לוקח מהמקרר מה שיש![]()
לוקח מהמקרר מה שיש![]()
מתכנת אתרים & תוכנות, ומעצב גראפי.
|
|
OLX LKAWED
חחחח זה קרה לי היום בלילה, 3 לפנות בוקר תקף אותי התקף רעב וברוך השם כשזה אוכל אני לא עצלנית אז עשיתי לי ממולאווח XD
נשנושי קוטג׳, כי לרעב קטן נערכים בזמן!
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
אני בלילה מתאמן בקסמים, אני מתחיל עם מקרר ריק ואז אני סוגר תדלת, אז מגיע החלק החשוב של לגרום לקהל לא לשים לב למקרר לרגע אז אני חוזר למחשב ואז אחרי 5 דקות אני חוזר למקרר ופותח אותו שוב ואני אמור למצוא שם אוכל טעים, אבל אני די גרוע בטריק הזה... אני לא מצליח לגרום לאוכל החדש להופיע במקרר...
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
אם אתה רוצה..
בזמן השינה*, מערכת החיסון נבנית ומתחדשת בליל - ומערכת העיכול "יושנת".
אך אם אתה אוכל בסמוך לשינה, ז"א באמצע הלילה, כשאתה הולך לישון מערכת העיכול עובדת, ומערכת החיסון לא יכולה להתחדש ולהיבנות, מכיוון שהגוף לא יכול לאפשר לזה - ביחד עם מערכת העיכול.
ככה שאם תעשה זאת למנהג קבוע, אתה פוגע במערכת החיסונית שלך
*יש הממליצים על 4 שעות לפני השינה. ההמלצה הגורפת היא לאכול עד 1.5 שעות לפני השינה.
קראתי על כך מספר מאמרים, אם אתה מעוניין אני יחפש בשבילך ויביא לך מקור.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
יש קטעים שאני קם ב3, מדדה למקרר ודוחף 3 פסטרמות לפה, ואז חוזר לישון...
ובמשמרת בתחנה הייתי כל כך רעב היה בא לי לאכול חול!
מה יקרה אם יש וירוס שבא להיכנס אליך כשאתה ישן, אם מערכת החיסון לא עובדת לפי התאוריה שלך אני צריך למות? או שהמערכת חיסון מתחילה לעבוד בזמן שחיידק נכנס אלי כשאני ישן? או שחיידיקים אומרים "הינה הוא ישן, אי אפשר להיכנס לשם, חכה רגע..".
אם מערכת העיכול לא עובד (כולל המעי), מה קורה אם אכלתי ארוחה גדולה 10 שעות לפני השינה ועדיין מתעכלת? או שמערכת העיכול אומרת לגוף "יאללה מהר מהר תעכל הכל כי הוא הולך לישון, אנחנו סוגרים את הבסטה".
איזה קשר פיזיולוגי יש בדיוק למערכת העיכול ומערכת החיסון? אתה יכול לומר לי את המסלולים המטאבולים והרצפוטרים שקשורים בכך? מי ממליץ 4 שעות? המשיח? יוסי תזונאי בקופ"ח רמת השרון או דני השכן ממול? מי ממליץ בהמלצה גורפת לא לאכול עד 1.5 שעות לפני השינה? מה המקור שלו? על אילו מחקרים או מסמכים הוא מסתמך?