נראה לי ששניכם מסודרים לבגרות בהיסטוריה
נראה לי ששניכם מסודרים לבגרות בהיסטוריה
|
|
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
לרוסיה היו כל מיניי בעיות כאלו ואחרות עם הפצצה, ביניהן היה המורכבות של בניה אחת כזאת, סכנה אזרחית, המטוס שיפיל אותה, המצנח שיאט אותה ועוד כל מיניי דברים טכנים בפצצה שהידע שלי ושלך בהם שואף ממש חזק ל0.
חוץ מזה, להחזיק פצצה כזאת גדולה גם יכול להיות מאוד מסוכן לישראל. פתאום יש טעות או לא יודע מה ולך תדע כמה הפצצה יציבה ולא תתפוצץ לך פתאום. בייחוד בגלל שעברו כל כך הרבה שנים.
בנוסף, ההתפתחות הטכנולוגית שחלה ב60 השנים האחרונות לא מתמקדת כמעט ביכולות גרעין. שים לה שעדיין אסור צ'רנוביל עולה באוויר למרות שהוא קרה בשנות השמונים. לא ניסו פצצות מהמלחמה הקרה, ולא חלה בזה התפתחות משמעותית כי פשוט אין שוק ואין ממש צורך בפיתוח של פצצות. הפיתוח יקרה במלחמת העולם הבאה.
מאותה סיבה לא ייצרו נשקים חדשים באמת עד שלא תהיה מלחמה נוספת.
בקשר לכלכלה- זה לא כזה חד משמעי. אתה צריך להבין שעם הצורה שהכלכלה עובדת אתה תמיד נמצא בחובות והדרך הטובה ביותר להקטין את החובות היא להגדיל את כמות השוק.
תחשוב שיש אינפלציה תמידית. אם כמות המוצרים החדשים שווה לכמות האינפלציה אז הכל סבבה. הבעיה היא שהטבע לא גדל באקספוננט אז חייבים להתחיל ליצור הכנסות חדשות. אם לא הייתה תעשיית נשק יכול מאוד להיות שהחובות היו ממש ממש מטורפים, או שאפילו היינו צריכים לשלם על אוויר. (או לשנות את המערכת הכלכלית, אבל זה שינוי שממש קשה לעשות)
נערך לאחרונה על ידי theidan; 01-09-2012 בשעה 11:49.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אחיי אתה לא הרגעת אף אחד בכלום ממה שכתבת ! אתה מדבר על זה שאם ישראל תוושמד אז גם איראן תוושמד , אתה חושב שאתה מרגיע פה מישהו בכך שאתה אומר שאם נמות לפחות שהאיראנים ימוותו איתנוו ! זה לא עווזר בכלל זה רק מלחיץ עווד יותר
אל תדאג יהיה קשה ולא נעים אבל בסוף יהיה בסדר