לילה טוב
טרה נובה שולט
נכתב במקור על ידי InSane העם דורש צדק חברתי אנו דורשים... סתם, לילה טוב חברים ראית את דפני ליף הזונה הזאת איך היא מתלהבת מעצמה? עלק היא קוראת לוועדת טרכטנברג להתפטר.
נכתב במקור על ידי TheSecret זה עייר !? ברווך שובך אחי מקוורה הכול טוב ואתה ?
מעצב גרפי,מקודד,מתכנת,מפתח רשמי של APPLE. מקדם ומפתח אתרים, מאבטח מידע בסיסי. בברכה, מנהל פורום צד שרת.
נכתב במקור על ידי -Ben- איזה מאגניב נכתב במקור על ידי TheSecret אתה ספרדי באמא ש'ך.... ווואלה בוא נחליף אני צרפתי חחח תחלמו זו ברכה 0_0 תאמינו לי הספרדים שותים טונות של אלכוהול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח ואני חצי רוסי אז אני יכול לעמוד בכמויות בלי להשתכר
נכתב במקור על ידי F16Fighter חחח תחלמו זו ברכה 0_0 תאמינו לי הספרדים שותים טונות של אלכוהול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח ואני חצי רוסי אז אני יכול לעמוד בכמויות בלי להשתכר הספרדים עושים jajajaja וגונבים טלוויזיות
נכתב במקור על ידי F16Fighter חחח תחלמו זו ברכה 0_0 תאמינו לי הספרדים שותים טונות של אלכוהול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח ואני חצי רוסי אז אני יכול לעמוד בכמויות בלי להשתכר אני חצי צרפתי לא משהוא, כע הפסרדים (הלטינים) שותים הרבה וויסקי בחום משוגעים
בוקר טוב לכולם =]
נכתב במקור על ידי -Ben- ראית את דפני ליף הזונה הזאת איך היא מתלהבת מעצמה? עלק היא קוראת לוועדת טרכטנברג להתפטר. פעם הבאה שתצטט אותי בשביל השטויות האלה אתה תעוף מניהול
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי Black SpideR בוקר טוב לכולם =] ברוך הבאה לפוורום מקוורה אחי
נכתב במקור על ידי InSane פעם הבאה שתצטט אותי בשביל השטויות האלה אתה תעוף מניהול נחגעףנדחגענחדגעדגעדגעדג
נכתב במקור על ידי InSane פעם הבאה שתצטט אותי בשביל השטויות האלה אתה תעוף מניהול רחתלקוםשמנזלג
נכתב במקור על ידי InSane פעם הבאה שתצטט אותי בשביל השטויות האלה אתה תעוף מניהול סינישמנמן
נכתב במקור על ידי InSane פעם הבאה שתצטט אותי בשביל השטויות האלה אתה תעוף מניהול חדחדחדחבגבה
נכתב במקור על ידי InSane פעם הבאה שתצטט אותי בשביל השטויות האלה אתה תעוף מניהול תפסיק לאיים על ילדים למה מי אתה שתעיף אותו או את גיא נכתב במקור על ידי -Ben- רחתלקוםשמנזלג אסור ספאם בגללך יחזירו את חוק של אשכולילה עם י'חזירו אני י'זין לך את צורה !?
נכתב במקור על ידי TheSecret תפסיק לאיים על ילדים למה מי אתה שתעיף אותו או את גיא אסור ספאם בגללך יחזירו את חוק של אשכולילה עם י'חזירו אני י'זין לך את צורה !? יודע מה? רק בגלל שאתה מבקש.
חוקי הפורום