קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-10-2008, 21:03
  2. אני רוצה לפרמט אתם אומרים כדי להוריד ויסטה?
    על ידי Shai_16 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 23:00
  3. [שאלה] בקשר לרשת(אני רוצה לעשות)
    על ידי DoGow בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 22:54
  4. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 23:10
  5. אני רוצה להגיד פה דבר אחד .
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:01
נושא נעול
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 56 מתוך 56

אני רוצה להאמין באלוהים - עמוד 4

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    21
    נקודות
    14
    משפט מחץ
    אם יש לך משימה קשה, תתייעץ עם עצלן. הוא ימצא לך דרך קלה יותר - אני כאן לשרותכם

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    שמעו,
    אני רוצה להאמין באלוהים.

אני מוכן באשכול הזה לוותר על כל הדעות שלי, ולשפוך את כל ה"תה" שיש לי ב"כוס". אני אשכח הכל, אני עכשיו בן אדם ללא שום כיוון וללא שום אידיאל.
    אנא ממכם, עזרו לי למצוא את דרכי בעולם, אני רוצה להאמין - תעזרו לי.

אל תוכיחו לי שום דבר,
    תקדמו אותי לאמונה.
    דרך מובטחת אך מסוכנת לברר אם יש אלוהים
    ומאוד מחזקת באמונה

אני לא ממליץ לאף אחד לנסות אנשים גמרו עם פציעות לכל החיים איבדו אברים לא לקחת בקלות ראש
    תגידו לאלוהים אלוהים אם אתה קיים תן לי הוכחה ותעניש אותי על המעשה הרע הראשון שאני יעשה

תשמעו זה לא צחוק אפשר לקבל מכות רציניות בצורה אל תנסו

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי davidhay1 צפיה בהודעה
    דרך מובטחת אך מסוכנת לברר אם יש אלוהים
    ומאוד מחזקת באמונה

אני לא ממליץ לאף אחד לנסות אנשים גמרו עם פציעות לכל החיים איבדו אברים לא לקחת בקלות ראש
    תגידו לאלוהים אלוהים אם אתה קיים תן לי הוכחה ותעניש אותי על המעשה הרע הראשון שאני יעשה

תשמעו זה לא צחוק אפשר לקבל מכות רציניות בצורה אל תנסו
    אלוהים אם אתה קיים תן לי הוכחה ותעניש אותי על המעשה הרע הראשון שאני יעשה.

הנה אמרתי את זה,
    נראה מה יקרה.

One Shot - One Kill

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    שהעולם עומד על עמודים? ושמעל השמים יש ים....? ושיש 7 שכבות של אדמה מתחתינו ששם יש מפלצות? כן, אני מכיר את צורת העולם ע"פ היהדות. לא שונה כל כך מתדמית הצב המפורסמת.
    "התנ''ך והתורה גילו לנו דברים שנים לפני שלנו היה את הטכנולוגיה לדעת אותם...." כל כך הרבה בולשיט מבן אדם אחד. נראה אותך עם 2 דוגמאות..
    רק 2?
    1. הרמב''ם: מערכת גוף האדם, הוא אומר דברים בספרים שהוא מזכיר רפואה למשל שהוא מדבר על הקנה והוושת או בספרים של התרופות שהוא נותן, (תרופות טבעיות) ואתה יודע שהרמב''ם זה לא לפני 20 שנה.

2. התורה אומרת שבשר נשאר בקיבה לזמן שאורך 6 שעות ובגלל זה שומרים בשר לחלב שש שעות, ולחלב לוקח פחות זמן להתעכל אז לא שומרים שש שעות אלא זמן ממש מועט של ''להעביר את האוכל'', זה כבר תלוי במאכל החלבי שאכלת.

3. הזהר אמר מהי צורת העולם בזמן שאמרו לו שהעולם שטוח, לפי השאלות ששאלתי את המורה שלי להיסטוריה, בלי להזכיר את אמירת הרמב''ם, יצא שאחרי שהוא אמר את זה גילו את צורת העולם.

4. אם רצית לדעת אם התורה אומרת לנו לא לעשות דברים שמזיקים לבריאות שלנו, אז התורה אומרת לנו לא לאכול דג וגבינה/חלב ביחד, כי זה מזיק למערכת העיכול ואצל בני אדם מסויימים יכול לגרום למחלות.

לא אמרתי שאסור לך להגיד לא יודע. מותר לך. אבל להגיד "לא יודע", על משהו שסרטון פשוט ביוטיוב יכול ללמד אותך, מעיד על בורות. אם אתה לא יכול ללמוד, זה כבר מעיד על היכולת השכלית שלך.רגע אז בגלל שאני לא זוכר אם התורה אמרה לא לשתות/להרבות בחלב אז התורה מבחינתכם זה דבר לא טוב או מומצא?
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    "זה כבר מעיד על היכולת השכלית שלך"

איי הרגת אותי נשבע לך. נהנה אה?

נועם,
    טענת את הטענה האחרונה שלך,
    אתה מודח מהדיון.

יש פה עוד מאמינים שרוצים להעז להשתתף בתחרות "הוכח את אלוהים"?
    אני לא מודח משום דיון כי אני לא סיימתי את דבריי. והמאמינים האלה יכולים להגיב במקביל אלי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    21
    נקודות
    14
    משפט מחץ

אלוהים אם אתה קיים תן לי הוכחה ותעניש אותי על המעשה הרע הראשון שאני יעשה.

הנה אמרתי את זה,
    נראה מה יקרה.

אחי אל תשחק באש

שתהייה בריא

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי noamXD צפיה בהודעה
    אני לא מודח משום דיון כי אני לא סיימתי את דבריי. והמאמינים האלה יכולים להגיב במקביל אלי.
    תגיד לי מה אתה עושה צחוק?
    רק לפניי כמה זמן הוכחתי לך שהיה בחור יווני שגילה שהעולם עגול 300 שנה לפניי הרבי שלך.

מה לא ברור?
    או שאתה בכוונה עושה את עצמך לא רואה לא שונה?

מעניין למה באמת.

אם הרמבם היה מבין משהו שאחרים לא,
    הוא היה אומר.
    אבל הוא לא ידע כלום, שום דבר חדש.

אם התורה הייתה לגיטימית, היא הייתה אומרת לנו שלאכול בשר, חלב וביצים זה לא בריא,
    אבל היא לא אמרה - ולכן כל טענה שתביא בנושא לא לגיטימית.

יש לך עוד משהו להגיד?

One Shot - One Kill

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

תגיד לי מה אתה עושה צחוק?
    רק לפניי כמה זמן הוכחתי לך שהיה בחור יווני שגילה שהעולם עגול 300 שנה לפניי הרבי שלך.

מה לא ברור?
    או שאתה בכוונה עושה את עצמך לא רואה לא שונה?

מעניין למה באמת.

אם הרמבם היה מבין משהו שאחרים לא,
    הוא היה אומר.
    אבל הוא לא ידע כלום, שום דבר חדש.

אם התורה הייתה לגיטימית, היא הייתה אומרת לנו שלאכול בשר, חלב וביצים זה לא בריא,
    אבל היא לא אמרה - ולכן כל טענה שתביא בנושא לא לגיטימית.

יש לך עוד משהו להגיד?
    קראת מה שכתבתי לחבר שלך הזה?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    21
    נקודות
    14
    משפט מחץ

"תגיד לי מה אתה עושה צחוק?
    רק לפניי כמה זמן הוכחתי לך שהיה בחור יווני שגילה שהעולם עגול 300 שנה לפניי הרבי שלך."

זה לא נכון בגמרא שכתובה כבר 2000 שנה נאמר עלמע ככדור ישנם אנשים בשני צדדו ואינם נופלים
    ידועים שהעולם עגול ועל כוח המשיכה

אתה בוחר לך רק מה ש" מדענים " גילו
    האמת שיש מקור מידע עתיק יותר רק שאתה בוחר לא להיתיחס למה שכתוב בו באמת

זה שמדענים פירטו חוק או גילו תגלית כלשהיא וחקרו אותה לפרטי פרטים
    זה לא אומר לא ידעו עליה לפני כן רק זה מראה שהמדע בחר להיתעלם
    מדברים שאין להם הוכחה שתספק אותו
    נערך לאחרונה על ידי davidhay1; 28-03-2012 בשעה 01:35.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

אין סוף לצביעות.. אתם לא מציגים משהו שהתורה גילתה קודם. אתם לוקחים תגלית שגילו אותה, ומלבישים על פסוק כלשהו בדרך כלשהי שתתאים למה שכתוב לכם בספר. זה לא הוכחה לנכונות התורה, זה אולי אומנות הבולשיט.

הזוהר, אותו הספר שמסביר על צורת הייקום (אולי מספיק עם בולשיט ה"כדור", מתוארת שם צורה אחת לעולם והוא חצי עיגול עם מים בצידי העולם, ומים מעל השמים, וכל המבנה הזה עומד על עמודים. שזה אגב אחד ההבדלים עם הצב.) הועתק מ"חכמי יוון". ואם אתם תפתחו את המוח שלכם ותלמדו תגלו שהתגלו מעל ל 250 שכתובים שונים של הספר. אני יעזור לכם להבין: 250 עותקים שונים של הזוהר.

"זה שמדענים פירטו חוק או גילו תגלית כלשהיא וחקרו אותה לפרטי פרטים
    זה לא אומר לא ידעו עליה לפני כן רק זה מראה שהמדע בחר להיתעלם
    מדברים שאין להם הוכחה שתספק אותו"

זה בהכרח אומר שזה לא היה ידוע קודם. אחרת בתקופת התנך היו מתעסקים לך עם פלאפונים. או טסים במטוסים, או לא מתים ממחלות פשוטות...
    וכמובן שאתה צודק, המדע מתעלם מדברים ללא הוכחות. לכן אנחנו לא חוקרים איפה גרים השדונים האיריים עם כד הזהב שלהם, ואנחנו לא הולכים לצוד דרקונים. לא חסר דברים שבני אדם המציאו במהלך השנים, ולא נאמין לכל מיתוס.

הרמב''ם: מערכת גוף האדם, הוא אומר דברים בספרים שהוא מזכיר רפואה למשל שהוא מדבר על הקנה והוושת או בספרים של התרופות שהוא נותן, (תרופות טבעיות) ואתה יודע שהרמב''ם זה לא לפני 20 שנה.
    וואלה, הרמבם כתב על התקדמות רפואית שהיה לנו... ביג וואפטי דו. בסין וביפן היה להם ידע רפואי מתקדם יותר, והם אלה ששמרו על היגיינה כמו מקלחות כבר מעל ל-3000 שנה. אז לפי מי אתה רוצה ללכת, לפי מי היה הראשון שאמר משהו, או לפי מי שהיה ידע נרחב יותר? ומעבר לזה, אלוהים יכל להגיד לרמבם על הפניצילין כדי להרוג את החיידקים שאלוהים יצר כדי להרוג אותנו.
    התורה אומרת שבשר נשאר בקיבה לזמן שאורך 6 שעות ובגלל זה שומרים בשר לחלב שש שעות, ולחלב לוקח פחות זמן להתעכל אז לא שומרים שש שעות אלא זמן ממש מועט של ''להעביר את האוכל'', זה כבר תלוי במאכלהחלבי שאכלת.
    הנה שני קישורים, אחרי חיפוש ממש זרירז בגוגל. בעיקרון מה שאני רוצה לציין פה, שלבשר הכי "מסובך לעיקול" לוקח בין 4 וחצי ל5 שעות. הרמבם טעה בשעה שעה וחצי. (ואני נותן לך את ההנאה מהספק, הבשר הכי מסיבי שאנחנו אוכלים מתעקל פחות או יותר תוך 4 שעות):
    http://www.goleango.com/show_article..._id=1&art_id=2
    http://thealkalinediet.org/blog/how-...to-digest-meat

אם רצית לדעת אם התורה אומרת לנו לא לעשות דברים שמזיקים לבריאות שלנו, אז התורה אומרת לנו לא לאכול דג וגבינה/חלב ביחד, כי זה מזיק למערכת העיכול ואצל בני אדם מסויימים יכול לגרום למחלות.
    התורה לא אומרת לנו לא לעשות דברים שמזיקים לבריאות, אחרת לא היינו מתחילים עם חלב ובשר.
    *זהירות, הסעיף הבא יכניס לכם שכל לראש, ראו הוזהרתם!
    בני האדם התחילו לאכול בשר בטבע, וזה מה שעזר לנו לפתח את המוח המדהים שלנו (שאתם מבזים אותו). כמובן שאם הזמן התרגלנו לאכול את החומרים האלו, אבל זה עדיין משפיע לא בצורה הכי טבעית על הגוף. התהליך הזה הוא חלק מהאבולוציה שעבר האדם והתאים את עצמו לאכול בשר. נקודת המוצא שלנו היא צמחונות. בגדול, רגישות ללקטוז זה משהו שיהיה צריך להיות לכל אחד, אבל תודות לאבולוציה זה עכשיו נחלתם של המעטים.

למה שאמרת על העולם אני לא מתייחס, כי בבירור אתה לא יודע על מה אתה מדבר ואתה לא מכיר את ההסבר של היהדות אם אתה תגיד לי שהוא אומר שהוא כדור.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    אין סוף לצביעות.. אתם לא מציגים משהו שהתורה גילתה קודם. אתם לוקחים תגלית שגילו אותה, ומלבישים על פסוק כלשהו בדרך כלשהי שתתאים למה שכתוב לכם בספר. זה לא הוכחה לנכונות התורה, זה אולי אומנות הבולשיט.

הזוהר, אותו הספר שמסביר על צורת הייקום (אולי מספיק עם בולשיט ה"כדור", מתוארת שם צורה אחת לעולם והוא חצי עיגול עם מים בצידי העולם, ומים מעל השמים, וכל המבנה הזה עומד על עמודים. שזה אגב אחד ההבדלים עם הצב.) הועתק מ"חכמי יוון". ואם אתם תפתחו את המוח שלכם ותלמדו תגלו שהתגלו מעל ל 250 שכתובים שונים של הספר. אני יעזור לכם להבין: 250 עותקים שונים של הזוהר.

זה בהכרח אומר שזה לא היה ידוע קודם. אחרת בתקופת התנך היו מתעסקים לך עם פלאפונים. או טסים במטוסים, או לא מתים ממחלות פשוטות...
    וכמובן שאתה צודק, המדע מתעלם מדברים ללא הוכחות. לכן אנחנו לא חוקרים איפה גרים השדונים האיריים עם כד הזהב שלהם, ואנחנו לא הולכים לצוד דרקונים. לא חסר דברים שבני אדם המציאו במהלך השנים, ולא נאמין לכל מיתוס.

וואלה, הרמבם כתב על התקדמות רפואית שהיה לנו... ביג וואפטי דו. בסין וביפן היה להם ידע רפואי מתקדם יותר, והם אלה ששמרו על היגיינה כמו מקלחות כבר מעל ל-3000 שנה. אז לפי מי אתה רוצה ללכת, לפי מי היה הראשון שאמר משהו, או לפי מי שהיה ידע נרחב יותר? ומעבר לזה, אלוהים יכל להגיד לרמבם על הפניצילין כדי להרוג את החיידקים שאלוהים יצר כדי להרוג אותנו.

הנה שני קישורים, אחרי חיפוש ממש זרירז בגוגל. בעיקרון מה שאני רוצה לציין פה, שלבשר הכי "מסובך לעיקול" לוקח בין 4 וחצי ל5 שעות. הרמבם טעה בשעה שעה וחצי. (ואני נותן לך את ההנאה מהספק, הבשר הכי מסיבי שאנחנו אוכלים מתעקל פחות או יותר תוך 4 שעות):
    http://www.goleango.com/show_article..._id=1&art_id=2
    http://thealkalinediet.org/blog/how-...to-digest-meat

התורה לא אומרת לנו לא לעשות דברים שמזיקים לבריאות, אחרת לא היינו מתחילים עם חלב ובשר.
    *זהירות, הסעיף הבא יכניס לכם שכל לראש, ראו הוזהרתם!
    בני האדם התחילו לאכול בשר בטבע, וזה מה שעזר לנו לפתח את המוח המדהים שלנו (שאתם מבזים אותו). כמובן שאם הזמן התרגלנו לאכול את החומרים האלו, אבל זה עדיין משפיע לא בצורה הכי טבעית על הגוף. התהליך הזה הוא חלק מהאבולוציה שעבר האדם והתאים את עצמו לאכול בשר. נקודת המוצא שלנו היא צמחונות. בגדול, רגישות ללקטוז זה משהו שיהיה צריך להיות לכל אחד, אבל תודות לאבולוציה זה עכשיו נחלתם של המעטים.

למה שאמרת על העולם אני לא מתייחס, כי בבירור אתה לא יודע על מה אתה מדבר ואתה לא מכיר את ההסבר של היהדות אם אתה תגיד לי שהוא אומר שהוא כדור.
    עזוב הוא לא רציני,
    הוא אומר משהו ולא מתייחס לתשובות שלנו כי הוא יודע שאלוהים לא קיים.

הוא פה נטו כי הוא רוצה להוכיח לעצמו את אלוהים,
    שזה לא בעיה אם אתה מתעלם מכל טענה שנזרקת כלפיך.

ועכשיו הוא שוב פעם יצטט אותי ולא יתייחס לאף טענה שלי מהתגובות הקודמות,
    התנהגות דתית רגילה.

One Shot - One Kill

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

ממש חבל. לרגע התקבלה התחושה שלמדנו לנהל דיון רציף וענייני שמתחיל ונגמר באותו הנושא.

מסתבר שטעיתי, אני לפחות מקווה שהנפילה היא רגעית.

אני נטיתי להאמין שהפוסט שפתח את האשכול הזה היה כנה, הנה הציטוט:
    שמעו,
    אני רוצה להאמין באלוהים.

אני מוכן באשכול הזה לוותר על כל הדעות שלי, ולשפוך את כל ה"תה" שיש לי ב"כוס". אני אשכח הכל, אני עכשיו בן אדם ללא שום כיוון וללא שום אידיאל.
    אנא ממכם, עזרו לי למצוא את דרכי בעולם, אני רוצה להאמין - תעזרו לי.

אל תוכיחו לי שום דבר,
    תקדמו אותי לאמונה.

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי פראגער צפיה בהודעה
    ממש חבל. לרגע התקבלה התחושה שלמדנו לנהל דיון רציף וענייני שמתחיל ונגמר באותו הנושא.

מסתבר שטעיתי, אני לפחות מקווה שהנפילה היא רגעית.

אני נטיתי להאמין שהפוסט שפתח את האשכול הזה היה כנה, הנה הציטוט:
    אבל זה מכעיס שאני אומר משהו והוא לא מתייחס,
    כאילו הוא בורר למה כן להתייחס ולמה לא.

אז נקטע הדיון.

One Shot - One Kill

נושא נעול
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,815 | הודעות: 8,150,397 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect