נכתב במקור על ידי shedow_striks (קל) כמה כסף זוכים במקום הראשון בגביע?? זה משתנה לפי הרמה שלך + הרמה של אלו שאיתך בגביע .
נכתב במקור על ידי Nugget זה משתנה לפי הרמה שלך + הרמה של אלו שאיתך בגביע . נכון מאוד זה היה שאלה מתקילה. (קל) כמה מחזורים יש בשלב הבתים בליגת האלופות??
Mes Que Un Club
נכתב במקור על ידי shedow_striks נכון מאוד זה היה שאלה מתקילה. (קל) כמה מחזורים יש בשלב הבתים בליגת האלופות?? 6 ....
נכתב במקור על ידי Nugget 6 .... נכון מאוד. נמשיך היום יותר מאוחר כשיהיו יותר אנשים.
נכתב במקור על ידי Nugget 6 .... נכתב במקור על ידי Super Pippo 26.. נכתב במקור על ידי SuperChen אני פה. אחי, פעם הבאה שאתה קובע שעה לאתגר תתחיל בזמן שקבעת ולא חצי שעה אחרי!! נכתב במקור על ידי HaifaForEver אני עכשיו צריך ללכת.. ממשיכים... (קל) מאיזה מקום עד איזה מקום עולים לליגה הבאה??
נכתב במקור על ידי shedow_striks ממשיכים... (קל) מאיזה מקום עד איזה מקום עולים לליגה הבאה?? מקומות 1-4
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
לא משנה ענו לפני
נערך לאחרונה על ידי Nugget; 05-06-2012 בשעה 22:30.
נכתב במקור על ידי Super Pippo מקומות 1-4 לא נכון. תסתכל טוב על השאלה...
נכתב במקור על ידי shedow_striks לא נכון. תסתכל טוב על השאלה... מקומות 1-7
נכתב במקור על ידי shedow_striks לא נכון. תסתכל טוב על השאלה... 1-7..
נכתב במקור על ידי Super Pippo מקומות 1-7 נכון מאוד. (בינוני) מה הציון הכי גבוה שיכול לקבל שחקן בליגה??
נכתב במקור על ידי shedow_striks נכון מאוד. (בינוני) מה הציון הכי גבוה שיכול לקבל שחקן בליגה?? 8 ...
נכתב במקור על ידי shedow_striks נכון מאוד. (בינוני) מה הציון הכי גבוה שיכול לקבל שחקן בליגה?? 10..
9* סליחה על הדאבל
9...
חוקי הפורום