קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תוכנית פיקאפ חדשה בישראל - אולי בקרוב
    על ידי Senia Waldberg בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-11-2011, 13:02
  2. [פרסום]לכל בעלי האקסבוקס 360, הגנה חדשה בדרך...ו
    על ידי .Eliran בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 25-04-2009, 20:29
  3. פרסום|קניתי נעל חדשה היא בדרך לארץ :)
    על ידי OutKast222 בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 06-11-2007, 22:55
  4. [ידיעה] עוד מפה חדשה לסורס בדרך
    על ידי Jack בפורום Counter Strike
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 14:51
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 74

סדנת פיקאפ חדשה בדרך - עמוד 4

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

ציטוט נכתב במקור על ידי tal1991 צפיה בהודעה
    זה נראה כאילו אני איזה נציג שלו, לא באמת אכפת לי אבל סתם בשביל היושר אני אומר את הדברים האלה.
    שמע מסכים איתך שיש פה הרבה ילדים, אבל יש גם כאלה שיותר גדולים ואולי לא מגיבים אבל קוראים ואולי להם זה מתאים. והתגובה שלך מעידה מאד שאתה מתבסס על עצמך ולא מצליח לתת תגובה אובייקטיבית. יש ילדים שהמערכת יחסים שלהם עם ההורים שלהם מאד פתוחה ולא חסר להם כסף וזה לא בעיה בשבילם לבקש מההורים שלהם כסף לכזה דבר, מה שלך נראה כל כך הזוי. שלא נדבר על ילדים שיש להם כסף וההורים שלהם בכלל לא ידעו מזה.

אני חס וחלילה לא מזלזל, אבל לכל בן אדם שיש קצת מושג וקורא פה בפורום יודע שיש פה אנשים שנותנים טיפים הזויים ולא קשה לראות שאין להם מושג על מה הם מדברים. זה מצחיק שאתה אומר אם אני הצלחתי אז כולם יכולים, מישהו אמר שאתה המקרה הכי גרוע שידעה האנושות? חשבת על אנשים שיש להם דיסלקציה וקשה להם לקרוא דרך מחשב? חשבת על אנשים שלא טובים באנגלית? שהרי הידע בעברית די דל...

בארץ אולי סדנאות זה דבר מאד כללי, אבל בחול יש הרבה סדנאות לדברים ספציפיים, לצורך העניין אנשים שמביאים מספרים בלי סוף אבל מאבדים את הבחורה בשלב של הלהתקשר, אז הם הולכים לסדנאת phone game וככה נפתרת להם הבעיה. יכול להיות שזה לא מתאים לך יכול להיות שזה לא מתאים לי אבל מפה ולצאת נגד זה זאת טיפשות כי עובדתית בכל העולם הסדנאות האלה עזרו לעשרות אלפים של אנשים אז זה אבסורד שאתם באים ואומרים "שאנשים ילמדו מהאינטרנט"
    thanks for the sense!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    לפעמים אני מאמין שלאנשים פה יש נטייה להתווכח סתם ככה,לשפוט ולנסות לצאת צודקים...

בכל מקרה אני מבין קצת בקאוצ'ינג(יותר בעולם הרוח),והייתי רוצה לראות את אקפט הפרפר הזה,יש לך קישור במקרה?

וסתם שאלה,בגלל שאתה עובד בחברה לאומנות הפיתוי וכנראה מכיר את כל החברות שקיימות כרגע בישראל(הרציניות),מה אתה חושב על החברה של תומר קורון?
    אני לא יודע אם יש קישור באינטרנט, כי זה משהו שאני שמעתי עליו המון מפה לאוזן, אבל את המספר של יאיר אני יכול לתת לך. את של דורי יותר נכון, אישתו. היא מרכזת את זה. היא בעצמה עברה איתו סדנאות כבר 16 שנה.

בקשר לתומר קורון, האמת שאין לי כל כך מושג עליו כי אני לא מכיר תלמידים שלו. אני שופט בדרך כלל אחרי שהכרתי 2-3 תלמידים לפחות כדי לקבל מושג. על פניו עושה רושם שהוא יודע מה הוא עושה. בפועל אני לא יודע. קיבלתי עליו תגובות סותרות מפי אנשים שהם לא תלמידים שלו, אבל מהאופן שבו אני בורר מידע, בחרתי להתעלם מהדברים הללו כי הם נראו לי יותר מדי מבוססים על דעה אישית ולא אובייקטיביים. חומר תאורטי שלו מעולם לא קראתי, אבל אני יותר לומד על אנשים לפי דיווחי השטח שלהם ופחות מאיך שהם יודעים לספר מחדש חומר של אחרים. מה שחשוב זה מה הם בוחרים להשתמש בו ואיך, ולאילו תוצאות מגיעים.

אם תכיר תלמידים שלו תתחקר אותם:
    מאיפה הם התחילו ולאן הגיעו?
    מה ההרגשה שלהם בכללי אחרי הקורס?
    מה הם יודעים לעשות עכשיו שלא ידעו קודם?
    מה התוצאות הכי טובות בתכלס? האם זה קרה גם לפני או שזה חד משמעית בגלל הקורס?
    פחות או יותר אחרי 3-4 כאלו אתה תדע להעריך.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אלה אנשים שלא צריכים סדנה. הם צריכים לצאת ולנסות. אם אין להם ביצים, אז אני מוכן לעשות סדנה שמכריחה אותם לצאת החוצה לשטח ומסבירה את הבסיס של פיקאפ.... ב200 ש"ח לאדם בלבד! לא יותר שווה?
    תום, מהדברים שאתה אומר כאן, ב-20,000 שקל אתה לא מלמד אותם מה שאני או כל מדריך אחר בדון ג'ואן מלמד ב-1,500.
    צריך קודם כל להבין על מה אתה מדבר לפני שאתה מדבר. אתה מוציא הכל מהדמיון והאגו שלך ומקיא את זה דרך המקלדת אל הפורום. אנשים כבר מסבירים לך, מנסים להכניס הגיון אבל אתה חוזר שוב ושוב על אותו הדבר.

אם אתה באמת עד כדי כך טוב ויכול ב-200 שקל לשנות את כולם, בוא ותעשה את זה. רק חשוב שאני אזהיר אותך, מאפי ורבים אחרים עשו את זה לפניך ואחוזי ההצלחה שלהם משום מה לא היו 100%. רחוק מזה. והם עשו את זה שנים בניגוד אליך. אבל אם תהיה המדריך שיעשה הכל ב-200 שקל, לך על זה!

שלא תבין אותי לא נכון. אפשר גם ב-200 שקל לעשות את זה. אני לוקח על הדרכה 250, ויש אנשים שהספיק להם פעם אחת איתי כדי לבצע את כל שאר השינויים לבד (זה תלוי מאוד בבן אדם, בזמן שלו, בגישה שלו לחיים, בכמות המחסומים, הפחדים ובכישורים החברתיים שלו). יש כאלו שלקח 2-3 (500 שקל או 750 שקל). כן, זה יותר שווה אם אתה מסתכל על זה מהפן הכלכלי (כבר הבנתי שאתה לא רוטשילד, זה בסדר).
    רק שזה גם לקח יותר זמן וגם השינוי שהייתי מעביר להם בסדנה קבוצתית היה עוצמתי יותר. ואני כל כך, אבל כל כך בטוח שאתה לא תצליח ב-4 הדרכות להגיע למה שאני מגיע איתם בהדרכה אחת. כי אין לך נסיון הדרכה בתחום. גם כשאני הייתי מדריך בהתחלה (ב-100 שקל), הייתי מעביר מלא תאוריה, מסביר להם איך עושים את זה ואפילו מדגים כמה פעמים, ואחר כך מתפלא למה אחרי כמה חודשים הם עוד לא זיינו איזה 2-3 כוסיות? הרי הדגמתי! הרי גרמתי להם לנסות! נו, מה הבעיה?!
    זה לא עובד ככה.

אתה יכול להגיד כאן מה שתרצה, אבל רואים מתי לבן אדם אין נסיון הדרכה.

אתה לא דיברת על פחדים, לא דיברת על איך להשריש בהם מידע, איך לגרום להם לשלוף את זה על אוטומט, אין לך מושג איך באמת לייצר אצלהם פריצת דרך בתוך הראש ולגרום להם לצאת מגבולות "המיינד" שלהם. "סדנה שמכריחה אותם לצאת"? - להכריח אנשים, זאת בדיוק הדרך! כל הכבוד. מניח שרכשת את המיומנות להשתמש במושגים כאלו אחרי שנים של 0 הדרכות?

נו באמת.
    אתה תספר להם מה הם צריכים ומה הם לא צריכים? אני בספק.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה
    אני לא יודע אם יש קישור באינטרנט, כי זה משהו שאני שמעתי עליו המון מפה לאוזן, אבל את המספר של יאיר אני יכול לתת לך. את של דורי יותר נכון, אישתו. היא מרכזת את זה. היא בעצמה עברה איתו סדנאות כבר 16 שנה.

בקשר לתומר קורון, האמת שאין לי כל כך מושג עליו כי אני לא מכיר תלמידים שלו. אני שופט בדרך כלל אחרי שהכרתי 2-3 תלמידים לפחות כדי לקבל מושג. על פניו עושה רושם שהוא יודע מה הוא עושה. בפועל אני לא יודע. קיבלתי עליו תגובות סותרות מפי אנשים שהם לא תלמידים שלו, אבל מהאופן שבו אני בורר מידע, בחרתי להתעלם מהדברים הללו כי הם נראו לי יותר מדי מבוססים על דעה אישית ולא אובייקטיביים. חומר תאורטי שלו מעולם לא קראתי, אבל אני יותר לומד על אנשים לפי דיווחי השטח שלהם ופחות מאיך שהם יודעים לספר מחדש חומר של אחרים. מה שחשוב זה מה הם בוחרים להשתמש בו ואיך, ולאילו תוצאות מגיעים.

אם תכיר תלמידים שלו תתחקר אותם:
    מאיפה הם התחילו ולאן הגיעו?
    מה ההרגשה שלהם בכללי אחרי הקורס?
    מה הם יודעים לעשות עכשיו שלא ידעו קודם?
    מה התוצאות הכי טובות בתכלס? האם זה קרה גם לפני או שזה חד משמעית בגלל הקורס?
    פחות או יותר אחרי 3-4 כאלו אתה תדע להעריך.
    סתם שאלתי מתוך התעניינות,אם הייתי רוצה ללכת לאיזה שהיא חברה הייתי בוחר בתומר קורון פשוט כי הוא הולך יותר על ישיר ועל התאכלס ואחד מהמאמנים שלו פרסם מאמר בפורום אלפא ישראל,וזאת הייתה כמו פריצת דרך בשבילי,והמאמר הזה פתח לי את הראש,נפתחתי להרבה דברים שלפניי זה אם היו אומרים לי את זה הייתי כנראה צוחק.אני פשוט מאוד מעריך את המאמן הזה שעובד תחת תומר קורון,ראיתי גם כמה מאמרים של תומר קורון,והם עובדים על התכלס,ישירות ואוטנתיות,מה שלהרבה חברות חסר היום.אני מסתכל על החומר של שאר החברות קצת ואני רואה כללים ומושגים,ושהוא צריך לעשות ככה וככה כדי להצליח,כי הוא צריך ליישם גישה כזאת או אחרת או לדקלם משהו וכו׳.
    מה שדי מעציב אותי למען האמת.

ואתה בעצמך באחד האשכולות ציינת,שעם קצת אימונים,כל שיטה תעבוד בסופו של דבר,אז למה שלא ללכת על ישיר,להגיד מה שאתה רוצה להגיד וזהו?

ורק כדי לציין משהו,אין לי שופ דבר נגד זה שאתה לוקח כסף או בכלל לתוכן האשכול,למען האמת אני די ניטראלי בעניין הזה פשוט מעניינת אותי הדעה שלך.

האם באמת צריך את כל השיטות האלו?למה פשוט לא לעבוד יותר על הגשמה אישית זאת אומרת קאוצ׳ינג כי בסופו של דבר זה הכל בראש,כל הבעיה...

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

תכתוב אפקט הפרפר יאיר בר לב בגוגל יש שם בראשון אם אני לא טועה "אימון חינם למייל"

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

תום, מהדברים שאתה אומר כאן, ב-20,000 שקל אתה לא מלמד אותם מה שאני או כל מדריך אחר בדון ג'ואן מלמד ב-1,500.
    צריך קודם כל להבין על מה אתה מדבר לפני שאתה מדבר. אתה מוציא הכל מהדמיון והאגו שלך ומקיא את זה דרך המקלדת אל הפורום. אנשים כבר מסבירים לך, מנסים להכניס הגיון אבל אתה חוזר שוב ושוב על אותו הדבר.

אם אתה באמת עד כדי כך טוב ויכול ב-200 שקל לשנות את כולם, בוא ותעשה את זה. רק חשוב שאני אזהיר אותך, מאפי ורבים אחרים עשו את זה לפניך ואחוזי ההצלחה שלהם משום מה לא היו 100%. רחוק מזה. והם עשו את זה שנים בניגוד אליך. אבל אם תהיה המדריך שיעשה הכל ב-200 שקל, לך על זה!

שלא תבין אותי לא נכון. אפשר גם ב-200 שקל לעשות את זה. אני לוקח על הדרכה 250, ויש אנשים שהספיק להם פעם אחת איתי כדי לבצע את כל שאר השינויים לבד (זה תלוי מאוד בבן אדם, בזמן שלו, בגישה שלו לחיים, בכמות המחסומים, הפחדים ובכישורים החברתיים שלו). יש כאלו שלקח 2-3 (500 שקל או 750 שקל). כן, זה יותר שווה אם אתה מסתכל על זה מהפן הכלכלי (כבר הבנתי שאתה לא רוטשילד, זה בסדר).
    רק שזה גם לקח יותר זמן וגם השינוי שהייתי מעביר להם בסדנה קבוצתית היה עוצמתי יותר. ואני כל כך, אבל כל כך בטוח שאתה לא תצליח ב-4 הדרכות להגיע למה שאני מגיע איתם בהדרכה אחת. כי אין לך נסיון הדרכה בתחום. גם כשאני הייתי מדריך בהתחלה (ב-100 שקל), הייתי מעביר מלא תאוריה, מסביר להם איך עושים את זה ואפילו מדגים כמה פעמים, ואחר כך מתפלא למה אחרי כמה חודשים הם עוד לא זיינו איזה 2-3 כוסיות? הרי הדגמתי! הרי גרמתי להם לנסות! נו, מה הבעיה?!
    זה לא עובד ככה.

אתה יכול להגיד כאן מה שתרצה, אבל רואים מתי לבן אדם אין נסיון הדרכה.

אתה לא דיברת על פחדים, לא דיברת על איך להשריש בהם מידע, איך לגרום להם לשלוף את זה על אוטומט, אין לך מושג איך באמת לייצר אצלהם פריצת דרך בתוך הראש ולגרום להם לצאת מגבולות "המיינד" שלהם. "סדנה שמכריחה אותם לצאת"? - להכריח אנשים, זאת בדיוק הדרך! כל הכבוד. מניח שרכשת את המיומנות להשתמש במושגים כאלו אחרי שנים של 0 הדרכות?

נו באמת.
    אתה תספר להם מה הם צריכים ומה הם לא צריכים? אני בספק.

האישו שאני מדבר עליו זה לא הכסף, ובטח לא על עצמי. לא הבהרתי את עצמי נכון, אין לי שום ניסיון בהדרכה ואני לא מתיימר להיות מדריך טוב.
    אני פשוט מנסה להבין באמת מה אתם עושים לאדם חנון ביומיים שהופך אותו לגמרי. באמת מנסה להבין. קשה לי לראות איך אפשר ביומיים לשנות בנאדם ולהפוך אותו לזיין, כי אם זה היה כל כך פשוט אנשים היו עושים את זה על ימין ועל שמאל, לא? בכל מקרה אשמח אם תכתוב ביקורות של תלמידים בסדנה שלך כמה חודשים לאחריה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

יקר מאוד והאמת שאני לא מאמין בזה שהשינוי יגיע תוך יומיים. זה לא מספיק. קורס לייט בשביל הפוזה ובשביל הכסף .

קורס אמיתי שישנה את כל הלייפסטייל והחיים של הבן אדם צריך להתפרס לפחות על פני חודש, עדיף חצי שנה .
    לדעתי .
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

דעה אישית:

קודם כל אף אחד מדון ג'ואן, או משום חברת פיק אפ אחרת בארץ לא הוכיח שהם סוגרים בחורות כוסיות, אם אתה רוצה שאני ישלם לך 1500 שקל על סדנא שנועדה לשפר את ההצלחה שלי עם נשים לפחות תוכיח לי שאתה מצליח עם בחורות שוות ולא בחורות שנראות כמו חברה שלך.

יש אנשים (בחו"ל) שהייתי משלם כדי לשמוע הרצאות שלהם, לראות אותם בשטח וכו' ואני בכלל לא שולל קורסים אבל אצלכם לא ראיתי שום דבר ששווה תשלום, בהרצאות שלכם באינטרנט אתם משחזרים חומרים שנמצאים בכל האינטרנט, אתם לא יודעים לדבר מול קבוצה ולגרום לי בתור צופה לא להשתעמם ולהמשיך לראות את הסרטונים שלכם..
    בפעם היחידה שבאמת פרסמתם את השיטה שלכם כשצילמתם את הסרטון של ניקולס סוגר מישהי מקפה נוגה עד הבית, ראינו שהשיטה שלכם היא בדיוק המיסטרי מט'וד ואתם לוקחים כסף מאנשים כדי ללמד את זה, אתם מלמדים אנשים להיות רובוטים לעומת חברות בחו"ל שכבר מזמן לא משתמשות בכל הרוטינות והבולשיט הזה ומלמדות אנשים להצליח בזכות עצמם ולא בזכות זה שהם שיננו את רוטינת הטבעת של ניקולס וסניה.

אז כן כל מי שרוצה לשלם 1500 שקל כדי ללמוד את המיסטרי מטוד שנראה לי שאפילו מיסטרי עצמו כבר לא משתמש בה, תהנו.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

סניה אני חושב שבאמת העבודה שאתה עושה מבורכת וזה יפה והכל
    אבל אנשים צריכים פשוט את הבסיס של הבסיס בשביל בטחון ורוב הדברים האחרים הכי טוב שילמדו לבד טבעי ממה שהם חושבים זה הכי אמיתי ולהיות אמיתי זה הכי מושך שיש!

לדעתי הדבר הכי הכי משמעותי שצריך לשים עליו דגש זה בטחון לצאת ולזרום ולהכיר אנשים ובחורות. ללמד אותם לקפוץ על כל הזדמנות של מסיבה ולא להפסיק לדבר עם אנשים שהם לא מכירים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי tomer095 צפיה בהודעה
    סניה אני חושב שבאמת העבודה שאתה עושה מבורכת וזה יפה והכל
    אבל אנשים צריכים פשוט את הבסיס של הבסיס בשביל בטחון ורוב הדברים האחרים הכי טוב שילמדו לבד טבעי ממה שהם חושבים זה הכי אמיתי ולהיות אמיתי זה הכי מושך שיש!

לדעתי הדבר הכי הכי משמעותי שצריך לשים עליו דגש זה בטחון לצאת ולזרום ולהכיר אנשים ובחורות. ללמד אותם לקפוץ על כל הזדמנות של מסיבה ולא להפסיק לדבר עם אנשים שהם לא מכירים.
    טל, הייתי במאות של הרצאות להעצמה אישית ולמידה מכל הסוגים. מכירות, ביזנס, ספורט ומה שאתה לא רוצה. כולם תמיד אמרו שהדרך הטובה ביותר היא להסתכל מה עשו הטובים יותר, ללמוד מהם ולקחת מהם כמה שיותר מידע כדי להשוות למצליחים אחרים.
    לבד אתה תגיע לתוצאות פחות טובות תמיד.
    יגידו לך את זה כל הקואוצ'רים הטובים בעולם בכל תחום שרק תזרוק.

זו דעתך מפני שזה מה שאתה עושה. או שהיה לך מדריך חרא.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

למה אתה לוקח כסף מאנשים על ללמד אותם איך להתחיל עם בנות? זה לא נראה לך איזה שהוא פאק בכל המערכת? תצא גבר- תלמד אנשים בכיף שלך סתם על איזה כוס קפה..אבל למה לעזאזל אתה מרשה לעצמך לעשות כסף ועוד כסף גדול על אנשים מסכנים שאשכרה משלמים כסף כדי להפסיק להתבייש ולהתחיל לדבר עם בנות? זה לא נראה לך לא מוסרי?

אתה רוצה לעשות כסף? לך תיהיה במאי, תסביר לכל מיני כוכבים למיניהם בסרטים איך להתנהג ואיך ליצור אווירות מסיומות, תעשה כסף מעבודה רצינית שמכבדת אותך ולא כסף על חשבון "איך לדבר עם בנות".

אני אישית יוצא לי לדבר עם המון חבר'ה על הקטע עם נשים, לא בהכרח שהם יודעים מי אני והם יודעים שאני קצת מתעסק בתחום, הם לא צריכים לדעת כי אני לא כמוך, אני לא מתעסק בכל הקטע של להפוך את עצמי לכוכב או מכונת שיווק, אני סך הכל עוזר לאנשים עם נשים בגלל שזה כיף לדבר וזה כיף לעזור וזה כיף לשמוע מאנשים אחרים איך הם מסתכלים על החיים, איך הם מסתכלים על בנות ולשמוע כל מיני סיפורי סקס הזויים..וואלה זה כיף. אבל למה קיבינימט אתה מרשה לעצמך לעשות כסף על זה? אני יגיד לך ראסמי? תתבייש.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    למה אתה לוקח כסף מאנשים על ללמד אותם איך להתחיל עם בנות? זה לא נראה לך איזה שהוא פאק בכל המערכת? תצא גבר- תלמד אנשים בכיף שלך סתם על איזה כוס קפה..אבל למה לעזאזל אתה מרשה לעצמך לעשות כסף ועוד כסף גדול על אנשים מסכנים שאשכרה משלמים כסף כדי להפסיק להתבייש ולהתחיל לדבר עם בנות? זה לא נראה לך לא מוסרי?

אתה רוצה לעשות כסף? לך תיהיה במאי, תסביר לכל מיני כוכבים למיניהם בסרטים איך להתנהג ואיך ליצור אווירות מסיומות, תעשה כסף מעבודה רצינית שמכבדת אותך ולא כסף על חשבון "איך לדבר עם בנות".

אני אישית יוצא לי לדבר עם המון חבר'ה על הקטע עם נשים, לא בהכרח שהם יודעים מי אני והם יודעים שאני קצת מתעסק בתחום, הם לא צריכים לדעת כי אני לא כמוך, אני לא מתעסק בכל הקטע של להפוך את עצמי לכוכב או מכונת שיווק, אני סך הכל עוזר לאנשים עם נשים בגלל שזה כיף לדבר וזה כיף לעזור וזה כיף לשמוע מאנשים אחרים איך הם מסתכלים על החיים, איך הם מסתכלים על בנות ולשמוע כל מיני סיפורי סקס הזויים..וואלה זה כיף. אבל למה קיבינימט אתה מרשה לעצמך לעשות כסף על זה? אני יגיד לך ראסמי? תתבייש.
    איזה קטעים, קואוצ'ינג עולה כסף. כמו גם פסיכולוג. כשלימדתי בחינם, כווווולם רצו לבוא. הזמן יקר, לוקחים כסף. משוואה פשוטה.
    בדרך כלל אחרי גיל 15 היא נורא ברורה לאנשים.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

פורום של קוקסינלים =] אני לא מאמין שהייתי מנהל כאן.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

איזה קטעים, קואוצ'ינג עולה כסף. כמו גם פסיכולוג. כשלימדתי בחינם, כווווולם רצו לבוא. הזמן יקר, לוקחים כסף. משוואה פשוטה.
    בדרך כלל אחרי גיל 15 היא נורא ברורה לאנשים.
    פיקאפ זה לא קואוצ'ינג וזה לא פסיכולוג..אל תזיין לי תמח. פיקאפ זאת אומנות הפיתוי, נקודה. יש כאלה שבאים עם זה במולד, ככה הם יצאו מהכוס של האמא שלהם, ויש כאלה שלומדים את זה לאט לאט...למה מי אתה שתבוא, תלמד את זה, ותיקח על זה כסף?? תמבין תאבסורד? אני במקומך לא הייתי יושן טוב בלילה..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    פיקאפ זה לא קואוצ'ינג וזה לא פסיכולוג..אל תזיין לי תמח. פיקאפ זאת אומנות הפיתוי, נקודה. יש כאלה שבאים עם זה במולד, ככה הם יצאו מהכוס של האמא שלהם, ויש כאלה שלומדים את זה לאט לאט...למה מי אתה שתבוא, תלמד את זה, ותיקח על זה כסף?? תמבין תאבסורד? אני במקומך לא הייתי יושן טוב בלילה..
    אני מישהו יותר טוב בזה ממך שיכול להפוך גם אותך ליותר טוב מעצמך בפיקאפ בזמן קצר. זה מי שאני
    ואני לוקח על זה כסף.

יש לך עוד שאלות?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect