|
|
יווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווווווווווווווואווווווווווווווווווווו זה שהוא מתגייס ותורם למדינה זה עניין אחד, אבל את לא יודעת את המניעים שלו, או את הדעות שלו לגבי הערבים, גם בעם שלנו יש שמאלנים, אנשים שבוגדים בעם, יכול להיות שמשהו שהוא חווה בחיים גרם לו לעבור צד, כי אני שוב אומר, הערבים חונכו מגיל אפס לשנוא את היהודים באש ובמים, לא משנה מה קורה ולא משנה מה אחרים אומרים להם, זו הסיבה היחידה שכל הקטע עם ערבים מוסלמים שמתגייסים לצה"ל מוזר לי.
Professional Spammer
Since 2010-
מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
אני מצטער לבשר לך אבל אסור לערבים להתגייס רק לבדואים ודרוזים ....................
אלה שהכרת הם לא ערבים ..........הם אולי מדברים ערבית ויש להם אותם מנהגים אבל הם בדואים ............
או דרוזים......
תתבגר?
תלמדי עובדות, מה את מתחילה לנסות להיות קטנונית ולחפש איזה יוצא דופן בכל פאקינג דבר? אז יש ערבים שבעד ישראל! וואלה מגניב! כמה?! 100? 500? 2000? 10,000?! מה זה בהשוואה לעשרות מיליונים שרוצים שאת, כל המשפחה שלך והמדינה שלך תישרפו?! ואני אטום! נשבר לי הזין מאנשים שמחפשים צדק חברתי בכל מחיר ובכל מחילה כמו לא יודע מה, תשנני ומומלץ מהר - ערבים רוצים אותך ואת כל מי שאת מכירה ואוהבת מתים.
Professional Spammer
Since 2010-
מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
לא לא אסור להם זה לא בחירה שלהם הצבא אוסר על גיוס ערבים ................
ורוב הערבים שלומדים איתנו הם בעצם בדואים
ואם נגרש אותם אז אנחנו לא יותר גרועים מהיטלר למה נראה לך הייתה את השואה
כי הבדואים לרובם הם מפוצצים בכסף ויש להם משרות טובות
זה היה אותו הדבר כשהינו מפוזרים באירופה
חוץ מזה הערבים זה לא אלה שרוצים לגור איתנו
אלא הפלסטינאים והם דווקא מעדיפים שלום ואחווה בין 2 העמים מאשר מלחמה על השטחים..........