קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אחד הגורמים המשפיעים על העצמה אישית
    על ידי Mr. Ingidao בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-11-2011, 17:14
  2. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 28-10-2006, 10:17
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 70

מה הורג אותנו - אולי אחד הגורמים המשמעותיים בחייכם - עמוד 4

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אין שום מחקר, שום הוכחה, אף בן אדם - שיכולים להתנגד למה שאמרתי.

אם תמצא מחקר, הוכחה, מישהו בעולם שמתנגד למה שאני אומר,
    זה יהיה רק איש דת.

אז יאללה, אני מאתגר כל אחד ואחד פה למצוא לי הוכחה,
    שאני טועה - בכל דבר, משהו שאמרתי פה,
    אני רוצה לראות מישהו מביא הוכחה שאני טועה.
    לגבי הבשר למשל - תקרא.
    כמובן שאתה תומר שאין שום קשר, המחקר לא רציני, או שזה לא סותר את מה שאמרת בצורה כלשהי..
    ובכלל אין שום סיבה לטרוח לספק לך מחקרים סותרים, כשהתעניינת באידאולוגיה שאתה מחזיק בה, אתה בעצמך ניסית למצוא אידאולוגיות ומחקרים סותרים? למה אתה מצפה שאנו נעשה זאת בשבילך?

חוץ מהקטע עם הטבעוניות.
    חחח גאון שלי
    אוקי, וכשיחקרו את הנושא המיני ויוכיחו אחרת ממך, תרשום "חוץ מהקטע של המין"?
    וכשהילד שלך יעלה על מחקר חדש שיוכיח כי האדם לא בהכרח בא מהקוף, מה אז תגיד? "חוץ מזה שהאדם בא מהקוף"?

מחקרים זה ממש לא העניין, במיוחד לא מחקרים ספציפיים.
    מה שאני עושה לפחות בכל הקשור לאורח חיים זה להיחשף למידע (גם למחקרים אבל לא רק), להפעיל את ההיגיון הבריא ולבדוק מה טוב בשבילי (זה חשוב, כי אם למשל עשו מחקר תזונה כלשהו באמריקה או גרמניה או אפריקה, המחקר הזה לא בהכרח נכון לגבי מי שחי בישראל.. הרי מבחינה ביולוגית ואבולוציונית האדם התפתח בהתאם למקום, לאקלים ולסביבה שהוא גדל בהם ולכל אוכלוסיה ישנם צרכים מסויימים משלה). דבר חשוב עוד יותר הוא להיות מודע לרצוי ולמצוי, זה שאתה רוצה לחיות בשבטים זה נפלא, גם אני רוצה לחזור לשבטים מהדת, אתה יודע.. אלה שאתה ממש אוהב ושכל חייהם מתפללים ומבצעים טקסים רוחניים (במילים אחרות, אתה מחזיק באידאולגיות הסותרות אחת את השנייה, אם אתה אתאיסט, זה לא חכם לרצות לחיות בקומונה מצומצמת, חסרת קידמה ונאורות) אבל אני להבדיל ממך מכיר במצוי ומבין שלשנות את העולם כרגע אני לא יכול.. מה שאני כן יכול זה להתאים מבחינה המקסימלית ביותר שאפשר את חיי הפרטיים למה שרצוי (במקרה שלך: לעבור בהדרגה לטבעונות, למצוא אנשים בעלי אותה אידאולוגיה כמו שלך, להעמיק את הידיעות שלך בנושאים אלו, להגיב לסביבה בהתאם לאותה אידאולוגיה שאתה מחזיק בה, כמובן שבגבול הטאקט וכדומה).

או כמו שנכתב בקברו של בישוף אחד:
    "כאשר הייתי צעיר וחפשי ולדמיוני לא היו גבולות, חלמתי לשנות את העולם. ככל שהתבגרתי והחכמתי גיליתי שהעולם לא ישתנה, לכן החלטתי לצמצם את חלומותיי ולשנות רק את מדינתי. אבל גם מטרה זו נראתה בלתי אפשרית. ככל שבגרתי, בניסיון נואש אחרון, החלטתי לשנות רק את משפחתי, אלו הקרובים לי, אבל גם הם לא היו מוכנים לשמוע על כך. ועכשיו בשכבי על ערש דווי אני מבין לפתע: לו הייתי משנה את עצמי תחילה, הייתי מסוגל לשנות את בני משפחתי. ובעזרת השראתם ועידודם, הייתי יכול לשנות את מדינתי, ומי יודע, אולי הייתי מסוגל לשנות את העולם"
    עלה והצלח ידידי.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 31-03-2012 בשעה 18:40.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    לגבי הבשר למשל - תקרא.
    כמובן שאתה תומר שאין שום קשר, המחקר לא רציני, או שזה לא סותר את מה שאמרת בצורה כלשהי..
    ובכלל אין שום סיבה לטרוח לספק לך מחקרים סותרים, כשהתעניינת באידאולוגיה שאתה מחזיק בה, אתה בעצמך ניסית למצוא אידאולוגיות ומחקרים סותרים? למה אתה מצפה שאנו נעשה זאת בשבילך?

חחח גאון שלי
    אוקי, וכשיחקרו את הנושא המיני ויוכיחו אחרת ממך, תרשום "חוץ מהקטע של המין"?
    וכשהילד שלך יעלה על מחקר חדש שיוכיח כי האדם לא בהכרח בא מהקוף, מה אז תגיד? "חוץ מזה שהאדם בא מהקוף"?

מחקרים זה ממש לא העניין, במיוחד לא מחקרים ספציפיים.
    מה שאני עושה לפחות בכל הקשור לאורח חיים זה להיחשף למידע (גם למחקרים אבל לא רק), להפעיל את ההיגיון הבריא ולבדוק מה טוב בשבילי (זה חשוב, כי אם למשל עשו מחקר תזונה כלשהו באמריקה או גרמניה או אפריקה, המחקר הזה לא בהכרח נכון לגבי מי שחי בישראל.. הרי מבחינה ביולוגית ואבולוציונית האדם התפתחת בהתאם למקום, לאקלים ולסביבה שהוא גדל בה ולכל אוכלוסיה ישנם צרכים מסויימים משלה). דבר חשוב עוד יותר הוא להיות מודע לרצוי ולמצוי, זה שאתה רוצה לחיות בשבטים זה נפלא, גם אני רוצה לחזור לשבטים מהדת, אתה יודע.. אלה שאתה ממש אוהב ושכל חייהם מתפללים ומבצעים טקסים רוחניים (במילים אחרות, אתה מחזיק באידאולגיות הסותרות אחת את השנייה, אם אתה אתאיסט, זה לא חכם לרצות לחיות בקומונה מצומצמת, חסרת קידמה ונאורות) אבל אני להבדיל ממך מכיר במצוי ומבין שלשנות את העולם כרגע אני לא יכול.. מה שאני כן יכול זה להתאים מבחינה המקסימלית ביותר שאפשר את חיי הפרטיים למה שרצוי (במקרה שלך: לעבור בהדרגה לטבעונות, למצוא אנשים בעלי אותה אידאולוגיה כמו שלך, להעמיק את הידיעות שלך בנושאים אלו, להגיב לסביבה בהתאם לאותה אידאולוגיה שאתה מחזיק בה, כמובן שבגבול הטאקט וכדומה).

או כמו שנכתב בקברו של בישוף אחד:

עלה והצלח ידידי.
    שוב, כל מה שרשמת הזה שטות מוחלטת,
    אמרתי חוץ מהקטע עם הטבעוניות, בגלל שבאמת טעיתי לגביי הבשר.

אבל חוץ מזה? לאיזה שפל חדש ירדת תגיד לי?
    "אני לא אביא הוכחות שיסתרו אותך כי אני יודע שלא תתיחס",
    פפפפ דרך יפה להתחמק מהאמת הכואבת.

אני חושב שאתה דתי הדוק שלא מוכן לשמוע כלום חוץ מרבים וכמרים,
    ואנשי דת אחרים.

אין שום דבר בעולם הזה שיכול לסתור אותי,
    והדבר הכי טוב בשבילך ובשביל כל אדם בעולם הזה הוא לחיות בשבטים.

אין לך מושג מהי האידיאולוגיה שלי, אנשים כמוך הם תוצרי לוואי של החברה המגעילה שאנחנו חיים בה,
    אתה תקוע כל כך עמוק בחרא שאתה מפחד לצאת, לראות עולם חדש, אתה מפחד להיפגע.

אני נתתי לך את ההזדמנות לגאולה,
    אתה זרקת אותה.

One Shot - One Kill

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ואנשי דת אחרים.

אין לך מושג מהי האידיאולוגיה שלי, אנשים כמוך הם תוצרי לוואי של החברה המגעילה שאנחנו חיים בה,

אתה זרקת אותה.
    טמטום מוחלט...קודם כל סוניק ממש לא מלא בחרא וזה בגלל שיש לו השקפה נכונה ובמוקדם או במאוחר הוא יגיע לאמת.אתה רוצה שאנשים ילכו אחרייך אבל אתה לא מוכיח כלום רק איזה ספר שקראת עם תאורייה.לא נעזרת במישהו בנתיים,אתה מחפש את האמת רק דרך ההגיון ואתה גם לא תמצא אותה כי הגיון=השלייה.הגיון זה מה שיהרוס את האנושות,לא נצליח לחיות גם 20 שנה בקצב הזה.הבעיה נמצאת לא באיפה שאנחנו עכשיו או מה שאנחנו עושים אלא במה שאנחנו נהיינו!!!!!!!!!!!!!!
    בחלק מהאוניברסיטות התחילו לתת קורסים ל ״יוגה״ כי אולי הם מאמינים שזה יכול לעזור?הספורטאיים האולמפיים עושים ״יוגה״ כי הם מאמינים שזה יעזור להם,סטב גובס תרגל ״יוגה״ כי הוא האמין שזה עזר לו!זאת הייתה דוגמא למשהו מעשי ומשהו שאנשים היו מתחילים להאמין וללכת אחריו.צריך הרבה מעבר לקצת מוטיבצייה ותאורייה כדי למשוך אחרייך אנשים.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ואנשי דת אחרים.

אתה זרקת אותה.
    אני מבין שזוהי הדרך שלך לשכנע אנשים לקבל את האידאולוגיה שלך? לא מפתיע שהם לא נענים לך בחיוב.
    דרך אגב, אני ממש לא טוען שאני צודק ואני גם לא טוען שהאידאולוגיה שלך לא נכונה, אם לרגע חשבת שכן.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 31-03-2012 בשעה 18:26.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    טמטום מוחלט...קודם כל סוניק ממש לא מלא בחרא וזה בגלל שיש לו השקפה נכונה ובמוקדם או במאוחר הוא יגיע לאמת.אתה רוצה שאנשים ילכו אחרייך אבל אתה לא מוכיח כלום רק איזה ספר שקראת עם תאורייה.לא נעזרת במישהו בנתיים,אתה מחפש את האמת רק דרך ההגיון ואתה גם לא תמצא אותה כי הגיון=השלייה.הגיון זה מה שיהרוס את האנושות,לא נצליח לחיות גם 20 שנה בקצב הזה.הבעיה נמצאת לא באיפה שאנחנו עכשיו או מה שאנחנו עושים אלא במה שאנחנו נהיינו!!!!!!!!!!!!!!
    בחלק מהאוניברסיטות התחילו לתת קורסים ל ״יוגה״ כי אולי הם מאמינים שזה יכול לעזור?הספורטאיים האולמפיים עושים ״יוגה״ כי הם מאמינים שזה יעזור להם,סטב גובס תרגל ״יוגה״ כי הוא האמין שזה עזר לו!זאת הייתה דוגמא למשהו מעשי ומשהו שאנשים היו מתחילים להאמין וללכת אחריו.צריך הרבה מעבר לקצת מוטיבצייה ותאורייה כדי למשוך אחרייך אנשים.
    כן, יוגה........
    סקס עדיף.

אני מבין שזוהי הדרך שלך לשכנע אנשים לקבל את האידאולוגיה שלך? לא מפתיע שהם לא נענים לך בחיוב.
    דרך אגב, אני ממש לא טוען שאני צודק ואני גם לא טוען שהאידאולוגיה שלך לא נכונה, אם לרגע חשבת שכן.
    הם שטופי מוח בדיוק כמוך.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 31-03-2012 בשעה 21:18.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

כובע 565 - לא ירדת לסוף דעתי במה שכתבתי לחברך הפוליגמי.ויותר מזה לא הבנת מה הפואנטה של טיילר כאן.
    אתם באמת עדיין לא קולטים שהפכתם לבדיחה הכי גדולה של הבן זונה הפסיכי הזה?!הוא אשכרה מרים לי טלפונים כל פעם שיש משו חדש דבילי שהמצאתם
    הוא קורא לזה:"מלחמת כובעים".זה הורג אותו.הוא ניזון מהצחוקים על הטיפשות שלכם.מהצרות מחשבה\חשיבה שקיבלתם מהמערכת.
    מהקטע שאתם נותנים לאחרים לחשוב בשבילכם ועוד אחרי זה קוראים לזה "מודעות עצמית".
    בכל מקרה הוא לא בא לשנות פה אפעחד.המטרה שלו זה צחוקים אם על הדרך יחלחלו כמה רעיונות חכמים לשם שינוי למוח הכובעי שלכם סבבה.
    וזה הצליח בינתיים על הדרך כמה חבר'ה פה עלו והם בדרך המלך.ולשם שינוי הם גם חושבים בשביל עצמם.

SPQR - אתה יכול לרדת על סוניק חופשי ואני אולי יעזור לך על הדרך מתי שארצה דאחקות כי הבנאדם עדיין מדבר מתוך רעיונות של אחרים.ולא מעצמו.
    אבל
    אתה לא יכול לבטל את מה שהוא טוען ובצדק רק בגלל שהוא לא יכול להוכיח רעיונות נגד התאוריה שהבאת
    אני מתכוון למה שהוא כתב פה:

"כאשר הייתי צעיר וחפשי ולדמיוני לא היו גבולות, חלמתי לשנות את העולם. ככל שהתבגרתי והחכמתי גיליתי שהעולם לא ישתנה, לכן החלטתי לצמצם את חלומותיי ולשנות רק את מדינתי. אבל גם מטרה זו נראתה בלתי אפשרית. ככל שבגרתי, בניסיון נואש אחרון, החלטתי לשנות רק את משפחתי, אלו הקרובים לי, אבל גם הם לא היו מוכנים לשמוע על כך. ועכשיו בשכבי על ערש דווי אני מבין לפתע: לו הייתי משנה את עצמי תחילה, הייתי מסוגל לשנות את בני משפחתי. ובעזרת השראתם ועידודם, הייתי יכול לשנות את מדינתי, ומי יודע, אולי הייתי מסוגל לשנות את העולם"
    למה ציטטתי את הכומר הזקן שהוא מעריץ שכתב תפסקה הזאת?לא לא אני שונא אנשי דת ומתעב אותם בכל חלק מגופי שעדיין מוקיר תערך של הגיון בריא
    אז למה בכל זאת?כי אני מתחבר מאוד למה שהוא כתב.ויותר מזה שזה הגיע מניסיון.איך הדוסים אומרים:"אין חכם כבעל הניסיון".אני משתין עליהם בקשת אבל וואלה יש בזה יותר ממשהו.אתה לא חייב לאהוב בנאדם כדיי לשפוט את הדברים שהוא אומר באובייקטיביות.

בוא אני יספר לך משו שהרבה מהעולם החשיבתי שלי מתבסס עליו.גמלי היה תחלום הזה לשנות את העולם.ועוד עם רעיון מהפכני.חשבתי אני צ'ה גווארה בשקל
    כשקיבלתי יותר מידי תגובות לא חיוביות ואפילו מאנשים קרובים אליי פחות או יותר(מה לעשות אנשים כ"כ מקובעים בחשיבה שלהם שיקח לך חיים שלמים וחצי רק כדיי לגרום להם להתחיל לחשוב משל עצמם ולעזוב את "המקובל" או "הנורמלי")פניתי בבאסה ובתסכול לאחד מהאנשים שגיבשו לי הרבה מהחשיבה וההשקפת עולם שיש לי כיום-מדובר בבאנדם שהספיק הרבה לגילו בנוסף הוא אחד שיכול לעשות לך שיעור במנהיגות ולעולם לא היית נותן לו תציון הזה רק ממבט מהיר עליו..
    דיברתי איתו דוגרי והתחלתי לספר לו על הרעיון.הוא עצר אותי אחרי 2 משפטים וחצי."עצור!אני אפילו לא רוצה לשמוע מה הרעיון,אם אשמע את הרעיון מה שאני הולך להגיד לך עכשיו לא יהיה אובייקטיבי כי אולי התאהב ברעיון שלך".הייתי בשוק חשבתי שגם הוא הולך לצחוק עליי וזה כמעט שבר אותי כי זה כן בנאדם שחשוב לי שיקבל אותי.הוא המשיך:"אתה רוצה לשנות את העולם נכון?".הנהנתי בחיוב."אם כך אני יכול לתת לך תטיפ שיעזור לך הכי הרבה להגשים אותו באמת".הוא נעצר להדליק את סיגריית המלבארו בצבע אדום המזויינת שהוא תמיד מעשן,קיללתי אותו בלב ידעתי שזה נועד כדיי למתוח אותי."אם אתה רוצה לשנות את העולם תתחיל בצעד הכי קטן שהוא לשנות את עצמך,תכין את עצמך לשינוי ואחרי שתשתנה אנשים יראו אתזה עליך ויעקבו אחרי השינוי בעצמם עד למצב שאתה משנה אנשים אפילו אם אתה לא רוצה".אמר תוך שהוא מפריח עיגולים סימטריים מהפה:"עכשיו עוף מפה ישלי עבודה לעשות" תוך שהוא חצי צוחק חצי מסתלבט עליי.

אני מקווה שהבנת תמסר.בנאדם שמאמין במשו לא מקשיב למישהו שאומר לו "אתה לא תצליח" ובמיוחד מישהו כזה שמדבר מתוך הפחדים שלו בעצמו.
    ימים יגידו אם האליל שלי צדק במה שאמר.

מה שכן סתם שתבין משו-מה שכתבתי היה אובייקטיבי נטו,אבל זה עדיין לא נוגד ממני להגיב נטו על הרעיון הזה.
    כמו שכבר אמרתי קראתי את הבלוג וזה לא חדש לי כל התאורייה הזאתי.הגיון יש שם.אומץ מהכותבים לצאת בשביל מה שהם מאמינים ישלי עוד יותר.
    אבל זה לא למה אני בוחר לתמוך בזה.אני תומך בזה כי זה משו שכבר קיים אצלי שנים.אני מעדיך פוליגמיה על פני מונוגמיה אנלי מושג למה אולי כי אורגייות קורצות לי יותר מבחורה אחת שמגבילה אותי אולי זה שאני עם ראש פתוח ואוהב לקבל משו "שונה" או אחר ע"פ הרגיל והמשעמם או אולי זה בכלל בגלל שחיים על נהר האמזונס עם קבוצת ברזילאיות קורצת לי הרבה יותר מאשר כונפה בתקווה או סתם אישה נורמלית עם ילד וכלב. מה שבטוח תמיד נמשכתי לשם.
    כשאנשים שאלו אותי על בחורה שהייתי איתה במערכת יחסים ארוכה-"אתה אוהב אותה?"ועניתי:"לאדע מה ההגדרה שלך לאהבה אבל נראלי שכן"
    ואז הם נדהמו שהגבתי:"ולא היה לי בעיה שמישו יספק אותה מהצד אם זה מה שהיא רוצה ויעשה טוב לשנינו" כמובן שהתכוונתי לגביי שנינו לפתיחות עם אחרים
    הם הביאו לי את הפרצוף שממחיש WTF והיו כאלה שגם הקצינו ואמרו "אתה לא סוטה או משו כזה כע?"

והמשכתי והכול בסדר ואני ממשיך להשתין בקשת על מי שלא מקבל אותי.לא כולם ראויים לקבל את מה שישלי להציע וזה בסדר.במילא הם ישמעו עלזה כשזה יצא לפועל עד אז שירקבו עם הדעות המושתנות והמקובעות שלהם שצינוק בכלא יותר רחב מהבנה הפנימי של המוח שלהם.רק מעשים בסופו של דבר יקבעו.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 31-03-2012 בשעה 23:48.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    כובע 565 - לא ירדת לסוף דעתי במה שכתבתי לחברך הפוליגמי.ויותר מזה לא הבנת מה הפואנטה של טיילר כאן.
    אתם באמת עדיין לא קולטים שהפכתם לבדיחה הכי גדולה של הבן זונה הפסיכי הזה?!הוא אשכרה מרים לי טלפונים כל פעם שיש משו חדש דבילי שהמצאתם
    הוא קורא לזה:"מלחמת כובעים".זה הורג אותו.הוא ניזון מהצחוקים על הטיפשות שלכם.מהצרות מחשבה\חשיבה שקיבלתם מהמערכת.
    בכל מקרה הוא לא בא לשנות פה אפעחד.המטרה שלו זה צחוקים אם על הדרך יחלחלו כמה רעיונות חכמים לשם שינוי למוח הכובעי שלכם סבבה.
    וזה הצליח בינתיים על הדרך כמה חבר'ה פה עלו והם בדרך המלך.ולשם שינוי הם גם חושבים בשביל עצמם.

SPQR - אתה יכול לרדת על סוניק חופשי ואני אולי יעזור לך על הדרך מתי שארצה דאחקות כי הבנאדם עדיין מדבר מתוך רעיונות של אחרים.ולא מעצמו.
    אבל
    אתה לא יכול לבטל את מה שהוא טוען ובצדק רק בגלל שהוא לא יכול להוכיח רעיונות נגד התאוריה שהבאת

למה ציטטתי את הכומר הזקן שהוא מעריץ שכתב תפסקה הזאת?לא לא אני שונא אנשי דת ומתעב אותם בכל חלק מגופי שעדיין מוקיר תערך של הגיון בריא
    אז למה בכל זאת?כי אני מתחבר מאוד למה שהוא כתב.ויותר מזה שזה הגיע מניסיון.איך הדוסים אומרים:"אין חכם כבעל הניסיון".אני משתין עליהם בקשת אבל וואלה יש בזה יותר ממשהו.אתה לא חייב לאהוב בנאדם כדיי לשפוט את הדברים שהוא אומר באובייקטיביות.

בוא אני יספר לך משו שהרבה מהעולם החשיבתי שלי מתבסס עליו.גמלי היה תחלום הזה לשנות את העולם.ועוד עם רעיון מהפכני.חשבתי אני צ'ה גווארה בשקל
    כשקיבלתי יותר מידי תגובות לא חיוביות ואפילו מאנשים קרובים אליי פחות או יותר(מה לעשות אנשים כ"כ מקובעים בחשיבה שלהם שיקח לך חיים שלמים וחצי רק כדיי לגרום להם להתחיל לחשוב משל עצמם ולעזוב את "המקובל" או "הנורמלי")פניתי בבאסה ובתסכול לאחד מהאנשים שגיבשו לי הרבה מהחשיבה וההשקפת עולם שיש לי כיום-מדובר בבאנדם שהספיק הרבה לגילו בנוסף הוא אחד שיכול לעשות לך שיעור במנהיגות ולעולם לא היית נותן לו תציון הזה רק ממבט מהיר עליו..
    דיברתי איתו דוגרי והתחלתי לספר לו על הרעיון.הוא עצר אותי אחרי 2 משפטים וחצי."עצור!אני אפילו לא רוצה לשמוע מה הרעיון,אם אשמע את הרעיון מה שאני הולך להגיד לך עכשיו לא יהיה אובייקטיבי כי אולי התאהב ברעיון שלך".הייתי בשוק חשבתי שגם הוא הולך לצחוק עליי וזה כמעט שבר אותי כי זה כן בנאדם שחשוב לי שיקבל אותי.הוא המשיך:"אתה רוצה לשנות את העולם נכון?".הנהנתי בחיוב."אם כך אני יכול לתת לך תטיפ שיעזור לך הכי הרבה להגשים אותו באמת".הוא נעצר להדליק את סיגריית המלבארו בצבע אדום המזויינת שהוא תמיד מעשן,קיללתי אותו בלב ידעתי שזה נועד כדיי למתוח אותי."אם אתה רוצה לשנות את העולם תתחיל בצעד הכי קטן שהוא לשנות את עצמך,תכין את עצמך לשינוי ואחרי שתשתנה אנשים יראו אתזה עליך ויעקבו אחרי השינוי בעצמם עד למצב שאתה משנה אנשים אפילו אם אתה לא רוצה".אמר תוך שהוא מפריח עיגולים סימטריים מהפה:"עכשיו עוף מפה ישלי עבודה לעשות" תוך שהוא חצי צוחק חצי מסתלבט עליי.

אני מקווה שהבנת תמסר.בנאדם שמאמין במשו לא מקשיב למישהו שאומר לו "אתה לא תצליח" ובמיוחד מישהו כזה שמדבר מתוך הפחדים שלו בעצמו.

מה שכן סתם שתבין משו-מה שכתבתי היה אובייקטיבי נטו,אבל זה עדיין לא נוגד ממני להגיב נטו על הרעיון הזה.
    כמו שכבר אמרתי קראתי את הבלוג וזה לא חדש לי כל התאורייה הזאתי.הגיון יש שם.אומץ מהכותבים לצאת בשביל מה שהם מאמינים ישלי עוד יותר.
    אבל זה לא למה אני בוחר לתמוך בזה.אני תומך בזה כי זה משו שכבר קיים אצלי שנים.אני מעדיך פוליגמיה על פני מונוגמיה אנלי מושג למה אולי כי אורגייות קורצות לי יותר מבחורה אחת שמגבילה אותי אולי זה שאני עם ראש פתוח ואוהב לקבל משו "שונה" או אחר ע"פ הרגיל והמשעמם או אולי זה בכלל בגלל שחיים על נהר האמזונס עם קבוצת ברזילאיות קורצת לי הרבה יותר מאשר כונפה בתקווה או סתם אישה נורמלית עם ילד וכלב. מה שבטוח תמיד נמשכתי לשם.
    כשאנשים שאלו אותי על בחורה שהייתי איתה במערכת יחסים ארוכה-"אתה אוהב אותה?"ועניתי:"לאדע מה ההגדרה שלך לאהבה אבל נראלי שכן"
    ואז הם נדהמו שהגבתי:"ולא היה לי בעיה שמישו יספק אותה מהצד אם זה מה שהיא רוצה ויעשה טוב לשנינו" כמובן שהתכוונתי לגביי שנינו לפתיחות עם אחרים
    הם הביאו לי את הפרצוף שממחיש WTF והיו כאלה שגם הקצינו ואמרו "אתה לא סוטה או משו כזה כע?"

והמשכתי והכול בסדר ואני ממשיך להשתין בקשת על מי שלא מקבל אותי.לא כולם ראויים לקבל את מה שישלי להציע וזה בסדר.במילא הם ישמעו עלזה כשזה יצא לפועל עד אז שירקבו עם הדעות המושתנות והמקובעות שלהם שצינוק בכלא יותר רחב מהבנה הפנימי של המוח שלהם.רק מעשים בסופו של דבר יקבעו.
    תגובה יפה.
    אסור לתת לאנשים סקפטים קצרי שכל שמקובעים בעולם שלהם שהוא בגודל של קופסאת נעליים ומסרבים לצאת ממנה להשפיע על עצמך ועל המטרות שלך.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה

אבל

אני מעריך את כל התגובה שלך והכל...
    אבל בשביל שאני אעשה צעד בנושא אני צריך מישהי....

ואל תדאג לגבי סוניק, זה רומן שמתנהל ביננו כבר הרבה זמן,
    הוא יודע שאני מת עליו

One Shot - One Kill

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אני מעריך את כל התגובה שלך והכל...
    אבל בשביל שאני אעשה צעד בנושא אני צריך מישהי....
    מישהי שתסכים להקשיב לך או באופן כללי או פשוט חברה?
    אגב, יש לך מישהי בלי קשר לאידאולוגיה?

פעם כתבת איפשהו שאתה ביישן, אתה עובד על זה?
    הולך לך פחות או יותר עם המין השני?

למה שלא תתחיל להתקדם מכאן?
    אפרופו פרקטיקה מתאולוגיה ודתות.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-04-2012 בשעה 00:17.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

מישהי שתסכים להקשיב לך או באופן כללי או פשוט חברה?
    אגב, יש לך מישהי בלי קשר לאידאולוגיה?

פעם כתבת איפשהו שאתה ביישן, אתה עובד על זה?
    הולך לך פחות או יותר עם המין השני?

למה שלא תתחיל להתקדם מכאן?
    אפרופו פרקטיקה מתאולוגיה ודתות.
    חברה? לי אף פעם לא תהיה חברה וגם לא תהיה לי אישה,
    זה רכושני.

"חברה שלי", כאילו היא שלך ואסור לאף אחד לגעת בה כי שלך,
    ואם היא תבגוד בך למה תכעס? היא "לקחו" ממך משהו.

בכל מקרה, הייתי ביישן, הסתדרתי עם זה,
    ואין אף אחד בעולם ש"הולך לו עם המין השני" באופן טבעי.

אין גבר שנולד בצורה כזו שהוא מתחיל עם אישה והופה היא מתה עליו,
    וזה בגלל שעד לפניי 10 אלף שנה - לא התחלנו עם נשים,
    היה שיתוף מיני מוחלט בשבט.

ו-10 אלף שנה זה לא מספיק זמן לשינוי אבולוציוני לכן נשארנו "ביישנים".

One Shot - One Kill

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

זה רכושני.

נניח, אז מהו היעד המעשי שלך לגבי התקשורת עם המין השני, בהתחשב בזה שאתה לא חי במציאות ה"נכונה" של סקס שבטי?
    או במילים יותר פשוטות, מה אתה מתכוון לעשות אם ככה? לא רוצה חברה או יזיזות? בדד לנצח?
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-04-2012 בשעה 00:28.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

נניח, אז מהו היעד המעשי שלך לגבי התקשורת עם המין השני, בהתחשב בזה שאתה לא חי במציאות ה"נכונה" של סקס שבטי?
    או במילים יותר פשוטות, מה אתה מתכוון לעשות אם ככה? לא רוצה חברה או יזיזות? בדד לנצח?
    מה בדד, שבט.

אני אמצא מספיק אנשים ואפתח שבט.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

זה רכושני.

תתפלא... אני לא בא לרדת עליך אבל יש דברים שאתה פשוט לא מודע אליהם - כי אתה פשוט לא קרוב אליהם ולא ראית אותם בעיניים שלך.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי quensea צפיה בהודעה
    תתפלא... אני לא בא לרדת עליך אבל יש דברים שאתה פשוט לא מודע אליהם - כי אתה פשוט לא קרוב אליהם ולא ראית אותם בעיניים שלך.
    אוקיי, אז מה חושב בנושא מיניות האדם?

One Shot - One Kill

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

מה בדד, שבט.

אני אמצא מספיק אנשים ואפתח שבט.
    אם זוהי המטרה לא עדיף להתחיל במציאת האישה המתאימה שתהיה עזר כנגדך בכל התהליך הזה?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,206 | הודעות: 8,173,793 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect