|
|
תגיד אתה לא קצת מגעיל את עצמך לפעמים -אילו העברת ביקורת מבנים למגדל אותו אתה בונה עכשיו היית מגלה שהבחורה חולה, לא על אף אחד מאיתנו, באפילפסיה ואינה יכולה לשרת בצבא. למה ההתלהמות הזאת, מה קרה העובדה שהיא חולה וגרה בכפר שמריהו לא מקנה לה יכולת לעזור לאחרים?
נערך לאחרונה על ידי Ori; 07-09-2011 בשעה 10:40. סיבה: חסר ?
טעות
נערך לאחרונה על ידי Cytex; 05-09-2011 בשעה 18:35.
לא כועסים על זה שהיא לא עשתה בעצמה בגלל בעיה רפואית, כועסים בגלל שהיא חתמה על מכתב של סרבנים שקורא להפסיק את הכיבוש של צה"ל הנאצי.
פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין".
הטווח המדויק לא ידוע, כנראה 320~1500 קילומטר.
"אלו שלא ילחצו את ידנו, ימצאו אותה מכווצת לאגרוף. הם יובסו."
★
תא"ל ג'יימס קוון.
טעות למחוק
נערך לאחרונה על ידי VADIM741; 06-09-2011 בשעה 16:50.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
זה שיש לה אפילפסיה לא מפריע לה לעשות צבא, ויש אנשים עם מחלות יותר קשות שעושים צבא.
זה דבר ראשון.
דבר שני, אתה יודע מה? מעניין לי תזין שהיא לא עשתה צבא, כי אחת כזאת לא יכולה לתרום יותר מידי, אבל למה לנסות לשכנע אנשים אחרים לא לעשות צבא? ולמה להגיד דברים כאלה נוראיים על חיילים שעושים הכל ומסכנים את החיים שלהם בשביל להגן עליה?
היא לא עשת צבא היא מבקשת מהמדינה הטבות ועכשיו בגללם רוצים לקצץ מתקציב הביטחון
אסור לקצץ זה פירצה קוראת לגנב ברגע שמקצצים זה זמן תקיפה
this is going to be.......legenda..............wait for it ..............keep waiting cause itnot going to end soon
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
השאלה שלי היא למה הדיון הזה רלוונטי בכלל, למה זה משנה על מה היא חתמה כשהיא הייתה בת 16 ופיפס, ולמי אכפת בכלל מה הדעות הפוליטיות שלה. המחאה הזאת היא שלה? לא. היא התחילה משהו שהתגלגל לה מהידיים, ולא משנה כרגע מאיזו סיבה היא התחילה אותה.
אז אחר"כ מישהו ניסה למצוא עליה ליכלוך אז הוציאו שהיא חתמה על איזה מסמך בגיל 16 ושהיא לא עשתה צבא. למי אכפת.
חצי ממכם לא מבינים כלום מהחיים שלכם ויכול להיות כשתקראו את הפוסטים האלה בגיל 26 תגלו שדיברתם שטויות, אותו דבר היא, מבחינתי היא יכולה להיות ערבייה מוסלמית, אבל אם היא אומרת שלקנות היום דירה בישראל זה בלתי אפשרי, ושאנשים מבוגרים שיש להם תואר וקריירה ועבודה צריכים תמיכה מההורים שלהם זה מצב אבסורדי, אני עדיין אסכים איתה.
ההכנסה לנפש בארץ היא מהנמוכות באירופה, אם לא הכי נמוכה, והמחייה בארץ היא בין היקרות. לצורך העניין קוטג' ישראלי בלונדון עולה פחות מקוטג' ישראלי בתל אביב. זה נראה לכם בסדר?
למי אכפת ממנה, היא שולית. אני שמח שהיא אמרה מה שהיא אמרה גם אם ההורים שלה מכניסים לה לחשבון משכורת חודשית על בסיס קבוע סתם כי לא בא להם לטוס לחול באותו חודש.