נכתב במקור על ידי RoyalCrimson סבבה יפה שלי נדבר על זה בהזדמנות.. יש לי עוד משו לשאול אותך וואי פירקתי עכשיו שתי חבילות של מנטוס בטעם קולה!! אני מכור!!!!!! פירקתי עכשיו שקית בוטנים וואלה אני מרגיש גבר בוא למסן חרא פה ומשעמם פה ויבש פה
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Michael6 מנטוס בטעם קולה? כןןןן אחי זה אחד הטעימים אתה חייב לנסות!!
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי RoyalCrimson כןןןן אחי זה אחד הטעימים אתה חייב לנסות!! סתם שאלה, ניסית לזרוק 3 כאלה לבקבוק קולה?
מתוך: כלכליסט ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען
נכתב במקור על ידי Michael6 לילה טוב אנשימוס בואה יקרנף בהר געש מה קורה?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Michael6 סתם שאלה, ניסית לזרוק 3 כאלה לבקבוק קולה? לא אחי אני יודע מה זה עושה חחחחחחח לא חבל על הקולה?
אני חוזר ב3 ככה מקווה שיישארו כאן אנשים מעניינים
יש כאן מישהו?
מה קורה גברים לילה טוב
LOVE marijuana
נכתב במקור על ידי xshai_X מה קורה גברים לילה טוב שי הכוסון מה קורה?
נכתב במקור על ידי Heracles שי הכוסון מה קורה? הכל מצויין איך החיים?
נכתב במקור על ידי xshai_X הכל מצויין איך החיים? חיים איך הילדים?
נכתב במקור על ידי Heracles חיים איך הילדים? גדלים מהר מדיי משעמם רצח
נכתב במקור על ידי xshai_X גדלים מהר מדיי משעמם רצח אני יודע
תחת!!!!!!!!!
נכתב במקור על ידי RoyalCrimson תחת!!!!!!!!! מה לא מספיק לך כמה שאני מפנק אותך במסן \:
חוקי הפורום