קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יומן WWE - בקרוב תוכנית פתיחה!
    על ידי MooN LighT בפורום יומני היאבקות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17-11-2009, 21:38
  2. דיו|WWE VS TNA VS ECW
    על ידי hindido156 בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 14-04-2008, 17:58
  3. [סקר] האירגון האהוב עליכם : WWE VS TNA VS ECW
    על ידי avidorturgi בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 19-11-2007, 20:06
  4. WWE Vs TNA
    על ידי DaNoob בפורום היאבקות/WWE
    הודעה אחרונה: 26-07-2007, 11:53
  5. דיון + סקר: WWE או TNA?
    על ידי HLH בפורום היאבקות/WWE
    הודעה אחרונה: 09-04-2006, 11:28
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 49 מתוך 49

יומן WWE Vs. TNA - עמוד 4

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

בהצלחה

הפינום חזר... והוא בליגת AWL

ניצחונות/הפסדים/תיקו

הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Diima17
    לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ
    מי שחי בעבר, מת בהווה! עבדיית נמו, והמנייאק קמו!

ברירת מחדל TNA Impact Wrestling - פרק 2

*התכנית נפתחת ועפים זיקוקים מכל עבר*

הזיקוקים נפסקים והמצלמה מטיילת ברחבי הארנה ורואה שלטים כמו 619 וכמו BOBY LASHLEY MY CHAMPION וכמו RANDY SUCK והמצלמה עוברת לעמד השדרנים.
    ג'רי לולר: ערב טוב לכולם אנחנו משדרים אליכם היישר מתל אביב ישראל!!!
    בוקר טי: כן איזה אווירה יש פה אני פשוט מחכה לפרק בקוצר רוח!!!
    ג'רי לולר: כן מעכשיו מתחילים הקרבות כניסה לקרב הMITB המסורתי!!!
    בוקר טי: וואי נכון איך שכחתי מזה היום אמורים להתקיים 2 קרבות כאלה!!!
    ג'רי לולר: כן ואחד הקרבות הוא בראיין רנדריק נגד קודי רודס על העפלה לקרב הMITB!!!

בוקר טי: כן וכמובן שיהיה לנו גם קרב אדיר של קופי קינגסטון נגד סינה!!!
    ג'רי לולר: אהה נכון שמעתי על זה וגם שמעתי שסינה עשוי לעשות היל טרן!!!
    בוקר טי: על זה לא ידוע לי כלום אבל גם הקרב שלהם זה העפלה לקרב הMITB המסורתי.
    ג'רי לולר: כן ויש לנו היום גם קרב של בובי לאשלי!!!
    בוקר טי: נכון הבחור חזר להיאבקות הבידורית.
    ג'רי לולר: כן כמה זמן שלא ראינו ושמענו ממנו אתה לא מאמין מול מי הוא יהיה!!!

בוקר תאמת טי: תאמת חייבים לתת לו קרב טוב היום הרי הוא הדומיננטי של הרוסטר כמו תמיד.
    ג'רי לולר: כן יש לו קרב נגד אלברטו דל ריו!!!
    בוקר טי: מה אני לא מאמין זה אמור להיות קרב טוב!!!
    ג'רי לולר: זה גם יהיה קרב טוב.
    בוקר טי: צודק ואיך אפשר לשכוח את המיין אבנט שלנו הקברן נגד הביג שואו.
    ג'רי לולר: כן זה מזכיר לי את העבר אחחח הזמנים הטובים.

בוקר טי: צודק והנה האלוף של הרוסטר האלק הוגאן עומד בזירה ומחכה להתחיל לדבר.

בזירה:

האלק הוגאן עומד במרכז הזירה עם אליפות העולם במשקל כבד של הTNA על כתפו ומיק' ביד ימין והוא מסתכל על הקהל שמגיב בפופים והוא מחייך ומסמן לקהל להרגיע את הפופים והפופים נרגעים לאט לאט והאלק הוגאן מסתכל על הכניסה לארינה ופוצח בדיבור.

האלק הוגאן: שלום לכם מולכם עומד אלוף העולם במשקל כבד של הTNA החדש והראשון בארגון זה יירשם בהיסטוריה של הרוסטר ושל האגון אני שמח לבוא לכאן לישראל תל אביב ואני יודע ששום דבר לא יעמוד בפניי ואני מבטיח שעד הפרישה שלי אני לא יאבד את האליפות **פופים** כי אין בעולם הזה אלוף עולם במשקל כבד ראוי יותר ממני בגלל שכ...

הוגאן נקטע ופתאום נשמע מישהוא משתעל והוגאן מסתכל עליו וראה משרד מפואר ובמשרד יושב בחור עם שיער אסוף לאחור עם קוקו כאשר השיער בצבע שוטני הלובש חליפה לבנה ומתחת לג'קט החליפה שלו יש חולצה שחורה צמודה חלקה ללא ציורים וקולטים שזהו לא אחר מאשר שון מייקלס שמסתכל על הוגאן ואומר "קודם כל הודאן אני רוצה להגיד לך באמת מזל טוב על הזכייה שלך
    אני מקווה שתוכיח את עצמך כאלוף ראוי תאמת יש לי רעיון היום היה אמור להיות קרב רגיל בין ביג שואו לאנדרטייקר אז אני קובע שזה יהפוך לקרב N1C והמנצח יפגוש אותך בPPV בקרב על האליפות" ומייקלס מחייך ונעלם מהמסך הגלוד והוגאן מחייך וממשיך לדבר.

האלק הוגאן: אז כמו שאמרתי לכם לאליפות שנמצאת על כתפי לא היה ולא יהיה אלוף יותר ראוי ממני כי א...

**השיר של ביג שואו נשמע וקוטע את הוגאן**

ביג שואו נכנס לארינה לובש חולצה בצבע ירוק צבאי וכתוב על החולצה בלבן W.M.D והוא לובש כובע גרב על ראשו שתואם לחוצה בצבע ובכיתוב וביד ימין ביג שואו מחזיק מיק' וביג שואו מסתכל על הקהל שמגיב בפופים אדירים וביג שואו מפנה את מבטו אל הוגאן הזועם ומסמן לו טאונט של חגורה והוגאן מתעצבן וביג שואו עושה את דרכו לזירה כאשר הקהל מנסה לגעת בו אבל הוא לא מתייחס מהעצבים שיש בו וביג שואו עולה במדרגות ונעמד על האפרון והאלר הוגאן נשען על החבלים המנוגדים לביג שואו וביג שואו עושה את הטאונט של הצ'וקסלאם כאשר הוא עומד על האפרון והוגאן זורק את חגורת האליפות ורץ במהירות אל ביג שואו בשביל להעיף אותו מהאפרון אך ביג שואו היה מוכן ותפס את גרונו של הודאן וביג שואו נכנס לזירה כאשר הוא עדיין אוחז בגרונו של הוגאן והביג שואו מביא את הוגאן למרכז הזירה ועושה לו את הצ'וקסלאם ולוקח את חגורת האליפות ומרים אותה לאוויר והקהל מגיב בפופים ולאחר מכן ביג שואו זורק את החגורה לכיוון של הוגאן ואומר במיק' "הוגאן כך זה יגמר בקרב הבא שיהיה לנו על האליפות" וביג שואו זורק את המיק' ויוצא מהזירה ועושה את דרכו אל מחוץ לארינה כאשר הוא עובר ברמפה הוא מחלק כיפים לאוהדים.

מאחורי הקלעים:

רואים
    את דניאל בראיין לבוש מגפיים שחורים עם פסים אדומים ותחתוני האבקות בצבע סורדו כאשר מקדימה רשום דניאל ומאחורה בראיין ומעיל שחור בורדו ודניאל בראיין הולך בבקסטייג' עצבני פותח דלת דלת וצועק מייקלס איפה אתה פחדן שכמותך וכל מיני דברים דומים עד שדניאל בראיין מגיע לדלת אחת והוא רואה שהיא נעולה והוא בועט בה ויוצא אל דניאל בן אדם גדול במימדיו הלובש מכנס ג'ינס כחול כהה ונעלי אלגנט ועל גופו לובש חולצת טי שירט שחורה שמצויר עליה מגן כתום ועל המגן כתוב בשחור "It's The Tazz Time" וקולטים שזה טאז ורואים שהוא מחזיק אלה כסופה מברזל וטאז אומר לדניאל "מה אתה רוצה?" ודניאל דוחף את טאז אל תוך החדר ואומר "עוף מפה שמן" ודניאל בראיין מתלונן למייקלס שמגיע לו קרב ואחרי וויכוח ארוך מייקלס אומר לדניאל "אין לי זמן אליך אפס!" ודניאל בראיין מתעצבן והופך את השולחן של מייקלס ומייקלס אוכל סיבוב על דניאל בראיין ואומר לו בעצבים "הבא שיפגע בך פה בבקסטיג' ילחם מולך היום!" ודניאל בראיין אומר למייקלס "למה נראה לך שמישהוא יכול לפגוע בי?" ומייקלס מחייך ואומר "נחיה ונראה" ודניאל בראיין עומד כמה שניות ומנסה להבין למה מייקלס מתכוון ומייקלס מרים את הטלפון ועשה חיוג מקוצר למזכירה ואומר "תביא לי לפה מזכירה ומישהוא שינקה מפה את הזבל הזה שנקרא דניאל בראיין" ודניאל בראיין אומר "מה אמרת?!" ומייקלס תופס עם שני ידיו במעילו של דניאל בראיין ואומר "יאללה עוף מפה!" ומייקלס דוחף אותו ודניאל בראיין מסתכל עליו בעצבים וכאשר הוא מסתובב טאז חובט בדניאל בראיין עם האלה הכסופה בפניו ודניאל מחזיק בפניו מכאבים ולאחר מכן טאז חובט בו בבטן ודניאל מתקפל מכאבים ואז טאז חובט לדניאל בראיין בגב בעוצמה רבה מה שמשכיב את דניאל בראיין על הרצפה ומייקלס מחייך ולוחץ אץ היד של טאז ואומר לו "יפה טאז, אתה שומר ראש מוכשר אני שמח ששכרתי אותך אבל אני מרגיש שהיום אני לא צריך אותך בתור שומר ראש היום אתה תחזור לזירת האבקות ותכסח את האפס הזה!" ופתאום נשמעת דפיקה בדלת ורואים מנקה רוסיה אומרת במסטא "שלום!, איפה מנקה נקי?"

בזירה:

**השיר של קודי רודס נשמע**

קודי רודס נכנס לארינה הנועל מגפי קרב שחורים ועל ברכיו ומרפקיו מגנים ותחתונים לבנים אשר מאחורה כתוב עליהם דאשינג והוא לובש על גופו את הג'קט הלבן שלו וקודי רודס נעצר בכניסה לארינה לקולות ההיטים הצורמים וקודי מסתכל על הקהל ומחייך את החיוך השחצני שלו ומתחיל ללכת לכיוון הזירה כאשר הוא הולך ברמפההוא מוריד את הג'קט תוך כדי הליכה ומחזיק אותו עד שהוא מסיים את ללכת ברמפה וכאשר הוא הגיע אל סוף הרמפה ונעמד מול הזירה הוא זורק את הג'קט על הרצפה והולך למדרגות ועולה במדרגות ונכנס לזירה ועולה לטרנבקל ועולה עליו ומסתכל על השדרנים ועל קנדריק שעומד שם ליד ומחכה ורודי עושה את הטאונט שלו וקנדריק מוריד את המעיל שלו ונכנס לזירה בזמן שקודי הולך לטרנבקל השני וגם עליו הוא עולה ונראה שלקנדריק נגמרה הסבלנות והוא רץ אל קודי ועושה דרופקיק אל הגב התחתון של קודי וקודי אף אל מחוץ לזירה וקנדריק יורד מהזירה אל קודי והשופט מורה לצלצל בפעמון...

**דינג דונג**

מהלך הקרב:
    זה היה קרב קצר שנגמר מהר מאוד בגלל שמתחילת הקרב הם נלחמו בחוץ וקנדריק ניצל כל הזדמנות אך מתי שהשופט הגיע ל7 שניות בספירת חוץ קנריק רצה לשלוח את רודס אל חומת ההפרדה השחורה אך קודי רודס עצר את עצמו והוא זה ששלח את קנדריק אל חומת ההפרדה השחורה וקודי רץ במהירות אל הזירה ונכנס בדיוק בשנייה ה9 וקנדריק ניסה אך לא הספיק להגיע לזירה ולכן הקרב הזה נגמר בספירת חוץ.

המנצח והמעפיל לקרב הMITB המסורתי: קודי רודס, כתוצאה מספירת חוץ!

קודי קם
    וחוגג בזירה את נצחונו אך הקהל לא מפסיק עם ההיטים הצורמים שלכיוונו של קודי וקנדריק לוקח את הג'קט שלו ולובש אותו ולאחר מכן קנדריק נכנס לזירה ונעמד מול קודי שמחייך בגאווה וקודי מצביע על מזוודת הMITB שתלויה באוויר וקנדריק הולך לצאת מהזירה אך הוא מתחרט ומסתובב אל קודי רודס וקודי מתחיל ללכת אל קנדריק וקנדריק קופץ עליו במטח אגרופים עצבני ולאחר מכן קם ואומר "מי שלוקח לי טייטל שוט אחרי זה הוא מצטער על זה ובגדול!!!" וקנדריק יוצא מהזירה בגאווה לקולות ההיטים הצורמים והוא נעצר בתחילת הרמפה ולוקח את הג'קט של קודי וקודי מנסה לקום וצועק "תעזוב זה שלי!" וקנדריק מחייך וזורק את זה רחוק לקהל ולא קנדריק ולא קודי לא קלטו לאן זה הגיע וקודי נראה עצבני וקנדריק הולך ועוזב את הארינה אך לפני שהוא יוצא מהארינה הוא מפנה את מבטו לזירה ורואה שקודי מחפש את הג'קט שלו בקהל דנריק צועק "קודי!!, תראה איזה ג'קט יפה יש לי!" וקנדריק מחייך ועוזב את הארינה בזמן שרואים את קודי עובר מעל חומת ההפרדה השחורה והלך לחפש את הג'קט שלו בקהל.

מאחורי הקלעים:

רואים
    שעומד בן אדם הלובש נעליים שחורות וחליפת אלגנט שחורה עם מכנס תואם וחולצה אדומה מתחת לחליפה ולבן אדם יש משקפיים ומיקרופון עם הסמל של TNA וזה לא אחר מאשר טוד גרישהאם ומאחורי יש טלוויזית LCD "27 אינץ' ועל הטלוויזיה מוקרן הטרון של TNA וטוד גרישהאם פוצח בדיבור.

טוד גרישהאם: שלום לכם וערב טוב היישר כאן מת"א אנחנו משדרים אליכם ועכשיו אני רוצה לראיין מתאבק מיוחד שעזב את האבקות והלך לMMA והיום הוא חוזר שלום לך בובי לאשלי! **המצלמה מתרחקת ורואים שבובי לאשלי עומד לידו**
    בובי לאשלי:
    שלום לך טוד.
    טוד גרישהאם: אז בובי איך זה לחזור לפה?
    בובי לאשלי: פשוט אחלה הרגשה!
    טוד גרישהאם: אתה חושב שאתה תישאר או שעוד פעם תטייל ממקום למקום?
    בובי לאשלי: תאמת אני לא יודע מקווה להישאר!
    טוד גרישהאם: טוב ואיך אתה מרגיש לקראת הדיביוט שלך היום?
    בובי לאשלי: אני מרגיש אני בשיא הכוחות שלי ואני יודע שאני הולך להוכיח לכולם שבובי חזר!
    טוד גרישהאם: בובי האם אתה בטוח שתצליח לנצח את דל ריו?
    בובי לאשלי: ברור שאני בטוח!
    טוד גרישהאם: איך אתה כל כך בטוח בעצמך?
    בובי לאשלי: מה זאת אומרת מה אתה מביא לי מתאבק בשקל וחצי ושואל אם אני ינצח זה כמו שאני יביא מצית ונייר טואלט וישאל אותך המצית תצליח לשרוף את הנייר!
    טוד גרישהאם: אז אתה מחשיב אותו לנייר טואלט?
    בובי לאשלי: לא אני מחשיב אותו לטואלט הוא לא שווה נייר!
    טוד גרישהאם: אני רואה שאתה עצבני היום קרה משהוא מיוחד?
    בובי לאשלי: לא דווקא אני מאוד שמח היום!
    טוד גרישהאם: טוב אז נראה אותך היום בקרב אתה רוצה להוסיף משהוא?
    בובי לאשלי: כן אני רוצה להגיד לכל הקהל של TNA IMPACT שבובי לאשלי חזר ואין דבר שיעצור אותו!!! **שומעים את הפופים האדירים של הקהל**
    טוד גרישהאם: טוב תודה לך שהענקת לי ראיון ובהצלחה בקרב!
    בובי לאשלי: אין בעד מה יאללה ביי.

רואים את בובי לאשלי ממשיך ללכת כאשר הוא עושה חימום תוך כדי הליכה.

בזירה:

רואים את דניאל בראיין עולה במדרגות הברזל וצועק כן,כן,כן והקהל בהיטים אדירים וטאז מחכה לו בזירה ודניאל נכנס ומוריד את המעיל שלו ונותן אותו לשופט והשופט אומר להם שכל אחד ילך לפינה שלו וכל אחד הולך לפינה שלו והשופט מורה לצלצל בפעמון.

**דינג דונג**

מהלך הקרב:
    בתחילת הקרב דניאל בראיין כל הזמן חמק מטאז וטאז לא הצליח לתפוס אותו עד שלאחר כחצי דקה הוא תפס את דניאל בראין ואגרף אותו מספר פעמים ושלח אותו לחבלים אך דניאל בראיין תפס בחבלים ונעצר וישר יצא מהזירה וטאז מסתכל עליו בעצבים והשופט התחיל לספור ספירת חוץ וטאז הלך לכיוון שלו וירד מהזירה ודניאל התחיל לברוח לו ונכנס לזירה במהירות וטאז לא הבין מה הוא משחק וחשב שהוא מנסה לשהאיר אותו מחוץ לספירת חוץ וכאשר השופט הגיע ל5 שניות בספירת חוץ וטאז עלה מהר על האפרון ודניאל בראיין רץ אליו במהירות והוריד אותו בקלוזליין שהעיף אותו מהזירה ולאחר מכן דניאל בראיין יצא החוצה וחידש את ספירת החוץ והשופט ספר ומחוץ לזירה דניאל בראיין ספר ולאחר מכן דניאל הכניס את טאז לזירה וכאשר השופט הגיע ל7 גם דניאל בראיין נכנס וישר הצמיד את טאז שהצליח לחמוק מההצמדה ודניאל בראיין המשיך לשלוט בקרב עד שטאז תפס אותו בנקודת חולשה שזה הגב שלו שעוד כואב מהמכה של האלה של טאז וטאז לא הפסיק לאגרף את דניאל והשופט כמעט פסל את הקרב אבל וטאז הפסיק אבל בסף הכל היה מאבק צמוד בין השניים אך לקראת הסוף דניאל בראיין דחף את טאז על השופט והשופט נפל ופתאום רואים את דניאל בראיין לא מפסיק לחטוף מטאז ואז רואים את אביס רץ לזירה ונכנס במהירות כאשר אביס החזיק בפעמון והוא רץ אל דניאל בראיין ורצה לתת לו את הפעמון בפנים אך דניאל הצליח לחמוק וטאז קיבל את הפעמון בפנים ונפל ואביס הסתובב אל דניאל בראיין וחטף קלוזליין אכזרי ואביס נפל והתגלגל אל מחוץ לזירה ודניאל בראיין ראה שהשופט מתחיל לקום והוא העיף את הפעמון מהזירה במהירות והצמיד את טאז ל3.

המנצח: דניאל בראיין!

דניאל בראיין קם והשופט מרים את ידו כאות ניצחון והוא דוחף את השופט ויוצא מהזירה ומרים את ידיו וצועק כן, כן, כן והולך לכיוון היציאה מהארינה
    ובינתיים רואים את אביס נכנס ובודק את טאז שבידיוק מתאושש והוא שואל אותו אם הכל בסדר וטאז אומר צועק עליו שהוא דפוק ואביס אומר שהוא מצטער ושניה יוצאים
    מהזירה ועושים את דרכם אל מחוץ לארינה.

מאחורי הקלעים:

המצלמה מטיילת בבק סטיג' ועוברת ליד החדרי הלבשה ורואים הרבה דלתות אבל המצלמה נעצרת ליד דלת שכתוב עליה "הבחורים הרעים" והדלת לא סגורה לגמרי יש פתח וממנו המצלמה מסתכלת ורואה את סינה ואלברטו דל ריו מדברים שכדאי להם ללכת בגדול והם לא צריכים אלופים רגילים הם רוצים להיות מולטי אלופים ויש תכנונים שהם יהפכו לטאג ופתאום הדלת נפתחת וסינה קולט את הצלם ואת איש הרכילות מקשיב לדברים שנאמרים בחדר והם מכניסים את הצלם וסינה ודל ריו מתחילים להפיל אותו ושולחים אותו ללוקרים וסינה סוגר לו את הלוקר על הראש מספר פעמים וסינה מסתכל על השעון ואומר לאלברטו שאין לו זמן ושהוא ימשיך וכאשר סינה יוצא מהחדר הוא תופס את הצלם ודוחף אותו לחדר והצלם חוטף ביג פוט מאלברטו דל ריו וסינה אומר לדל ריו "תזכיר להם שאסור להוציא מילה כי אצלנו אנונימיות היא הסיסמא!" ורואים את סינה הולך לקרב שלו.

בזירה:

**השיר של קופי קינגסטון נשמע**

קופי קינגסטון נכנס לארינה לבוש בתחתוני ההיאבקות שלו ומגני ברכיים ומרפקים וקופי נעצר בכניסה לארינה לקולות הפופים ועושה את הטאונט שלו שהוא מוחא כפיים ויוצאים זיקוקים ולאחר מכן קופי קופץ במקום מספר פעמים ומתחיל להתקדם אל עבר הזירה ומחלק כיפים לקהל בדרך וכאשר הוא מגיע אל סוף הרמפה הוא מסתכל על המזוודה שלוי באוויר ואז מסתכל על הקהל ולאחר כשנייה הוא רץ לזירה ומחליק מתחת לחבלים ונכנס לזירה ועולה על הטרנבקל ועושה את הטאונט של הכפיים כאשר הקהל מגיב בפופים אדירים וקופי יורד מהטרנבקל ומחכה לסינה בזירה.

**השיר של ג'ון סינה נשמע נשמע**

ג'ון סינה נכנס לארינה במכנס ג'ינס שלושת רבע ומגני זיעה על שריריו בידיים כאשר הוא לובש נעלי סנקרס
    והוא ללא חולצה מתקדם אל עבר הזירה והקהל מגיב בהיטים אדירים לסינה וסינה לא מתייחס לקהל וממשיך ללכת וכאשר הוא מגיע אל סוף הרמפה הוא מגביר מהירות ומתחיל לרוץ ונכנס לזירה בגלישה מתחת לחבלים ועושה את הטאונט שהוא מרים את ידיו והקהל ר מגביר את ההיטים כלפי סינה אבל סינה לא מתייסח והולך לפינה שלו ומסתכל על המזוודה וקופי נכנס לזירה והשופט מרחיק אותם לפינות שלהם ומורה לצלצל בפעמון.

**דינג דונג**

מהלך הקרב:
    בתחילת הקרב הייתה שליטה מוחלטת של סינה אך לאחר מכן קופי התחיל לתפוס תאוצה לאט לאט ולאחר כ5 דקות של קרב שהיה לטובתו של סינה רופי הצליח כמעט לעשות לסינה טרובל פארדייס אך בהתחלה כשקופי קפץ סינה לקח אותו לAA ועשה על קופי את הAA והצמיד אך מה שהיה חסר לסינה זה מאית השנייה והוא מנצח ולאחר מכן עוד הפעם השליטה חזרה לסינה אך לאחר עוד 10 דקות קופי התחיל לתפוס שליטה שוטפת ותאמת שהקהל כבר לא ידע מי ינצח זה היה נראה קרב שעובר מיד ליד וזה מה שהפך את הקרב למותח ומעניין ביותר אך לבוסף לאחר קרב של כמעט 25 דקות קרב של שליטה כוחית של הפגנת כוחניות ותרגילים מלוכלכים מצד סינה והיי פליינג מצד קופי בסוף הגיעה ההכרעה כאשר סינה הרים אותו שוב פעם לAA אבל קופי הצליח להתחמק ממנו וכאשר סינה הסתובב אליו הוא חטף את בעיטה של הטרובל פארדייס וקופי הצמיד את סינה ל3.

המנצח והמעפיל לקרב הMITB המסורתי: קופי קינגסטון!

קופי קינגסטון קם וחוגג בזירה וקופי עולה על הטרנבקל ועושה את הטאונט שלו של הכפיים והקהל מגיב בפופים וקופי יור מהטרנבאקל ומצביע על המזוודה שתלויה למעלה ואומר שהמזוודה תהיה שלו וקופי הולך לעוד טרנבקל ועולה גם עליו וגם שם הוא עושה את הטאונט של הכפיים ובזמן שהוא על הטרנבקל דל ריו רץ לזירה בלי שקופי ראה אותו ודל ריו עוזר לסינה לקום ומחכה שקופי הסתובב אך כאשר קופי היה על הטרנבקל הוא כבר קלט את דל ריו וירד מהטרנבקל ויצא מהזירה במהירות ודל ריו יצא מצד אחד וסינה מצד שניה והם רצו לתפוס את קופי שקלט ששולחנות השדרנים מאחוריו ושניהם מתקדמים אליו אז אין לו לאן לברוח ואז קופי נכנס במהירות לזירה
    ויצא מהצד השני וקופי התחיל לרוץ ברמפה וסינה ודל ריו לא מאמינים איך הם פספסו אותו והם מסתכלים על קופי ורצים אליו אך פתאום נעצרים וקופי לא מבין מה קרה ופתאום קופי מרגיש תפיכה על שכמו הוא מסתובב ורואה שזה בובי לאשלי וקופי רץ אל סינה ולאשלי אל דל ריו ורצים מלא מאבטחים ולהפריד בין הארבעה והם מפרידים ופתאום רואים את מייקלס על המסך ומייקלס אומר
    "וואו וואו תירגעו חברה אני מבין שאתם רוצים לריב אבל זה לא הזמן ולא המקום אז אני יסדר לכם לפרק הבא קרב זוגות כאשר המנצחים מעפילים לMITB אבל אם קופי ולאשלי ינצחו אז לאשלי יעפיל לקרב ובמידה וקופי יפסיד בקרב הMITB הוא יקבל N1C לאליפות הX דוויז'יון וכך הסיפור יסגר!!!" שון מייקלס מחייך ורואים את לאשלי בפייס אוף עם דל ריו ואת סינה בפייס אוף עם קופי קינגסטון.

מאחורי הקלעים:

רואים את האלק הוגאן הולך בבקסטייג' ופוגש את ביג שואו ונעמד מולו בפייס אוף וביג שואו מחייך ואומר "איך האליפות נראת עליי יותר יפה לא?" והאלק הוגאן מצמיד את ביג שואו לקיר ומתחיל לאגרף אותו ואנשי צוות מגיעים במהירות ומפרידים ביניהם והוגאן נרגע והולך כמה צעעדים ואז רץ שוב וקופץ על ביג שואו ופותח לו את האף ולאחר מכן מגיעים עוד אנשים ומפרידים והוגאן נרגע בקטנה והם מרימים את החגורה שלו ונותנים לו אותה ומרחיקים אותו מביג שואו שהלך לקבל טיפול רפואי ופתאום נהיה חושך בבקסטייג' והחשמל חוזר ורואים את האנדרטייקר עומד מול האלק הוגאן ואומר בקול מפחיד "תנצל את הרגעים האחרונים שהחגורה עליך כי לא יהיו עוד הרבה כאלה" והוגאן מסתכל על האנדרטייקר ואומר "קודם תנצח היום ואז נדבר" ואנדרטייקר מחייך בזלזול והוגאן אומר "יאללה תפנה לי את הדרך אני מההר" והוגאן דוחף הצידה את אנדרטייקר וממשיך ללכת ואנדרטייקר עומד עצבני והמום.

בזירה:

**דינג דונג**

מהלך הקרב:
    הקרב לא נמשך יותר מדקה וחצי כי מתחילת הקרב רק לאשלי תקף ודל ריו ניסה רק להתחמק ואפילו לא הספיק אפילו לגעת בלאשלי ולאשלי גמר את הסיםור בספיר אכזרי והעיף את דל ריו מצד לצד והתוצאה של הקרב הייתה ברורה מההתחלה ולאחר הספיר בובי לאשלי לא מוותר ועושה לאלברטו דל ריו דומינייטור ומצמיד אותו ל3.

המנצח: בובי לאשלי!

בובי לאשלי חוגג בזירה את נצחונו בדיביוט שלו ולאשלי מסתכל על דל ריו ואז מסתכל על המזוודה שתלויה למעלה ומצביע על המזוודה ולאחר מכן עושה טאונט של חגורה ובובי לאשלי עולה על הטרנבקל ומתכופף ועושה את הטאונט שלו שהוא פורס את ידיו לצדדים באיטיות והקהל בפופים ולאשלי יורד מהטרנבקל ויוצא מהזירה ומסתכל על הקהל ועושה את דרכו אל מחוץ לארינה.

מאחורי הקלעים:

רואים את החנייה של הבקסטייג' ריקה מאנשים ומלאה במכוניות ומשום מקום צץ האלק הוגאן עם גופייה לבנה של IMPACT WRESTLING וג'ינס כחול והוא נועל נעליים חומות והוא בדרך לאוטו כאשר חגורת האליפותנמצאת על הכתף שלו ושנייה לפני שהוא נכנס לאוטו שומעים "הוגאן" והוגאן חושב זה טייקר אז הוא צועק "לא ידעתי שאנשים מתים מחבאים בחניונים" ופתאום משום מקום יוצא שון מייקלס ואומר "מה?" והוגאן מבקש סליחה כי הוא חשב שזה אנדרטייקר ושון והוגאן מתחילים לדבר לגבי הקרב של הוגאן בMITB והוגאן אומר שהוא לא יאבד אתהאליפות עד הפרישה שלו ואף אחד לא מסוגל לקח את האליפות שלו ממנו ומייקלס אומר שיש לו רעיון אדיר שהוגאן יהפוך לשופט מיוחד בקרב הN1C שאמור להיות עכשיו והוגאן מחייך ואומר שברור שהוא מסכים זה יביא רייטינג טוב לתכנית ויעשה טוב בשבילו ומייקלס פותח את האוטו שלו ולוקח גופיית שופטים והוגאן לובש אותה ולוחץ למייקלס את היד ושם את החגורה על כתף והולך.

בזירה:

**השיר של האלק הוגאן נשמע**

האלק הוגאן נכנס לארינה כאשר הוא נועל נעליים חומות וג'ינס כחול וגופיית שופטים וחגורת האליפות על מותניו והוגאן עושה את הטאונט שלו שהוא שם את היד על האוזן ואז ממשיך ללכת לכיוון הזירה ומחייך את האנדרטייקר ואל ביג שואו והוא עושה את הסיבוב של הזירה ומגיע אל שולחן הפרשנים ושם את החגורה שם ונכנס לזירה ומסתכל על הקברן ושואו ומורה לצלצל בפעמון.

**דינג דונג**

מהלך הקרב: בקרב התחיל באחיזות וחניקות משני הצדדים אך לאחר מכן אנדרטייקר התחיל לאגרף את ביג שואו וביג שואו היה מחזיר לו והקהל לא הבין מה קורה כי זה נראה שהקרב לא יסתיים בזמן הקרוב ואנדרטייקר תפס שליטה מוחלטת על הקרב לאחר כ5 דקות מתחילת הקרב וכאשר האנדרטייקר עשה לביג שואו את האולד סקול והתחיל ללכת על החבל הוגאן הרים את אנדרטייקר הרגליים וזרק אותו לאחורה ואנדרטייקר לא הצליח להחזיק את ידו של ביג שואו אך ביג שואו מחזיק בידו מרוב כאבים ומרים את הוגאן ועושה לו צ'וקסלאם ולאחר מכן כאשר הוא בא להצמיד האלק הוגאן נכנס בביג שואו עם ביג פוט עצבני ולאחר מכן אנדרטייקר ניסה לעשות טומבסטון וגם לא הצליח וגם ביג שואו ניסה לתת נוק אאוט וגם מזה האנדרטייקר נכשל אך לבסוף אנדרטייקר הצליח איכשהוא לעשות לאסט רייד וכאשר הוא נפל עם הביג שואו כאשר הוא בא לקום הוא לא הספיק מכיוון שהוגאן עשה לג דרופ לאנדרטייקר והקרב נמשך כקרב משולש ולא כקרב שופט מיוחד והקרב נמשך כיוךתר מחצי שעה ואף אחד לא הבין מה קורה וכולם ציפו כבר לגעת מה היא התוצאה אבל בסוף הקרב הלחמה של ביג שואו ואנדרטייקר עברה אל מחוץ לזירה והוגאן ספר ספירת חוץ והם לא שמו לב לזה כי הם חיפשו רק איך לפגוע אחד בשני וכאשר שניהם בחוץ הוגאן סיים את הספירה ב10 לספירת חוץ.

המנצח: אין מנצח, כתוצאה מספירת חוץ!

אנדרטייקר וביג שואו שומעים שאין תוצאה ונראים מופתעים ושניהם עלו אל הזירה ונעמדו מול הודאן ופתאום נשמעת המוזיקה של שון מייקלס ורואים את מייקלס יוצא לארינה והוא הודיע שבMITB הקרב על אליפות העולם במשקל כבד של TNA יהיה האלק הוגאן נגד אנדרטייקר נגד ביג שואו בקרב ללא חוקים והאנדרטייקר וביג שואו והוגאן נעמדים שלושתם בפייס אוף ופתאום אנדרטייקר תופס את הוגאן מגרונו לצ'וקסלאם וביג שואו גם כן תופס את הוגאן לצ'וקסלאם והם מתכוונים לעשות צ'וקסלאם כפול אך הוגאן מרים את ידיו ומנחית אותם בחוזקה על ידיהם של אנדרטייקר וביג שואו והם עוזבים את האחיזה והוגאן דוחף אותם לחבלים והם נתפסים בחבלים והוגאן שולח את עצמו לחבלים וחוזר בקלוזליין כפול שמעיף את אנדרטייקר וביג שואו מהזירה אל מחוצה לה והוגאן עושה טאונטים שלו בזירה והקהל מגיב בפופים אדירים והוגאן אומר לאנשי הצוות להביא לו את החגורה והם מביאים לו אותה והוא מצביע על הטרון שמסמן שנשאר עוד 4 שבועות עד הMITB ומרים את האליפות לאוויר והקהל רק מגביר את הפופים האדירים שנשמעים בכל הארינה והוגאן לוקח מיק' ואומר "אני אוהב את הקהל של תל אביב ישראל!" והקהל מגביר את הפופים שנשמעים בארינה ומחוצה לה.

**התכנית יורדת משידור**
    נערך לאחרונה על ידי Diima17; 12-04-2012 בשעה 00:05.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

מאוד אהבתי את הפרק... נראלי אחד הטובים שלך ביג שואו ואנדרטייקר הופתעתי שנתת להאלק כוח כאילו הוא סופרמן השניים שוקלים כמעט 400 קילו איך אתה מצפה שהאלק יעיף את שניהם מהזירה? עדיין פרק טוב

הפינום חזר... והוא בליגת AWL

ניצחונות/הפסדים/תיקו

הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1

משתמש מתקדם האוואטר של Diima17
    לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ
    מי שחי בעבר, מת בהווה! עבדיית נמו, והמנייאק קמו!

הם נשענו על החבלים

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,543 | הודעות: 8,201,136 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect