|
|
בטח מרגול אמרה להם בחקירות 'רוצים חקירה תרבותית או חקירה מלעונית !?' D:
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
פורץ גרסאות: 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5, 5.0, 5.0.1.ברוב המכשירים, אם אתה מעוניינים בייעוץ או בעזרה צרו איתי קשר במסן: lior.altshul@hotmail.co.ilעקבו אחרי בטוויטר: LiorAltshul1
בושה וחרפה הדור של הזמרים היום.
ספוילר:
אני חושבת באופן אישי, שגורמים למרגול עוול. עושים לה רצח אופי בצורה פנומנלית, אני לא מקנאה במפורסמים באופן חד-משמעי משום שהתקשורת מחריבה את עולם, ואני מוכנה להתערב עם כל אחד ואחד מכם שבמידה והיא לא הייתה מפורסמת המהומה הזו לא הייתה נעשית.
זאת אומרת, לא היו מדברים על זה כל כך הרבה ויתרה מכך, המקרה הזה יכול להסתיים בהתאבדות מצידה כפי שקרה לדודו טופז.
אני מעריכה אותה מאוד, ולא בתור זמרת אלא בתור בן אדם, לפני שנעשתה זמרת היא עבדה כזמרת ליווי ומוכרת בשוק הפשפשים, משמע התחילה מאפס והרימה עצמה גבוה מאוד - כיום יש לה וילה, שלושה בתים וקריירה משגשגת. אז את הקנאה של שאר האנשים אני מבינה.
אין ביכולתי לדעת אם מרגול ביצעה את המעשים המיוחסים לה, בשל כסף אשר האמרגן שלה (אסף אטדגי) חייב לה, יש דרכים מוסריות וטובות יותר לפעול דרכן, במחלוקת מן הסוג הזה צריך לפנות לבית המשפט... בשביל זה יש לנו עורכי דין.
אאחל לה בהצלחה, וכולי תקווה שהאשמות המיוחסות לה יתבררו בסופו של דבר כהבל הבלים.
נערך לאחרונה על ידי Anne-Rose; 18-08-2011 בשעה 18:01.