כובע 565 - לא ירדת לסוף דעתי במה שכתבתי לחברך הפוליגמי.ויותר מזה לא הבנת מה הפואנטה של טיילר כאן.
אתם באמת עדיין לא קולטים שהפכתם לבדיחה הכי גדולה של הבן זונה הפסיכי הזה?!הוא אשכרה מרים לי טלפונים כל פעם שיש משו חדש דבילי שהמצאתם
הוא קורא לזה:"מלחמת כובעים".זה הורג אותו.הוא ניזון מהצחוקים על הטיפשות שלכם.מהצרות מחשבה\חשיבה שקיבלתם מהמערכת.
מהקטע שאתם נותנים לאחרים לחשוב בשבילכם ועוד אחרי זה קוראים לזה "מודעות עצמית".
בכל מקרה הוא לא בא לשנות פה אפעחד.המטרה שלו זה צחוקים אם על הדרך יחלחלו כמה רעיונות חכמים לשם שינוי למוח הכובעי שלכם סבבה.
וזה הצליח בינתיים על הדרך כמה חבר'ה פה עלו והם בדרך המלך.ולשם שינוי הם גם חושבים בשביל עצמם.
SPQR - אתה יכול לרדת על סוניק חופשי ואני אולי יעזור לך על הדרך מתי שארצה דאחקות כי הבנאדם עדיין מדבר מתוך רעיונות של אחרים.ולא מעצמו.
אבל
אתה לא יכול לבטל את מה שהוא טוען ובצדק רק בגלל שהוא לא יכול להוכיח רעיונות נגד התאוריה שהבאת
אני מתכוון למה שהוא כתב פה:
"כאשר הייתי צעיר וחפשי ולדמיוני לא היו גבולות, חלמתי לשנות את העולם. ככל שהתבגרתי והחכמתי גיליתי שהעולם לא ישתנה, לכן החלטתי לצמצם את חלומותיי ולשנות רק את מדינתי. אבל גם מטרה זו נראתה בלתי אפשרית. ככל שבגרתי, בניסיון נואש אחרון, החלטתי לשנות רק את משפחתי, אלו הקרובים לי, אבל גם הם לא היו מוכנים לשמוע על כך. ועכשיו בשכבי על ערש דווי אני מבין לפתע: לו הייתי משנה את עצמי תחילה, הייתי מסוגל לשנות את בני משפחתי. ובעזרת השראתם ועידודם, הייתי יכול לשנות את מדינתי, ומי יודע, אולי הייתי מסוגל לשנות את העולם"
למה ציטטתי את הכומר הזקן שהוא מעריץ שכתב תפסקה הזאת?לא לא אני שונא אנשי דת ומתעב אותם בכל חלק מגופי שעדיין מוקיר תערך של הגיון בריא
אז למה בכל זאת?כי אני מתחבר מאוד למה שהוא כתב.ויותר מזה שזה הגיע מניסיון.איך הדוסים אומרים:"אין חכם כבעל הניסיון".אני משתין עליהם בקשת אבל וואלה יש בזה יותר ממשהו.אתה לא חייב לאהוב בנאדם כדיי לשפוט את הדברים שהוא אומר באובייקטיביות.
בוא אני יספר לך משו שהרבה מהעולם החשיבתי שלי מתבסס עליו.גמלי היה תחלום הזה לשנות את העולם.ועוד עם רעיון מהפכני.חשבתי אני צ'ה גווארה בשקל
כשקיבלתי יותר מידי תגובות לא חיוביות ואפילו מאנשים קרובים אליי פחות או יותר(מה לעשות אנשים כ"כ מקובעים בחשיבה שלהם שיקח לך חיים שלמים וחצי רק כדיי לגרום להם להתחיל לחשוב משל עצמם ולעזוב את "המקובל" או "הנורמלי")פניתי בבאסה ובתסכול לאחד מהאנשים שגיבשו לי הרבה מהחשיבה וההשקפת עולם שיש לי כיום-מדובר בבאנדם שהספיק הרבה לגילו בנוסף הוא אחד שיכול לעשות לך שיעור במנהיגות ולעולם לא היית נותן לו תציון הזה רק ממבט מהיר עליו..
דיברתי איתו דוגרי והתחלתי לספר לו על הרעיון.הוא עצר אותי אחרי 2 משפטים וחצי."עצור!אני אפילו לא רוצה לשמוע מה הרעיון,אם אשמע את הרעיון מה שאני הולך להגיד לך עכשיו לא יהיה אובייקטיבי כי אולי התאהב ברעיון שלך".הייתי בשוק חשבתי שגם הוא הולך לצחוק עליי וזה כמעט שבר אותי כי זה כן בנאדם שחשוב לי שיקבל אותי.הוא המשיך:"אתה רוצה לשנות את העולם נכון?".הנהנתי בחיוב."אם כך אני יכול לתת לך תטיפ שיעזור לך הכי הרבה להגשים אותו באמת".הוא נעצר להדליק את סיגריית המלבארו בצבע אדום המזויינת שהוא תמיד מעשן,קיללתי אותו בלב ידעתי שזה נועד כדיי למתוח אותי."אם אתה רוצה לשנות את העולם תתחיל בצעד הכי קטן שהוא לשנות את עצמך,תכין את עצמך לשינוי ואחרי שתשתנה אנשים יראו אתזה עליך ויעקבו אחרי השינוי בעצמם עד למצב שאתה משנה אנשים אפילו אם אתה לא רוצה".אמר תוך שהוא מפריח עיגולים סימטריים מהפה:"עכשיו עוף מפה ישלי עבודה לעשות" תוך שהוא חצי צוחק חצי מסתלבט עליי.
אני מקווה שהבנת תמסר.בנאדם שמאמין במשו לא מקשיב למישהו שאומר לו "אתה לא תצליח" ובמיוחד מישהו כזה שמדבר מתוך הפחדים שלו בעצמו.
ימים יגידו אם האליל שלי צדק במה שאמר.
מה שכן סתם שתבין משו-מה שכתבתי היה אובייקטיבי נטו,אבל זה עדיין לא נוגד ממני להגיב נטו על הרעיון הזה.
כמו שכבר אמרתי קראתי את הבלוג וזה לא חדש לי כל התאורייה הזאתי.הגיון יש שם.אומץ מהכותבים לצאת בשביל מה שהם מאמינים ישלי עוד יותר.
אבל זה לא למה אני בוחר לתמוך בזה.אני תומך בזה כי זה משו שכבר קיים אצלי שנים.אני מעדיך פוליגמיה על פני מונוגמיה אנלי מושג למה אולי כי אורגייות קורצות לי יותר מבחורה אחת שמגבילה אותי אולי זה שאני עם ראש פתוח ואוהב לקבל משו "שונה" או אחר ע"פ הרגיל והמשעמם או אולי זה בכלל בגלל שחיים על נהר האמזונס עם קבוצת ברזילאיות קורצת לי הרבה יותר מאשר כונפה בתקווה או סתם אישה נורמלית עם ילד וכלב. מה שבטוח תמיד נמשכתי לשם.
כשאנשים שאלו אותי על בחורה שהייתי איתה במערכת יחסים ארוכה-"אתה אוהב אותה?"ועניתי:"לאדע מה ההגדרה שלך לאהבה אבל נראלי שכן"
ואז הם נדהמו שהגבתי:"ולא היה לי בעיה שמישו יספק אותה מהצד אם זה מה שהיא רוצה ויעשה טוב לשנינו" כמובן שהתכוונתי לגביי שנינו לפתיחות עם אחרים
הם הביאו לי את הפרצוף שממחיש WTF והיו כאלה שגם הקצינו ואמרו "אתה לא סוטה או משו כזה כע?"
והמשכתי והכול בסדר ואני ממשיך להשתין בקשת על מי שלא מקבל אותי.לא כולם ראויים לקבל את מה שישלי להציע וזה בסדר.במילא הם ישמעו עלזה כשזה יצא לפועל עד אז שירקבו עם הדעות המושתנות והמקובעות שלהם שצינוק בכלא יותר רחב מהבנה הפנימי של המוח שלהם.רק מעשים בסופו של דבר יקבעו.