|
|
עדיין לא ענית על שאלת הממותות או נמר שן החרב.. היו הרבה חיות שחיו ונכחדו לפני שהאדם הופיע על פני הכדור. משום מה לפני שאנחנו גילינו אותם, אין להם כל איזכור בתורה.
ואני אלך צעד קדימה, גם לא ליצורים שלא היו היו גישות אלייהם. דובי פנדה לדוגמא, או קנגרואים.
אז הנה עוד שאלה בשבילך, אולי אם תחשוב על זה התשובה תכה בך (אני בספק), למה היו חיות שנכחדו לפני שהאדם הופיע על פני כדור הארץ? אלוהים כזה סוג ב' שהוא היה צריך ליצור טיוטות לפני שהתפתחו היצירות הסופיות?
חוץ מזה.. זה לא נראה לי כמו תנין:
יש לי תחושה באחת משערות החזה שלי שקוראים לו "Phorusrhacidae". סתם תחושה.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
קרדיט לי
"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
פרידריך ניטשה.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 09-03-2012 בשעה 18:08.
One Shot - One Kill
יותר "משחזרים" מאשר "משערים".
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
אתה תתפלא. על העצמות של בעלי החיים יש גם את הצורה של השרירים והגידים שהחזיקו אותם. זה מאפשר לנו לדעת את המבנה שלהם בדיוק גבוהה מאוד. וזה בלי קשר למאובנים שגילינו ביחד עם המאובנים של הנוצות.
נמאס לי מניחושים תנכיים, וזה גם בהחלט זלזול בנוסף "תנינים גדולים". אנשים מזלזלים במדע שלנו יותר מידי. אולי מספיק כבר?
קיבלנו באופן כל כך מפורט מהבולשיט בשמיים, איך אנחנו צריכים להתחנן על חיינו, אבל לא קיבלנו מידע מספק אפילו לעולם שאנחנו חיים בו, איזה מין אלוהים זה? הוא כזה מטומטם שהוא לא יודע מה הוא ברא והכחיד (ללא סיבה?)
העולם שלנו מדהים, מספיק עם הזלזול, ועם החושך התנכי..
קרדיט לי
"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
פרידריך ניטשה.
תקשיבו שתי מפגרים אני גם יודע להיות עבריין מקלדת כמוכם ולקלל כל דבר קטן, כמה אפשר לבקש ממכם שלא תזלזלו ותקללו?? אבל אתם קשי הבנה לא מבינים מה אומרים לכם ועוד פותחים אשכולות על כמה דתיים בני 11 מקללים אתכם ואתם יפי נפש שמדברים יפה. המטרה של הפרסום הזה הייתה להראות לכם שהתנ''ך לא אומר שלא היו דינוזאורים, אתם חייבים להכחיש את העובדה שהתנ''ך לא סותר את קיומם כי כואב לכם שהמדע גילה אותם אחרי שבתנ''ך כתוב שהיו את החיות הגדולות האלה?
המדע המציא שמות לדינוזאורים, את השם שיש להם היום, ובתנ''ך החיות הגדולות בכל הסוגים נקראים התנינים הגדולים, בניהם הדינוזאורים, זה ברור מספיק אפילו ילד אוטיסט בן 9 יבין את מה שאני מנסה להגיד מתחילת הפרסום.
אפשר לנעול.
נערך לאחרונה על ידי Scofield; 10-03-2012 בשעה 20:26.
אין לי כאן בבית את הספר זה כתוב בספר ''מעם לועז'' ספר בראשית אם שמעת על זה.
זה היה שקוף שמישהו יגיד לי שאני מתחמק מהשאלה.כל כך ברורר!
לך לבית כנסת קרוב ותחפש במעם לועז תמצא את זה שם.
עלק לא יודע לענות לך תחפור קצת עם שאלות שדומות אחת לשניה עד שימאס לי ותגיד שאני מתחמק....
לקרוא לדינוזאורים "תנינים" מעיד על בורות. אם זאת הדרך של התנך להגיד "דינוזאורים", אז גם התנך אנלפבית.
אני לא אומר שהתנך התכוון לדינוזאורים, לדעתי כמו כל מיתולוגיה, גם ביהדות יש ענקים ומפלצות כאלו ואחרות. הכוונה ביהדות היא לא לדינוזאורים אלא למפלצות.
אם התנך היה כותב "לטאות גדולות" עוד הייתי נותן לך את ההנאה מהספק.
ואם אתה מתרכז רק בקללות ומתעלם מכל שאר הפוסטים, אז אין לאנשים שום סיבה להעריך אותך. להגיד "בגלל שקיללת אני לא אתייכס לדברים שהצגת" זה לא רק טמטום אלא גם התנסאות. וכן, גם אם אני מכניס קללה בפוסט שלי (שהרווחת ביושר על הרצון שלך להיות בור בכוח) לא אומר שהפוסט שלי פחות נכון או עובדתי.
ואני רק אציין על הווידאו המגניב שהבאתי, אם תראו אותו תראו שלכל אורך הסרטון הם אומרים שזה מה שידוע נכון לעכשיו, ואם יתגלה מידע חדש המידע יתעדכן. לא יודע מה איתכם, זה פשוט עושה לי את זה.
ואני מת למצוא תוכנית שראיתי פעם שאשכרה עושים לעצמות דינוזאורים CT כדי לראות איך התלבשו השרירים על העצמות כדי לדעת מידע יותר מעמיק עלייהם כמו מראה מדוייק יותר, מהירות ריצה, יכולת תמרון, ואפילו עוצמת נשיכה. החיות האלו פשוט מרתקות אותי!