נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- חחחח בשבילי לילה כי אני הולך לישון ישלי תחרות מחר יאלה בייי זהו אנחנו גמורים!!! החייזרים בדרך נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel אז רק רציתי להגיד לך ש.. אתה מטריד! להביא לי מספר טלפון? אויש באמת! אל תגלי לאבא ואימא שלי
נערך לאחרונה על ידי Dor_BJ; 18-07-2012 בשעה 00:49.
נכתב במקור על ידי dOrBh זהו אנחנו גמורים!!! החייזרים בדרך אל תגלי לאבא ואימא שלי אופס. כבר סיפרתי:/
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel אופס. כבר סיפרתי:/ טוב אז אין לי מה להפסיד את באה לפה הרבה?
נכתב במקור על ידי dOrBh טוב אז אין לי מה להפסיד את באה לפה הרבה? בגלל ששמעתי שאתה מבקר פה לעיתים קרובות אגיע יותר
דיי זו פעם שניה! סורי..
נערך לאחרונה על ידי Mrs.Daniel; 18-07-2012 בשעה 01:01.
אני לא נירדם סעמק נירדמתי ב 9 הלכתי קמתי עכשיו! קשה לי לישון
נכתב במקור על ידי Gots אני לא נירדם סעמק נירדמתי ב 9 הלכתי קמתי עכשיו! קשה לי לישון מעניין לי תתחת
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel דיי זו פעם שניה! סורי.. נכתב במקור על ידי Gots אני לא נירדם סעמק נירדמתי ב 9 הלכתי קמתי עכשיו! קשה לי לישון נכתב במקור על ידי dOrBh מעניין לי תתחת אחד אחרון להלילה : לילה טוב
נערך לאחרונה על ידי גולני; 18-07-2012 בשעה 01:25.
ספוילר:
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- אחד אחרון להלילה : לילה טוב מה אתה רוצה? לך לישון נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel בגלל ששמעתי שאתה מבקר פה לעיתים קרובות אגיע יותר
פאאאאק!!! הולכים לחטוף אותי חייזרים!! זימנו אותי ליקנעם!!!!
נכתב במקור על ידי כיפה בוי פאאאאק!!! הולכים לחטוף אותי חייזרים!! זימנו אותי ליקנעם!!!! תברחחח אל תגרום להם לראות תמחבוא שלנו!!!
נכתב במקור על ידי dOrBh מעניין לי תתחת מה הקטע שאתה עף פה על אנשים יותר מדי
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי dOrBh תברחחח אל תגרום להם לראות תמחבוא שלנו!!! אני בורח!!!! אני בורח!!!!! תפתחו לי את הדלת שאני אצעק את הקוד!!!!!!!!!!!
נכתב במקור על ידי כיפה בוי אני בורח!!!! אני בורח!!!!! תפתחו לי את הדלת שאני אצעק את הקוד!!!!!!!!!!! פתוח שלא יבואו!!!
נכתב במקור על ידי כיפה בוי פאאאאק!!! הולכים לחטוף אותי חייזרים!! זימנו אותי ליקנעם!!!! חחחחחחחחחחחחח יקנעם... איזה עיר... מי זימן אותך?
חוקי הפורום