נכתב במקור על ידי dOrBh אין לי מושג, אז ניסיתי לזרוק אותיות אתה אמרת שאפשר לזרוק אותיות טוב, אוסיף עוד שני אותיות כדי שיהיה יותר קל : _ _ צ _ ק - ק _ ה
נכתב במקור על ידי ProCheN טוב, אוסיף עוד שני אותיות כדי שיהיה יותר קל : _ _ צ _ ק - ק _ ה כמה שאני דפוק!! איציק קלה!
נכתב במקור על ידי dOrBh כמה שאני דפוק!! איציק קלה! תותח ! ממשיכים : שאלה - מי עשה דואט עם איציק קלה בשיר "קסם" ?
נכתב במקור על ידי ProCheN תותח ! ממשיכים : שאלה - מי עשה דואט עם איציק קלה בשיר "קסם" ? עומר אדם!!!!! בלי לבדוק ביוטיוב
נכתב במקור על ידי dOrBh עומר אדם!!!!! בלי לבדוק ביוטיוב יפה מאוד ! שאלה : מה התאריך לידה של איציק קלה ?
נערך לאחרונה על ידי ProCheN; 11-05-2012 בשעה 14:40.
נכתב במקור על ידי ProCheN יפה מאוד ! שאלה : מה התאריך לידה של איציק קלה ? 1953 זקן
נערך לאחרונה על ידי Dor_BJ; 11-05-2012 בשעה 14:41.
נכתב במקור על ידי dOrBh 1953 זקן חח איזה מהירות ממשיכים : מי הלחין וכתב את השיר "מלאת אהבה" במקור?
נכתב במקור על ידי ProCheN חח איזה מהירות ממשיכים : מי הלחין וכתב את השיר "מלאת אהבה" במקור? מילים ולחן: אופיר כהן מה לא נעשה לנקודות בטח מהירות חחחחח
נערך לאחרונה על ידי Dor_BJ; 11-05-2012 בשעה 14:43.
נכתב במקור על ידי dOrBh מילים ולחן: אופיר כהן מה לא נעשה לנקודות בטח מהירות חחחחח דור אתה מפציץ אה ? חח ממשיכים : תאריך לידה - שרית חדד
נערך לאחרונה על ידי ProCheN; 11-05-2012 בשעה 14:48.
נכתב במקור על ידי ProCheN דור אתה מפציץ אה ? חח ממשיכים : תאריך לידה - שרית חדד ויקיפדיה דפוקים!! 1978
1978
נכתב במקור על ידי dOrBh ויקיפדיה דפוקים!! 1978 נכון מאוד ! מה התאריך לידה של משה פרץ ?
1983
נכתב במקור על ידי ProCheN נכון מאוד ! מה התאריך לידה של משה פרץ ? 1983 (סמק!)
נערך לאחרונה על ידי Dor_BJ; 11-05-2012 בשעה 14:52.
10 במאי 1983
חוקי הפורום