אין סוף לצביעות.. אתם לא מציגים משהו שהתורה גילתה קודם. אתם לוקחים תגלית שגילו אותה, ומלבישים על פסוק כלשהו בדרך כלשהי שתתאים למה שכתוב לכם בספר. זה לא הוכחה לנכונות התורה, זה אולי אומנות הבולשיט.
הזוהר, אותו הספר שמסביר על צורת הייקום (אולי מספיק עם בולשיט ה"כדור", מתוארת שם צורה אחת לעולם והוא חצי עיגול עם מים בצידי העולם, ומים מעל השמים, וכל המבנה הזה עומד על עמודים. שזה אגב אחד ההבדלים עם הצב.) הועתק מ"חכמי יוון". ואם אתם תפתחו את המוח שלכם ותלמדו תגלו שהתגלו מעל ל 250 שכתובים שונים של הספר. אני יעזור לכם להבין: 250 עותקים שונים של הזוהר.
זה בהכרח אומר שזה לא היה ידוע קודם. אחרת בתקופת התנך היו מתעסקים לך עם פלאפונים. או טסים במטוסים, או לא מתים ממחלות פשוטות...
וכמובן שאתה צודק, המדע מתעלם מדברים ללא הוכחות. לכן אנחנו לא חוקרים איפה גרים השדונים האיריים עם כד הזהב שלהם, ואנחנו לא הולכים לצוד דרקונים. לא חסר דברים שבני אדם המציאו במהלך השנים, ולא נאמין לכל מיתוס.
וואלה, הרמבם כתב על התקדמות רפואית שהיה לנו... ביג וואפטי דו. בסין וביפן היה להם ידע רפואי מתקדם יותר, והם אלה ששמרו על היגיינה כמו מקלחות כבר מעל ל-3000 שנה. אז לפי מי אתה רוצה ללכת, לפי מי היה הראשון שאמר משהו, או לפי מי שהיה ידע נרחב יותר? ומעבר לזה, אלוהים יכל להגיד לרמבם על הפניצילין כדי להרוג את החיידקים שאלוהים יצר כדי להרוג אותנו.
הנה שני קישורים, אחרי חיפוש ממש זרירז בגוגל. בעיקרון מה שאני רוצה לציין פה, שלבשר הכי "מסובך לעיקול" לוקח בין 4 וחצי ל5 שעות. הרמבם טעה בשעה שעה וחצי. (ואני נותן לך את ההנאה מהספק, הבשר הכי מסיבי שאנחנו אוכלים מתעקל פחות או יותר תוך 4 שעות):
http://www.goleango.com/show_article..._id=1&art_id=2
http://thealkalinediet.org/blog/how-...to-digest-meat
התורה לא אומרת לנו לא לעשות דברים שמזיקים לבריאות, אחרת לא היינו מתחילים עם חלב ובשר.
*זהירות, הסעיף הבא יכניס לכם שכל לראש, ראו הוזהרתם!
בני האדם התחילו לאכול בשר בטבע, וזה מה שעזר לנו לפתח את המוח המדהים שלנו (שאתם מבזים אותו). כמובן שאם הזמן התרגלנו לאכול את החומרים האלו, אבל זה עדיין משפיע לא בצורה הכי טבעית על הגוף. התהליך הזה הוא חלק מהאבולוציה שעבר האדם והתאים את עצמו לאכול בשר. נקודת המוצא שלנו היא צמחונות. בגדול, רגישות ללקטוז זה משהו שיהיה צריך להיות לכל אחד, אבל תודות לאבולוציה זה עכשיו נחלתם של המעטים.
למה שאמרת על העולם אני לא מתייחס, כי בבירור אתה לא יודע על מה אתה מדבר ואתה לא מכיר את ההסבר של היהדות אם אתה תגיד לי שהוא אומר שהוא כדור.