|
|
בעע ..
זה ממש מגעיל :|
ודרך אגב משה אין לי מושג איך הצלחתה מארצות הברית להגיע למבוקש משטרה בישראל על רצח חתול.
אךך קשה לצפיה למה הוא עושה את זה?.
מרק מרק מרק בתור בן אדם\חבר\מכר או איך שלא תיקרא לזה (אני חושב שאתה צריך פסיכולוג קטן חמוד כזה שיהיה לך בכיס כל היום וישפוט בשבילך את מה שאתה עושה מכיוון שמה שהולך באשכול הזה באמת אתה לא הבנת)
מה שחולני כאן זה לא שהחתול מת גם אני חושב מה כולה חתול מחורבן ויאללה שילך למות במקום אחר לא באמת אכפת לי....
אבל העניין שהאדם הזה ה"יוסי כהן" הזה נהנה מלראות יצור אחר סובל וכאן נמצאת כל החולניות....
גם אני מסוגל לקחת סכין ולהרוג עז או פרה או אפילו חתול אבל זה יהיה לשם מטרה מסוימת שלרוב זה לאכול (אני לא חושב שהייתי חתול....אכלתי דברים מוזרים בחיים שלי כגון כריש דיונון ארנב ועוד כמה דברים שאותם דווקא לגיטימי לאכול) אבל בכל זאת אני לא הייתי נהנה מזה....בטח שלא מתעלל בחיה המסכנה עד למוות שלה... יש לי סוד בשבילך סוד קטן וכמוס
יש מצבים שבהם להרוג בן אדם זה לגיטימי! כמו מצבים של הגנה עצמית או אדם שאיבד כל סיכוי להשתלב בחברה בלי לפגוע בה (אבל זאת רק דעתי......רוצחים ואנסים לא צריכים ללכת בינינו גם אם הבינינו הזה הוא בכלא...)
אם אדם ילך ברחוב ויתחיל לרצוח אנשים משהו לא בסדר אתו .אם מישהו יגן על עצמו ויהרוג בן אדם בנסיבות מסוימות ביותר זה בסדר
אבל העניין הוא שלהרוג יצור חיי זה מוזר או אכזרי יש יצורים שנועדו לזה מההתחלה ואני לא אומר שזה בסדר (יש לי אחות טיבעונית והיא חופרת לי כמו שאני חופר כרגע) אבל האמת שלא אכפת לי.... אני חושב שכשמישהו לוקח חיים של יצור אחר בחברה משהו לא בסדר איתו
בן אם זה בן אדם ובן אם זה חייה העניין זה המוטיב מאחורי זה.....ופה זאת הנאה חולנית~ יש מבין?
מה הסיכויים שמישהו קרה את כל זה? לא הרבה.... אבל את מה שהיה לי להגיד אמרתי!
Your Friends Are Your Biggest Weapon ,Your Part Of Them And They Are Part Of You.
The Bounds Shall Remain As Long As The Light Can Be Seen
כה שמעתי על הבן זונה הזה..
אני מתבייש שאני חיי באותה מערכת שמש עם אנשים כאלה![]()
Blue Moon, you saw me standing alone,
Without a dream in my heart,
Without a love of my own..
תחליף כלב באריה וחתול באנטילופה ותקבל תוכנית רגילה בערוץ נשיונל גיאוגרפיק
אחד טורף את השני והאריות מזיינים אחד את השני-כל התוכנית מבוססת על זה, ונחש מה? כל הערוץ הוא על פאקינג עיקרון כזה.
אז האם כל האנשים שמסתכלים בתוכניות טבע הם חולניים? כי קשה לי להאמין שערוץ שלם שמתבסס על הרעיון הזהז ישרוד בלי צופים.
אז מה ההבדל בין זה שאתה מסתכל בתוכנית טבע ורואה ציד מקצועי של אריות שצדים אנטילופה, ובין כלב שהורג חתול? אני לא רואה הבדל ממשי....
נערך לאחרונה על ידי Quiet; 17-10-2011 בשעה 00:04.