קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 01-03-2007, 14:14
  2. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 23-02-2007, 13:14
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 15-12-2006, 23:54
  4. סקר: מה אתם הכי רוצים לעשות בצבא?
    על ידי טאז:) בפורום סקרים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 02-12-2006, 23:54
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 6 << ראשון ... 23456 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 85

אתם באמת רוצים להאמין שהיקום פשוט ממשיך בלעדיכם? - עמוד 4

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    טוב אני מתנצל שלא קראתי את כל השירשור לכן אם אני חוזר על טענות שנלקחו בחשבון או נענו עמכם הסליחה.

בעצם הפואנטה שלך בכל האשכול הזה היא מה אכפת לך להאמין במילא אתה תמות בסוף מה שחשוב זה המחשבה האחרונה?
    וואלה זה (סלח לי על המילה) חרא מוטו!
    החיים הכי ריקים הם חיים בשבלונה הליכה בקווים מקבילים וחוסר גמישות
    אלו החיים חסרי המטרה ואלו החיים הכי גישמיים שיש למרות מה שמקובל לחשוב על הדת היא אינה רווח רוחני כלל היא מתקיימת כדי לקיים דבר אחד בלבד אצל האדם תאוות רווח בעוד שאתיאיזם מתבסס בעיקר על הבנת המציאות והפקת תועלת ממשית ממנו גם אם הדבר ניראה אפור וריק מהגשמה.
    אין הגשמה גדולה יותר מלפתור חידה ולדעת שהספקות שלך הם מה שהניע אותך להצליח במעשה..
    בעוד שלהיות כנוע לחוקים שאין להם בסיסי קיים במציאות בטענות שניתנו לנו בידיי שליח מקודש ועוד להענות לקביעה שאין לשאול עליהם למה ומדוע היא תמוהה ומנוונת..
    האל הוא אינו הגשמת הכמיהה שלנו להיות כנועים לחוק עליון ולטרוח להביע בפניו את חוסר היכולת שלנו להשלים עם עצמינו האל הוא החור הסודי שלנו בקיר שאליו נשפוך את כל חוסר שביעות הרצון שלנו מעצמינו ויותר מכל הוא התירוץ שלנו לאיך דברים קרו ולמה.
    אסון אמיתי להיות אדם שמחפש פינה אפלה בקיר להשליך אליה את האבק ולהאמין שהוא ינדף מעצמו אם נאמין מספיק.

שורה תחתונה אדון יקר תפקח עניים כי מישהו עובד עליך
    אולי האמונה שאין ה' באמת מספקת את האגו שלך "אני אדון לעצמי ואין אף אחד מעלי" ואולי אתה באמת מאמין בזה, שהחיים שלך הם חסרי משמעות שאתה עוד אחד, שאתה הסתברות בלתי אפשרית של היקום שאיך שהוא התקיימה והביאה לקיום הפתטי שלך של 70 שנים על העולם הזה.

החיים בלי אמונה הם חיים ריקים מתוכן אל תביאו לי את החרטה שההחלטות שלכם ישפיעו על המחר כי אתם לא תהיו חלק ממנו ואף אחד לא ישתין על הזיכרון שלכם וגם אם כן אתם לא תהנו מזה אז מה הנקודה, בקיצור אם אתם גברים מספיק להאמין שאנחנו פה לבד לפחות תהיו גברים מספיק להודות ששום דבר בקיום הזמני על העולם הזה הוא לא באמת בעל משמעות.

סליחה אם אני טמבל שרוצה להאמין שהקיום שלי הוא לא חסר משמעות לחלוטין ושיש לי כל הוכחה לכך שהוא לא.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

תכלס אני כזה באמצע אבל עדיין הרבה דברים בתנ"ך באמת נכונים .. תכבד את הורייך וכל זה זה באמת חשוב ..
    ובקשר לתקווה אתה ממש צודק ...

ציטוט נכתב במקור על ידי rcl-nadav צפיה בהודעה
    א. אתה יכול עד מחר להגדיר מה שבא לך, זו עדיין ההגדרה שלך ורק שלך. כמו שאני אגדיר אותך בררן מילים.
    ב. החוק לא מגדיר מי הוא יהודי, אלא מאפשר למי שמוגדר יהודי עפ"י המסורת לקבל אזרחות. יש הבדל ענק.
    ג. אני חי דווקא כאן כי ההורים שלי גרמו לי להיוולד כאן. ועם ישראל מתעקש כמו שכל עם אחר מתעקש לשמור על מקום מחייתו.

כנראה שלא תבין גם אם תרצה מאוד בכך.
    תתעלם כרגע מהזכויות שאתה לא זכאי להם. אני אומר לך שעם ישראל מתעקש לחיות דווקא פה. למה??? יש כ"כ הרבה מקומות לחיות בהם ודווקא למקום שמוזכר בתנ"ך עם ישראל החליט להגיע. כמובן שזה לא צירוף מקרים. יש לנו זכויות במדינה הזאת בזכות ההיסטוריה שלנו ולא בזכות זה שמישהו נולד פה.

טוב אני מתנצל שלא קראתי את כל השירשור לכן אם אני חוזר על טענות שנלקחו בחשבון או נענו עמכם הסליחה.

בעצם הפואנטה שלך בכל האשכול הזה היא מה אכפת לך להאמין במילא אתה תמות בסוף מה שחשוב זה המחשבה האחרונה?
    וואלה זה (סלח לי על המילה) חרא מוטו!
    החיים הכי ריקים הם חיים בשבלונה הליכה בקווים מקבילים וחוסר גמישות
    אלו החיים חסרי המטרה ואלו החיים הכי גישמיים שיש למרות מה שמקובל לחשוב על הדת היא אינה רווח רוחני כלל היא מתקיימת כדי לקיים דבר אחד בלבד אצל האדם תאוות רווח בעוד שאתיאיזם מתבסס בעיקר על הבנת המציאות והפקת תועלת ממשית ממנו גם אם הדבר ניראה אפור וריק מהגשמה.
    אין הגשמה גדולה יותר מלפתור חידה ולדעת שהספקות שלך הם מה שהניע אותך להצליח במעשה..
    בעוד שלהיות כנוע לחוקים שאין להם בסיסי קיים במציאות בטענות שניתנו לנו בידיי שליח מקודש ועוד להענות לקביעה שאין לשאול עליהם למה ומדוע היא תמוהה ומנוונת..
    האל הוא אינו הגשמת הכמיהה שלנו להיות כנועים לחוק עליון ולטרוח להביע בפניו את חוסר היכולת שלנו להשלים עם עצמינו האל הוא החור הסודי שלנו בקיר שאליו נשפוך את כל חוסר שביעות הרצון שלנו מעצמינו ויותר מכל הוא התירוץ שלנו לאיך דברים קרו ולמה.
    אסון אמיתי להיות אדם שמחפש פינה אפלה בקיר להשליך אליה את האבק ולהאמין שהוא ינדף מעצמו אם נאמין מספיק.

שורה תחתונה אדון יקר תפקח עניים כי מישהו עובד עליך
    לא יודע למי דיברת. בכל מקרה, אתה נראה לי דיי אבוד. נכנסת עמוק מדיי להוכחות מתמטיות ומדויקות ככה שהתקבעת על דרך מסויימת שלא תוביל אותך לשום מקום. כנראה שמתישהו תתחרט על זה.

בדיחה ככה לראש השנה למי שלא מכיר:
    פעם פרופסור ניסה להוכיח לתלמידים שלו שאלוקים לא קיים ונתן להם דוגמאות: אתם רואים את הבקבוק הזה? משמע הוא קיים, אתם רואים את הים משמע הוא קיים, אתם רואים את אלוקים? לא. אז הוא לא קיים. אז קם אחד התלמידים ואמר "אתם רואים את המוח של הפרופסור הזה? לא. אז הוא לא קיים."
    בברכה,

משתמש מתקדם האוואטר של moshe7007
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ
    "החכמה - אבידת המאמין, צריך שיבקשנה אפילו בדברי הכופרים." (ר' שלמה אבן גבירול)

ציטוט נכתב במקור על ידי gavra צפיה בהודעה
    כמו שאמרתי "ולראייה השטויות שאתה כותב".

זה נראה שאתם לא קוראים את הלינקים שאתם בעצמכם מביאים:
    "השאלה, האם וירוסים הם יצורים חיים, יותר סבוכה ממה שנראה במבט ראשון. הם עונים על הקריטריון של דחף ריבוי ושימור המידע הגנטי מדור לדור, אבל אין להם מערכות מטבוליות עצמאיות וללא "סביבה מארחת" מתאימה הם לא יותר מחבילת חלבונים בתוך מעטפה, שנותנת מחסה למולקולת DNA או RNA קצרה (בה נמצא הקוד הגנטי להתרבות הוירוס). האם אפשר לקרוא לזה חיים? לא בטוח, אבל בטוח שהמדענים מאוניברסיטת ניו-יורק בסטוני-ברוק לא רוצים שכך נתייחס לוירוס שהם יצרו בצורה מלאכותית. הם פשוט מפחדים מהמהומה התקשורתית שתתחולל, אם העיתונות הפופולרית תצא בכותרות כמו "מדענים יצרו חיים מלאכותיים במעבדה: פרנקנשטיין קם לתחייה". כאילו שחסרות להם צרות עם ההגבלות על מחקר בשעתוק (Cloning) של תאים אנושיים."

בבקשה, תפתח אשכול חדש. עדיין לא ענית לי מהי מסורת בעיניך.

נו, קדימה, שוב אתה מדבר באוויר. על איזה שאלות הם לא ענו לך? (אה נכון, לא למדת אותם אז הם עדיין לא ענו לך).

הערתי שהכל קשור אחד בשני. אם אתה מתייחס לזה כמו ספר, וגם אז הכל נכון - רק פשוט בתור ספר. בכל מקרה, קדימה תפתח ונדבר שם.

זה לא אותו דבר. כמו שחשבתי, אתה לא מבין לגמרי מהי המסורת של העם שלך. יש הבדל בין הדתות והבדל עיקרי בין הדת שלנו לשאר הדתות והוא ההתגלות לרבים, והניסים לרבים ולא ליחיד.

כלומר, לדעתך זה שאתה אמור לגור פה זה מסתדר לך, אבל כל החלק של אלוקים זה פתאום שקר. אתה בחור מאוד מעניין. שמעתי פה לא מעט אנשים עם כל מיני דעות שונו ומשונות, אך את זה עדיין לא הספקתי לשמוע.
    סליחה פשוט חשבתי שוירוס זה מספיק חי בשבילך אבל אם אתה מתעקש, אז יש גם חיידק. אני מקווה שזה יספק אותך:
    http://www.hayadan.org.il/the-first-...owers-2205101/

אני מקווה לפתוח אשכול חדש מחר בבוקר, אני ישים שם את דעות ההיסטוריונים מול מה שמסופר בתנ"ך.

יש בהרבה דתות התגלות בפני המונים ולא התגלות ליחיד. אני לא מדבר רק על מונותאיזם.
    אני לא טוען שרק מה שקשור לאלוהים הוא לא נכון, יש עוד דברים לא נכונים. ואני לא טוען שזה לא נכון רק בגלל שזה קשור לאלוהים, אלא בגלל שזה סותר הרבה מההיסטוריה הידועה לנו הים.
    בקיצור אני מתייחס לתנ"ך כאל ספר שמתיימר לדבר על המציאות ולא סתם לספר סיפור, אבל למעשה לא כל מה שכתוב שם נכון.
    ציטוט נכתב במקור על ידי SirToT צפיה בהודעה
    לפני שאני יוכל בכלל להסביר לך אני מתכוון בכל מילה שלי אתה צריך לצאת מנקודת חשיבה שזה לא משנה איך הדברים קורים בצורה שהם קורים, אם ההשפעה הפסיכולוגית היא זאת שגורמת לאנשים להנות באמת מהשבת אז מה? מה זה משנה איך זה קורה... אתה מוכן להסביר לי מה ההבדל אם ה' עושה פעולה ישירות או שהוא חוקק את זה בטבע שכך יהיה בעקיפין כאשר אנשים ישמרו שבת? מה זה משנה איך נוצרת ההנאה הזאת הדבר היחיד שמשנה היא למה וזה שהיא אמיתית.
    הבעיה שהיא שאם זה חקוק בטבע אז זה כבר לא משהו אלוהי ומיוחד ומי שנהנה מזה לא יכול להיות בטוח שזה קשור לאלוהים על סמך ההנאה שלו.
    יש דתות נוספות שגורמות לאווירה כזאת וגם להרבה יותר. אם אתה חושב שכדאי להיות דתי רק בגלל אווירה טובה אז למה שלא תסגל לעצמיך את דרך החיים שלהם?

קרדיט לי

"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
    פרידריך ניטשה.

ציטוט נכתב במקור על ידי moshe7007 צפיה בהודעה
    סליחה פשוט חשבתי שוירוס זה מספיק חי בשבילך אבל אם אתה מתעקש, אז יש גם חיידק. אני מקווה שזה יספק אותך:
    http://www.hayadan.org.il/the-first-...owers-2205101/

אני מקווה לפתוח אשכול חדש מחר בבוקר, אני ישים שם את דעות ההיסטוריונים מול מה שמסופר בתנ"ך.

יש בהרבה דתות התגלות בפני המונים ולא התגלות ליחיד. אני לא מדבר רק על מונותאיזם.
    אני לא טוען שרק מה שקשור לאלוהים הוא לא נכון, יש עוד דברים לא נכונים. ואני לא טוען שזה לא נכון רק בגלל שזה קשור לאלוהים, אלא בגלל שזה סותר הרבה מההיסטוריה הידועה לנו הים.
    בקיצור אני מתייחס לתנ"ך כאל ספר שמתיימר לדבר על המציאות ולא סתם לספר סיפור, אבל למעשה לא כל מה שכתוב שם נכון.

הבעיה שהיא שאם זה חקוק בטבע אז זה כבר לא משהו אלוהי ומיוחד ומי שנהנה מזה לא יכול להיות בטוח שזה קשור לאלוהים על סמך ההנאה שלו.
    יש דתות נוספות שגורמות לאווירה כזאת וגם להרבה יותר. אם אתה חושב שכדאי להיות דתי רק בגלל אווירה טובה אז למה שלא תסגל לעצמיך את דרך החיים שלהם?
    ושוב, אתה לא קורא מה שכתוב: "האם אפשר להגדיר את המחקר הזה כיצירת חיים מלאכותיים? אני לא בטוח. מצד שני, פריצת הדרך הנוכחית קרובה הרבה יותר להגדרה של חיים מלאכותיים מכל הצלחה אחרת עד היום."

מחכה שתפתח את האשכול.

איך הגעת לזה שאני חושב שכדאי להיות דתי "בגלל אווירה טובה" אני כבר באמת לא יודע.
    בברכה,

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי SirToT צפיה בהודעה
    ‏‏
    מצחיק שאף אחד משניכם לא הצליח להבין מילה ממה שכתבתי טוב למדתי משהו חדש לא לבזבז זמן על אנשים מקובעים

מצחיק שאף אחד משניכם לא הצליח להבין מילה ממה שכתבתי טוב למדתי משהו חדש לא לבזבז זמן על אנשים מקובעים
    הבנתי מה אתה רוצה לומר. אתה מציג את האמונה בהיבט הפסיכולוגי, ואת האתאיזם כהיגיון הבריא.
    בברכה,

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

תתעלם כרגע מהזכויות שאתה לא זכאי להם. אני אומר לך שעם ישראל מתעקש לחיות דווקא פה. למה??? יש כ"כ הרבה מקומות לחיות בהם ודווקא למקום שמוזכר בתנ"ך עם ישראל החליט להגיע. כמובן שזה לא צירוף מקרים. יש לנו זכויות במדינה הזאת בזכות ההיסטוריה שלנו ולא בזכות זה שמישהו נולד פה.
    אתה לא אוהב להגיב לעניין, שמתי לב. אני אזרום איתך נראה מתי תתעשת ותגיב לעניין.

"עם ישראל" הוא העם היושב בארץ ישראל כרגע, למה הוא לא עוזב לארץ אחרת?
    חוסר יכולת/נוחות/מימון/צורך/משפחה ועוד אלף ואחת סיבות ידועות מאליהן.
    רק אחת מהן היא "בעלות היסטורית" לטענת המאמינים. שמאפילה על כל השאר.

השורשים שלנו נטועים פה. אני מסכים איתך לחלוטין, אין בזה ספק.
    אבל בשבילך הסיבה היא דתית נטו, ובשבילי היא אתנית היסטורית.

בכל מקרה, החוק מתייחס על נושאיו המאוד רבים - גם לנושא הדתי,
    זה לא אומר שזה כל מעונו ובוודאי שהחוק אינו כפוף לדת.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

אתה לא אוהב להגיב לעניין, שמתי לב. אני אזרום איתך נראה מתי תתעשת ותגיב לעניין.

"עם ישראל" הוא העם היושב בארץ ישראל כרגע, למה הוא לא עוזב לארץ אחרת?
    חוסר יכולת/נוחות/מימון/צורך/משפחה ועוד אלף ואחת סיבות ידועות מאליהן.
    רק אחת מהן היא "בעלות היסטורית" לטענת המאמינים. שמאפילה על כל השאר.

השורשים שלנו נטועים פה. אני מסכים איתך לחלוטין, אין בזה ספק.
    אבל בשבילך הסיבה היא דתית נטו, ובשבילי היא אתנית היסטורית.

בכל מקרה, החוק מתייחס על נושאיו המאוד רבים - גם לנושא הדתי,
    זה לא אומר שזה כל מעונו ובוודאי שהחוק אינו כפוף לדת.
    עדיין לא הבנת. אתה כאן בזכות התנ"ך. בלי התנ"ך יכול להיות שהיית במקום אחר או שפשוט לא היית.
    זה היבט דתי-היסטורי ואין פשוט משהו אחר. זה שאתה מתכחש לתנ"ך לא אומר שלא השתמשו בו. היום אתה כאן והתנ"ך הוא חלק נכבד מהסיבה.
    בברכה,

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

עדיין לא הבנת. אתה כאן בזכות התנ"ך. בלי התנ"ך יכול להיות שהיית במקום אחר או שפשוט לא היית.
    זה היבט דתי-היסטורי ואין פשוט משהו אחר. זה שאתה מתכחש לתנ"ך לא אומר שלא השתמשו בו. היום אתה כאן והתנ"ך הוא חלק נכבד מהסיבה.
    "לפיכך נתכנסנו, אנו חברי מועצת העם, נציגי הישוב העברי והתנועה הציונית, ביום סיום המנדט הבריטי על ארץ-ישראל, ובתוקף זכותנו הטבעית וההיסטורית ועל יסוד החלטת עצרת האומות המאוחדות אנו מכריזים בזאת על הקמת מדינה יהודית בארץ ישראל, היא מדינת ישראל."

זכותינו הטבעית וההיסטורית,
    ונציגי הישוב העברי והתנועה הציונית.

אני לא רואה פה תנועה דתית כלשהי,
    ואני גם לא רואה פה סיבה דתית שקשורה לתנ"ך.

התנ"ך הוא פשוט ספר היסטורי שמתאר את זמנינו כאן בארץ,
    בין אם אלוהים קיים או לא - ובין אם ספר התנ"ך היה קיים או לא,
    אנחנו ישבנו פה כעם יהודי - נקודה.

ובגלל זה זכותינו להיות פה.

One Shot - One Kill

משתמש מתקדם האוואטר של moshe7007
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ
    "החכמה - אבידת המאמין, צריך שיבקשנה אפילו בדברי הכופרים." (ר' שלמה אבן גבירול)

ושוב, אתה לא קורא מה שכתוב: "האם אפשר להגדיר את המחקר הזה כיצירת חיים מלאכותיים? אני לא בטוח. מצד שני, פריצת הדרך הנוכחית קרובה הרבה יותר להגדרה של חיים מלאכותיים מכל הצלחה אחרת עד היום."

מחכה שתפתח את האשכול.

איך הגעת לזה שאני חושב שכדאי להיות דתי "בגלל אווירה טובה" אני כבר באמת לא יודע.
    אולי מבחינה מדעית זה לא לגמרי מלאכותי אבל למה זה לא עונה על ההגדרה של היהדות לחיים?

לא אמרתי שאתה חושב שכדאי להיות דתי רק בגלל אווירה טובה, זה היה תגובה ל SirToT.

קרדיט לי

"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
    פרידריך ניטשה.

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

אני כאן כי נולדתי כאן. וגם אם התנ"ך גרר את ההתיישבות הראשונה - מה זה אומר? כלום.
    אם לא היה תנ"ך, יכול להיות שהרבה דברים היו אחרת, לטובה.
    זה היבט דתי היסטורי בלבד. אתה מתכחש לשאר ההיבטים.

ואפילו אם כל מה שאתה אומר נכון (זה לא) - ההסתברות לקיום אלוהי התנ"ך נשארת בעינה. אפסית.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    "לפיכך נתכנסנו, אנו חברי מועצת העם, נציגי הישוב העברי והתנועה הציונית, ביום סיום המנדט הבריטי על ארץ-ישראל, ובתוקף זכותנו הטבעית וההיסטורית ועל יסוד החלטת עצרת האומות המאוחדות אנו מכריזים בזאת על הקמת מדינה יהודית בארץ ישראל, היא מדינת ישראל."

זכותינו הטבעית וההיסטורית,
    ונציגי הישוב העברי והתנועה הציונית.

אני לא רואה פה תנועה דתית כלשהי,
    ואני גם לא רואה פה סיבה דתית שקשורה לתנ"ך.

התנ"ך הוא פשוט ספר היסטורי שמתאר את זמנינו כאן בארץ,
    בין אם אלוהים קיים או לא - ובין אם ספר התנ"ך היה קיים או לא,
    אנחנו ישבנו פה כעם יהודי - נקודה.

ובגלל זה זכותינו להיות פה.
    מצחיק שאתה מביא ראיה ממגילת העצמאות, כאילו לא יכולות לקרות שם טעויות או השמטת פרטים.
    זה שאין זכות דתית על ארץ ישראל במגילת העצמאות זה לא כי לא קיימת אחת כזאת, אלא כי לא ראו לנכון להכניס זכות כזאת למגילת העצמאות.

ציטוט נכתב במקור על ידי moshe7007 צפיה בהודעה
    אולי מבחינה מדעית זה לא לגמרי מלאכותי אבל למה זה לא עונה על ההגדרה של היהדות לחיים?

לא אמרתי שאתה חושב שכדאי להיות דתי רק בגלל אווירה טובה, זה היה תגובה ל SirToT.
    פשוט לא יצרת חיים. אם תבין בדיוק מה הם עשו תבין שזה לא חיים. לא כל פריצת דרך בתחום הזה אומרת שאנחנו יכולים ליצור חיים בעצמנו.

אני כאן כי נולדתי כאן. וגם אם התנ"ך גרר את ההתיישבות הראשונה - מה זה אומר? כלום.
    אם לא היה תנ"ך, יכול להיות שהרבה דברים היו אחרת, לטובה.
    זה היבט דתי היסטורי בלבד. אתה מתכחש לשאר ההיבטים.

ואפילו אם כל מה שאתה אומר נכון (זה לא) - ההסתברות לקיום אלוהי התנ"ך נשארת בעינה. אפסית.
    התנ"ך לא גרר שום התיישבות. בתנ"ך אלוקים מבטיח שהארץ הזאת שלנו. וזה כל המטרה של בנ"י ישראל מיציאת מצרים ועד ההגעה לארץ המובטחת.
    אם לא התנ"ך סביר להניח שלא היינו קיימים שכן לא היינו מצליחים להגיע לזכאות לחיות במדינה משלנו כי פשוט לא הייתה לנו חלקה. לא נשמע לי טוב במיוחד.
    אין עוד היבטים. זאת הסיבה העיקרית לזה שאתה חי כאן. כל מה שאתה אומר ("נולדתי כאן") זה דבר שקרה אחרי ההיסטוריה שלך ולא קשור לסיבה שבזכותה את חי כאן מלכתחילה.

ע"פ מה החלטת שההסתברות לקיום ה' היא אפסית? אין הסבר אחר לעולם, לפלאי הבריאה וכמו שכבר ראינו להיווצרות חיים על פני כדור הארץ, זה משהו מעבר ליכולתינו כבני אדם, תפסיק להתכחש ע"י תירוצים עלובים ("עדיין לא הצליחו, יום יבוא ויצליחו"). יש לך מסורת ויש לך היגיון, זה מספיק.
    בברכה,

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

פשוט לא יצרת חיים. אם תבין בדיוק מה הם עשו תבין שזה לא חיים. לא כל פריצת דרך בתחום הזה אומרת שאנחנו יכולים ליצור חיים בעצמנו.

התנ"ך לא גרר שום התיישבות. בתנ"ך אלוקים מבטיח שהארץ הזאת שלנו. וזה כל המטרה של בנ"י ישראל מיציאת מצרים ועד ההגעה לארץ המובטחת.
    אם לא התנ"ך סביר להניח שלא היינו קיימים שכן לא היינו מצליחים להגיע לזכאות לחיות במדינה משלנו כי פשוט לא הייתה לנו חלקה. לא נשמע לי טוב במיוחד.
    אין עוד היבטים. זאת הסיבה העיקרית לזה שאתה חי כאן. כל מה שאתה אומר ("נולדתי כאן") זה דבר שקרה אחרי ההיסטוריה שלך ולא קשור לסיבה שבזכותה את חי כאן מלכתחילה.

ע"פ מה החלטת שההסתברות לקיום ה' היא אפסית? אין הסבר אחר לעולם, לפלאי הבריאה וכמו שכבר ראינו להיווצרות חיים על פני כדור הארץ, זה משהו מעבר ליכולתינו כבני אדם, תפסיק להתכחש ע"י תירוצים עלובים ("עדיין לא הצליחו, יום יבוא ויצליחו"). יש לך מסורת ויש לך היגיון, זה מספיק.
    כן אבל הבעיה היא שאנחנו כן יודעים איך העולם נוצר ואיך החיים הופיעו פה.

One Shot - One Kill

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,895 | הודעות: 8,174,482 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect