קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מחירי הסיגריות האמיתיים-מעודכן,3.1.
    על ידי Display בפורום 18 פלוס
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 13-01-2012, 10:42
  2. [סיגריות] מחירי הסיגריות בממוצע
    על ידי קליט בפורום 18 פלוס
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 03-09-2011, 01:30
  3. [שאלה] ירדו מחירי הסיגריות?
    על ידי WeedMe בפורום 18 פלוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 19-09-2010, 15:56
  4. החל מחצות - מחירי הסיגריות יעלו
    על ידי Shlomi062 בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-07-2010, 23:14
  5. [עצומה]הורדת מחירי מישחקים בארץ
    על ידי BigBeng5 בפורום משחקים כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-12-2008, 18:04
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 53 מתוך 53

הורדת מחירי הסיגריות - עמוד 4

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי _Anonymous_ צפיה בהודעה
    למה להרוג בשביל סמים כשאתה יכול להשיג אותם בפיצוציה? אם אין לך מה להגיד עדיף שתשתוק.
    קודם כל בגלל שהמחיר שלהם גבוהה ולא לכל אחד תיהיה אפשרות לקנות אותם על בסיס יומי כמו סיגריות ולדוגמא ילדים כמו שילדים מעשנים סיגריות ילדים יעשנו גם סמים ובגלל שלא תיהיה להם את האפשרות להשיג סמים בכל פעם שהם ירצו.. אז יתחילו גניבות וכל החרא הזה.. ולך תדע אולי גם ילדים יהרגו בשביל סמים אפילו שאפשר יהיה לקנות אותם בפיצוציה..

אבל מה שכן זה אני עד עכשיו לא מבין למה מריחואנה נחשבת לסם.. זה הסם היחידי שלדעתי לא צריך להחשב כסם!

2. קישורים ממומנים

גם המחיר של סיגריות גבוה ועוד לא ראיתי מישהו הורג בגלל זה. וילדים גונבים סיגריות? לא. אז למה שהם יגנבו סמים?

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

גם המחיר של סיגריות גבוה ועוד לא ראיתי מישהו הורג בגלל זה. וילדים גונבים סיגריות? לא. אז למה שהם יגנבו סמים?
    המחיר של של הסמים הרבה יותר גבוהה והם הרבה יותר ממכרים וזה הרבה יותר קשה להפסיק להשתמש בסמים מאשר בסיגריות.. ואם לילדים יש אפשרות לגנוב סיגריות אז הם כן גונבים
    נערך לאחרונה על ידי eiguermax; 09-07-2012 בשעה 21:09.

PureToxic
    אורח

אתה ידוע למה המחיר שלהם גבוה?
    כי הם לא חוקים
    זה דרך קשה להביא אותם לפה
    ולייצר אותם
    אבל עם ממשלת ישראל תיצצר אותם בחממות שלהם הם יהיו זולים

ציטוט נכתב במקור על ידי eiguermax צפיה בהודעה
    המחיר של של הסמים הרבה יותר גבוהה והם הרבה יותר ממכרים וזה הרבה יותר קשה להפסיק להשתמש בסמים מאשר בסיגריות.. ואם לילדים יש אפשרות לגנוב סיגריות אז הם כן גונבים
    לגדל טבק לא עולה יותר מלגדל קנביס. ההפך הוא הנכון- קנביס הוא בין הצמחים הנוחים ביותר בעולם לגידול, והוא יכול לגדול בכמעט כל תנאי מזג אוויר.

ומה שאתה אומר עכשיו סתם מוציא את עצמך טיפש וסוטה לחלוטין מההצהרה שלך שההמשלה לא מנסה לדאוג לבריאות של אנשים וכל אחד צריך לדאוג לעצמו, אני שאלתי אז למה סמים לא חוקיים, ומאז אתה מזיין לי את השכל על רציחות וגניבות שאין אף אדם חוץ ממך שטוען שאם סמים יהיו חוקיים יהיו יותר רציחות וגניבות. ההפך הוא הנכון וכל פעם שאתה מנסה לטעון אחרת אתה יוצא מפגר. אז תעשה לעצמך טובה ותפסיק להגיב כי אתה סתם טוחן מים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

לגדל טבק לא עולה יותר מלגדל קנביס. ההפך הוא הנכון- קנביס הוא בין הצמחים הנוחים ביותר בעולם לגידול, והוא יכול לגדול בכמעט כל תנאי מזג אוויר.

ומה שאתה אומר עכשיו סתם מוציא את עצמך טיפש וסוטה לחלוטין מההצהרה שלך שההמשלה לא מנסה לדאוג לבריאות של אנשים וכל אחד צריך לדאוג לעצמו, אני שאלתי אז למה סמים לא חוקיים, ומאז אתה מזיין לי את השכל על רציחות וגניבות שאין אף אדם חוץ ממך שטוען שאם סמים יהיו חוקיים יהיו יותר רציחות וגניבות. ההפך הוא הנכון וכל פעם שאתה מנסה לטעון אחרת אתה יוצא מפגר. אז תעשה לעצמך טובה ותפסיק להגיב כי אתה סתם טוחן מים.
    אז מה שאתה טוען זה שהממשלה מעלה את המיסים נטו כי היא דואגת לבריאות שלנו ולא לכיס שלה?
    נערך לאחרונה על ידי eiguermax; 09-07-2012 בשעה 21:26.

ציטוט נכתב במקור על ידי eiguermax צפיה בהודעה
    אז מה שאתה טוען זה שהממשלה מעלה את המיסים נטו כי היא דואגת לבריאות שלנו ולא לכיס שלה?
    תכל'ס, אם לממשלה באמת היה אכפת מבריאות הציבור הם היו אוסרים על מכירת מוצרי טבק כמו שהם אוסרים על סמים. יש עם זה 2 בעיות:
    1. לממשלה לא אכפת מבריאות הציבור.
    2. לחברות הטבק יש יותר כח מממשלות.
    אתה גם ציטטת את ההודעה הזאת בעמוד הקודם, מה שגורם לי לחשוב שאתה לא באמת קורא מה שכותבים לך ושאתה פשוט טרול. לא מאכיל אותך יותר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

למה כל הסמים לא חוקיים?
    כל הויכוח התחיל מהשאלה הזאת.. אז בו אני יענה לך עליה אחרת..

כודם כל שנינו הסכמנו שלממשלה לא אכפת מבריאות הציבור (שלדעתי גם לא אמור להיות לה אכפת מבריאות הציבור ושהציבור אמור לדאוג לבריאות שלו בעצמו)
    ואז שאלתה שאם האנשים אמורים לדאוג לבריאות שלהם בעצמם אז למה הסמים לא חוקיים? אז הנה התשובה שלי:

הסמים לא חוקיים בגלל שהם גורמים הרבה יותר נזק מסיגריות ואנשים צריכים אבל לא יכולים לדאוג לבריאות של עצמם אבל בגלל שהאנשים לא יכולים לדאוג לבריאות של עצמם אז הממשלה נאלצת לא דואגת נאלצת לאסור שימוש בסמים.

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,962 | הודעות: 8,203,555 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect