תכל'ס לא לעשן עכשיו זה די אידיוטי בהתחשב בעובדה שב21.12.12 תפרוץ אפוקליפסת זומבים
תכל'ס לא לעשן עכשיו זה די אידיוטי בהתחשב בעובדה שב21.12.12 תפרוץ אפוקליפסת זומבים
|
|
בוא נשים את האמת על השולחן, לא יהיה לך יותר ביטחון עצמי ממה שלי יש, ואני אומר את זה בלי להכיר אותך בכלל, כי אני בטוח בעצמי ברמה מספיק גבוהה כדי להגיד את זה.
יש אלפי סיבות להתחיל לעשן, אני אישית התחלתי לעשן כי רציתי לראות מה זה הדבר הזה שיש בשבילו תעשייה שלמה, אם זה טעים בכלל למרות כל הריח, וואלה, האמת זה כן.
נערך לאחרונה על ידי Peace; 02-10-2011 בשעה 21:53. סיבה: שמתי ציטוט כדי שתקבל התראה
שמע, נרשמתי במיוחד כדי להגיב לך על זה,
בוא נחשוב ביחד:
נגיד וניקח 2 אנשים שאמורים למות באותו גיל, עם אותה גנטיקה בדיוק, ואחד מהם לא יעשן והשני יעשן כל יום סיגריה אחת במשך 50 שנה, אז לטענתך לא ייגרם שום נזק לבן אדם המעשן?
אוקיי.
לפי חישוב קצר שלי,
אם הוא יעשן סיגריה אחת כל יום שנה שלמה זה 365 סיגריות, ב50 שנה זה 18,250 סיגריות.
אז בנאדם שלא עישן בכלל ובנאדם שעישן 18,250 סיגריות יהיו בריאים באותה מידה? מעניין.
נערך לאחרונה על ידי כולם הלכו לגמבו; 08-10-2011 בשעה 21:01.
כי הגוף מנקה את עצמו מסיגריה אחת ב24 שעות
זו אמירה שגויה מיסודה. אין אף בנאדם שמעשן 40 שנה 2 קופסאות ביום שלא התחיל מסיגריה אחת. אז אולי לא כולם מתמכרים מסיגריה, או קופסה, אבל כל המעשנים התחילו ככה. אם רוצים באמת לא להתמכר, אין מנוס מפשוט לא לעשן גם חצי סיגריה וגם לא שכטה.
אתה מטעה פה אנשים, קח תקרא:
חשוב להדגיש שגם מי שמצליח לעשן רק סיגריה אחת ביום לאורך שנים, גם אז זה מזיק".
- יש רופאים שאומרים שבכמויות כאלה קטנות, הגוף מנקה את עצמו מכל הרעלים.
"הטענה הזאת לא נכונה. מבחינה בריאותית, כל סיגריה מזיקה. יותר מזה, כל שאכטה מזיקה.בכל סיגריה יש 5,000 חומרים מזיקים. יש את הניקוטין, שהוא חומר ממכר, יש אמוניה, שהיא רעל שמוחדר לסיגריות, כיוון שבשילוב עם הניקוטין, היא גורמת להתעוררות של מערכת העצבים תוך שש עד שמונה שניות. יש 70 חומרים מסרטנים בכל סיגריה, ויש את העשן שמכביד על נשימה. יש אין סוף תחלואים, שגורמים לירידה באיכות החיים ולמוות".
- ובשורה התחתונה?
"נזקי עישון מצטברים מכל סיגריה, וכל סיגריה מקצרת את החיים".
מקור:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3224871,00.html
אם רשום שסיגריה אחת מזיקה, אז 18,250 סיגריות לא?
מעניין.
נערך לאחרונה על ידי Lucky Strike; 09-10-2011 בשעה 02:51.
זה לא משנה הכמות, זה משנה התדירות. ועד שלא תראה לי בנאדם שמת/חטף סרטן/ירד מכושרו וכו' מסיגריה אחת ביום אז אני לא אאמין שזה יקרה. אתה לא תמצא בנאדם כזה כי אנשים שמעשנים סיגריה ביום לאורך שנים הם נדירים אם הם בכלל קיימים. אבל מי שכן עושה את זה, אני מבטיח לך שלא חל דרדור במצבו הבריאותי.
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 09-10-2011 בשעה 00:26.