרת כל אמצעים.
גמרנו את הדיון פה. ואני חושב שכל מי שהגיב פה דחק אותך כל כך חזק לפינה שאין לך עוד איך להגיב בלי לסטור אותך.
שהיה לך יום טוב
נ.ב: אתם חושבים שאנונימיס רוצים כסף? ממש לא![]()
כמה עובדות שלא ידעתם על "האקרים",
א. אתגר, כל האקר שחושב לפרוץ למקום כלשהו, קודם כל הוא לוכח על עצמו אתגר וככה הוא גם משפר את עצמו.
ב. צומת לב, מעניין למה הם החליטו לפרסם את הכתבה... (יותר מזה גם קיים דייפיס).
וג', ואחרון, לפי מה שהבנתי הם האקרים לא קטנים, לא ילדים בני 12. כנראה שאם הם יפגעו במשהו זה במערכת זאת אומרת ישבשו ויהרסו להם את המערכת שלכח להם הרבה זמן לבנות. תאמינו לי זה יהרוס יותר מאשר "לגנוב כסף".
ד"א , המשטרה גם לא ה"סופרמן", שאני יזכיר את האנלייזר שלא שנתפס רק לאחר שנתיים?
נערך לאחרונה על ידי joni123123; 01-08-2011 בשעה 10:56.
לאזה כבר לא 16. כיום כל ילד בן 14 + יכול. פנה להורים שלך, תגיד להם שאתה רוצה חשבון כי אתה באמת יכול להתחיל להרוויח.
ואין סיבה שהם לא יפתחו, אלא עם כן הם ירצו הוכחה שבאמת "תרוויח כסף" .
אל תדאג אני יעזור לך לקבל צ'קים שמנים מאדסנס. תגיד להורים שלך להפקיד אותם בחשבון שלהם, ואז כנראה יפתחו לך.
אל תדאג, אני יעזור לך, תמשיך לדבר איתי בפרטי![]()
נערך לאחרונה על ידי joni123123; 01-08-2011 בשעה 11:07.