צריכים עזרה בפרק?
|
|
קיבלת את הסיקור ואני מתחברת למסן.
חברים עד יום שלישי אי פעילות ואז חברים ישלי באיזה פורום אחר פעילות כי אני מנהל שם פורומים... קיצר בפרק הזה ובפרק הבא של AWL אני כנראה לא אשתתף אלא אם כן אצליח לכתוב חימום ברביעי... נטע אבל את מכירה אותי ויודעת שאני אשתתף בפרק הבא אז תקבעי לי קרב![]()
הפינום חזר... והוא בליגת AWL
ניצחונות/הפסדים/תיקו
הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1
אנשים, רק חמישה אנשים רשמו פרומואים אני מבינה את הקשיים שיש לכם לעמוד במחויבויות שלכם בלימודים, בליגה ובדברים אחרים. אני לא רוצה לעשות דברים בכח ולכן אני מאפשרת לכם לכתוב את הפרומואים שלכם עד יום חמישי 29.3.12 בחצות. הפרק נדחה ליום שבת. אני מקווה שאנשים ירשמו פרומואים עד אז. שבוע טוב.
נטע , אני אלו הקרבות שנקבעו לפרק? או שיש עוד?
כי קרב של ברוס לי נגד 3 מתאבקים והקרב על אליפות הAWL הוא חייב להיות סיקור של ההנהלה. (מכיוון שאחד הוא הME והשני מצריך בדיקה של השקעה של ברוס לי בהשוואה ליריבו).
אני רוצה לסקר עוד קרב. אני אחכה לאתגרים הפתוחים ואסקר עוד אחד.
ודרך אגב , כבר שלחתי לך את הסיקור.
נטע צריך אותך דחוף במסן יש בעיות...
ניצחונות/הפסדים/תיקו
אין שום בעיות. שאר התוכנית תסוקר על ידי באופן מלא. הדאגה היחידה שלי זה שהצד של הכותבים יעמוד במטלות שלו. בינתיים זה עושה רושם טוב, אבל שבועיים של פגרה זה באמת משהו שיכול להפיל את המומנטום, אז אני מקווה שבפסח תחזרו לעצמיכם.
אני חושבת על אחת. אם יש לך הצעות, אשמח לקבל רעיונות במסר פרטי.
אם הפרק נדחה ליום שבת הקרוב אפשר קרב?
ניצחונות/הפסדים/תיקו
דימה, אין לי אפשרות. המסן לא מתחבר לי משום מה.
רוי, אני אכניס אותך לתוכנית. האמת שאם אתה כבר שואל, אשמח אם תשלח לי סגמנט של טייקר בפרטי שיפורסם בתוכנית.
נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 26-03-2012 בשעה 23:49.