קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פתרון]לכל מי שחושב שהורידו לו
    על ידי B1ackSn0w בפורום כסף ברשת
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 17-10-2009, 18:13
  2. [פרסום]לכל מי שחושב שאין ניסים
    על ידי .n.e.k בפורום יהדות
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 17-02-2009, 22:49
  3. לכל מי שחושב שספינינג זה לכוסיות
    על ידי חי. בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 09-07-2008, 12:05
  4. שאלון.... לכל מי שחושב שבוא מבין
    על ידי tamir007 בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 26-03-2006, 23:44
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 59 מתוך 59

לכל מי שחושב שביטחון זה לא המפתח זה בדיוק בשבילכם - עמוד 4

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי tal1991 צפיה בהודעה
    ספק אם אתה בגיל שלי... מצויין שיש לך מטרות וממש לא אכפת לי אם הן שטחיות או לא. בתגובה שלי לא הייתה טיפה של שיפוט, מה שמפריע לי זה השטויות שאתה זורק פה, טועה ומטעה. ובוא אני אסביר לך למה בכלל אני מתייחס אלייך וכן אתה צריך להעריך את זה. רואים שיש לך שכל ואני מניח שיש לך גם יכולות אבל במקום לנצל אותן אתה בא פה לפורום ומבלבל ת'מוח וכמה שזה אבסורד, אכפת לי מאנשים כמוך, אולי כי היו לי חברים כאלה. אתה כל הזמן מדבר על להשיג מטרות ועל התוכניות שלך לעתיד, בוא תסביר לי כמה נקודות אחת ולתמיד. אתה טוען שאתה בן 21 אני מניח שאתה לא בצבא, מה עשית מגיל 18 עד עכשיו שקידם אותך במשהו? וגם אם עשית משהו, שלוש שנים זה הרבה זמן לבסס את עצמך אתה לא נראה לי בחור של תואר אז אתה לא אמור לעבוד במשהו? ואם אתה עובד אז בוא ותסביר לי איך אתה כל הזמן בפורום הזה? למה אתה ער עכשיו? מחר אתה קם בבוקר ויש לך מה לעשות? אם אתה כל כך שלם עם עצמך למה כל תגובה שנייה אתה מזכיר את סניה? מה הוא מעניין אותך? מביא פה תמונות של האקסית שלו, אתה היחיד שזה מעניין אותו. בן אדם שמרגיש טוב עם עצמו לא עושה דברים כאלה כי הוא מסתכל על עצמו. כל הדיבור שלך על כובעים וכל הבלאגן שאתה עושה פה בפורום, הרי לא באמת אכפת לך מאנשים שיהרסו לעצמם את החיים אז למה אתה מגיב פה בכלל? למה לך אכפת מסניה ומהכובעים והם לא יודעים בכלל מי אתה? אני באמת לא מבין את זה... אני לא רוצה להכנס לך לחיים וזה לא מעניין אותי אבל אתה מנסה להציג את עצמך כדמות איקס אבל אתה רק מוכיח כמה אתה הפוך מהדמות הזה. מבלי להעליב כי במקום מסויים יש לי הערכה אלייך אתה פחדן. פרט אחד על עצמך אתה מפחד להסגיר על עצמך, שתדע שזה מעיד על בעיות חוסר בטחון קשות ואולי תסביר סוף סוף את הסתירה הזאת בין מה שאתה מנסה להציג שאתה לאיך שאתה מוכיח את עצמך פה.

למקרה שתהית אני כן בצבא, ויש לי לשרוף משמרת עד 8 בגלל זה אני גם מגיב לך :]
    אין לי שום "דמות", אני אף אחד מבחינתך. אני יכול להיות בן של אוליגרך שכרגע מגיב לך מאי פרטי משלו עם מאות מיליארדים בבנק שחי את החיים הטובים ואני יכול להיות בתול חסר בטחון משכונת התקווה שיכתבו עליו את התסריט הבא של "בתול בן 40".

זה לא משנה את המציאות. המציאות כמו שכתבתי לתום שיש שרלטנים שאני לא סובל ונהנה לחשוף אותם. למה? כי אני שונא שקרנים. כאלה שמבטיחים לך הרים וגבהות ומתיימרים לדבר "מנסיון" ואז אתה מסתכל לעומק וקולט את ה"נסיון" שיש להם ואת ה"הישגים" שלהם. עם הישגים כמו שלהם בחיים עדיף כבר להתאבד. ובטח שלא לשלם להם סכומים מטורפים ולא להשקיע שנים על גבי שנים על הסקאם הזה. והקטע העצוב שהם מכפילים את ההישגים שלהם מהאוויר. זה כמו שאחד עם הכנסה של 10 אלף שקל בחודש יכתוב שהוא מכניס בחודש 100,000. זה שקר לכל דבר. והם אשכרה מאמינים לשקרים של עצמם עד שזה מתפוצץ להם בפנים. אחרי כל אופוריה בא דאון עצבני. כזה שגורם לך לרצות להתאבד. אז זה מה שעלול לקרות להם אחרי שהם יקלטו באיזה שקרים הם גרמו לעצמם להאמין...לא הרגשה הכי טובה בעולם.

אכפת לי מאנשים תמימים, שנופלים בשקרים שלהם. שרובם פה בני 15~20. זה ה-גיל למצוא את עצמך ולהתפתח באמת, זה שנים שלעולם לא יחזרו והם במקום זה הורסים לעצמם את החיים בגלל השרלטנים האלה. אני לא עושה את זה כי משעמם לי, אני עושה את זה כי ראיתי מה התחום המסריח הזה עושה לאנשים שדווקא היו להם חיים סבבה לפני שהם התחילו להאמין בשטויות תלושות מהמציאות.
    אולי אני גם עושה את זה כי איבדתי בעצמי שלוש שנים מהחיים בחטיבה. שלוש שנים שלא יחזרו, כמו קומה. ככה שאני יודע מזה לאבד שנים מהחיים על דברים שיכולת למנוע.

זאת הסיבה למה אני "מתעסק בסניה" ובשאר ה"כובעים". הם שקרנים שחיים בסרט ועוד מטעים גברים תמימים שבסה''כ מחפשים אהבה או אנאערף לאדע מה מחפשים..והם חוגגים על התחת שלהם.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 27-09-2012 בשעה 08:15.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    הוא עשיר?
    ו"די חמודה" זה לא מספיק לי. אני לא מתפשר על בנות שנראות "חמודות". חוץ מזה שלפי הטעם שלי הן לרוב כונפות או ממוצעות. התרגלתי לכוסיות בניגוד לכובעים פה. מה לעשות ראיתי עולם וראיתי מזה באמת HB10 ומזה כונפה.

עד שאני לא אראה אחד כמו שתיארת שהוא לא עשיר או איזה מפורסם או מה שזה לא יהיה עם כוסית אמיתית אני לא מאמין לכלום.

אין לך מושג כמה אנשים אני רואה במסיבות שעושים את מה שהזה מהסיפור שלך עשה, באים רוקדים הכי בבטחון שבעולם מרכז המסיבה מה שאתה לא רוצה. כל מסיבה אני רואה לפחות 20 כאלה. ואני יוצא יותר מ5 שנים למסיבות, בניגוד לכובעים פה שלא יודעים מזה חיי לילה. אבל מה? כל אחד חוזר הביתה להביא ביד אלא אם כן הוא מקושר להפקה או בא עם ידידות כוסיות או סתם נראה בן בן בן זונה. צירוף מקרים? אנלא חושב.
    חחחח מה הקשר למקושר להפקה .....אני מקושר להפקה בכל מסיבה שאני הולך, רק למסיבות האלה אני הולך כי הם קוראים לי ויש לי חינם ושתייה חינם בד"כ.
    ואין ממש קשר בין זה שאני חבר של ההפקה ללהביא בחורות במסיבה, יותר מזה אני אגיד לך, אני גם עומד בסלקציה בהמון מסיבות ותאמין לי שגם המפיקים של המסיבות מתחילים כמו כולם עם בנות במסיבה וזה לא כמו שאתה חושב.
    בכל מקרה, אני כמעט כל חמישי שישי במסיבה כבר שנים ואני אומר לך מניסיון שיש הרבה מכוערים שמביאים כוסיות, ובמסיבה הדבר האחרון שמעניין זה כסף,
    מה שמעניין במסיבה זה בחור כריזמטי שרוקד עם בטחון ומתעלה מעל השאר.
    אני שהייתי יוצא בהתחלה בגילאי 16-17 למסיבות לא ידעתי ממש לרקוד ולא היה לי ממש אומץ להתחיל עם מישהי, כשהייתי מתחיל עם מישהי זה היה בזה שהייתי תופס לה מאחורה ומנסה לרקוד (מי שהיה במסיבות לפני 4-5 יודע על מה אני מדבר) וזה לא ממש עבד.
    היום כל מסיבה יוצא לי משהו עם 2-4 בחרות תמידדדדדדד... ואני נשבע לך בזה. כי גדלתי ויש לי יותר בטחון ואני מתלבש יותר יפה ואני עכשיו רוקד מאוד יפה
    ואני מתחיל רק עם בחורות שאני נמשך אליהן במסיבה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

תודה רבה לכל החבר׳ה הריאלים.. אני מקווה שאחת ולתמיד מונטנה יבין שפאקין לסת זה לא דבר שמביא בחורות ושביטחון וכריזמטיות זה מה שמושך בדרך כלל.
    מונטנה זה חשוב שאתה תבין את זה כי אתה פעיל בפורום ויכולה להיות לך השפעה רעה על מי שקורא פה.
    בהתחלה אני סתם הייתי צופה מהצד ולא מגיב אבל עם כל הדברים הכל כך מטומטמים שרשמת לא יכולתי שלא להירשם ולהגיב לך.
    כמו שכבר אצרו אתה טועה ומטעה אז במקום להיות כזה מעורער מזה שסניה עושה כסף ואולי גם עשה כסף על התחת שלך תתחיל לפעול עם הגיון ותעשה עם עצמך משהו יותר מועיל מאשר לשבת מול המחשב ולהביא ביד.
    חוץ מזה אני רוצה להגיד לך שאמנם סניה הזה לא אמן גדול יש עוד איזה אחד שקוראים לו סטס שראיתי סרטונים שלו והוא אחלה גבר ומדבר לעניין.
    זאת דעתי לפי מה שהתרשמתי ממנו.

אגב אתה מוכן להסביר לי מה כל הקטע של הכובעים? מה הבעיה בכובע כל כך?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    חחחח מה הקשר למקושר להפקה .....אני מקושר להפקה בכל מסיבה שאני הולך, רק למסיבות האלה אני הולך כי הם קוראים לי ויש לי חינם ושתייה חינם בד"כ.
    ואין ממש קשר בין זה שאני חבר של ההפקה ללהביא בחורות במסיבה, יותר מזה אני אגיד לך, אני גם עומד בסלקציה בהמון מסיבות ותאמין לי שגם המפיקים של המסיבות מתחילים כמו כולם עם בנות במסיבה וזה לא כמו שאתה חושב.
    בכל מקרה, אני כמעט כל חמישי שישי במסיבה כבר שנים ואני אומר לך מניסיון שיש הרבה מכוערים שמביאים כוסיות, ובמסיבה הדבר האחרון שמעניין זה כסף,
    מה שמעניין במסיבה זה בחור כריזמטי שרוקד עם בטחון ומתעלה מעל השאר.
    אני שהייתי יוצא בהתחלה בגילאי 16-17 למסיבות לא ידעתי ממש לרקוד ולא היה לי ממש אומץ להתחיל עם מישהי, כשהייתי מתחיל עם מישהי זה היה בזה שהייתי תופס לה מאחורה ומנסה לרקוד (מי שהיה במסיבות לפני 4-5 יודע על מה אני מדבר) וזה לא ממש עבד.
    היום כל מסיבה יוצא לי משהו עם 2-4 בחרות תמידדדדדדד... ואני נשבע לך בזה. כי גדלתי ויש לי יותר בטחון ואני מתלבש יותר יפה ואני עכשיו רוקד מאוד יפה
    ואני מתחיל רק עם בחורות שאני נמשך אליהן במסיבה.
    בוא באמת נבליג ונזרום עם מה שכתבת,

איך זה יכול להיות שכל האלה ש"רוקדים כמו תותחים וקורעים את הרחבה" חוזרים הביתה כמו שהם באו להביא ביד??? איךךךךך אחי איךךך כל פעם אני רואה את זה מחדש לא משנה מה. אם אכן כריזמה בטחון עצמי ושאר הירקות עובדים, איך זה שהם לא מזיינים??? ושלא תחשוב בנות באנות רוקדות לידם, הם זורמים עם זה הכל הולך חלק
    המקסימום שראיתי מהם זה נשיקה או מזמוז עם איזו שיכורה שלא נראית מי יודע מה - בשביל זה אפילו לא שווה להוציא את עצמך מהבית. בשביל נגיעה בציצי ונשיקה? עלוב.

וזה עוד במקרה הטוב במקרה הרע לא הולך להם בכלל למרות שבשביל להתנשק במסיבה לא צריך להיות איזה משהו מיוחד אבל עדיין

ציטוט נכתב במקור על ידי Wonder land צפיה בהודעה
    סבבה בוא נגיד שכסף וסטטוס זה מה שמעיף לו את הביטחון.
    בסופו של דבר אתה מסכים איתי שביטחון זה מה שתופס וכמו שאמרתי צריך להיות חלקלק כמוהו ולדעת מה להגיד ומתי.
    וחאלס עם הלסת תצא מזה אל תהיה בן אדם מיקרוב..
    אתה עושה מעצמך צחוק.
    עוד פעם חזרנו לביטחון? תקרא את ה3 עמודים אחרונים בפורום אומנות הפיתוח שוב פעם בבקשה.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Wonder land צפיה בהודעה
    תודה רבה לכל החבר׳ה הריאלים.. אני מקווה שאחת ולתמיד מונטנה יבין שפאקין לסת זה לא דבר שמביא בחורות ושביטחון וכריזמטיות זה מה שמושך בדרך כלל.
    מונטנה זה חשוב שאתה תבין את זה כי אתה פעיל בפורום ויכולה להיות לך השפעה רעה על מי שקורא פה.
    בהתחלה אני סתם הייתי צופה מהצד ולא מגיב אבל עם כל הדברים הכל כך מטומטמים שרשמת לא יכולתי שלא להירשם ולהגיב לך.
    כמו שכבר אצרו אתה טועה ומטעה אז במקום להיות כזה מעורער מזה שסניה עושה כסף ואולי גם עשה כסף על התחת שלך תתחיל לפעול עם הגיון ותעשה עם עצמך משהו יותר מועיל מאשר לשבת מול המחשב ולהביא ביד.
    חוץ מזה אני רוצה להגיד לך שאמנם סניה הזה לא אמן גדול יש עוד איזה אחד שקוראים לו סטס שראיתי סרטונים שלו והוא אחלה גבר ומדבר לעניין.
    זאת דעתי לפי מה שהתרשמתי ממנו.

אגב אתה מוכן להסביר לי מה כל הקטע של הכובעים? מה הבעיה בכובע כל כך?
    ואו גבר אתה חיב"ס אמיתי ואתה מתקרב לדרגת בועה שזה בנאדם - בדר"כ אחד שלומד פיקאפ, שמשלה את עצמו וחי בתוך בועה שהוא יצר לעצמו ש"וואלה אני מכוער, וואלה אני עני, וואלה אני חסר חברים אבל לפחות אני הולך עם גב זקוף וצועק על כל הרחוב וככה מראה על ביטחון ודומנינטיות ובחורות יבואו ויבקשו לעשות סקס איתי".

זאת דרגת הבועה.

אתה כרגע בדרגת חיב"ס שזה "אני הפרס ובחורות רודפות אחריי".

תתחבר למציאות, אתה לא בתוך סרטון שטח של סניה ולא בפורום אטרף.
    אתה בכדור הארץ, בישראל, ב2012.
    שזה אומר - שגם אם ינזלו ממך מיליון ליטר של ביטחון, ואתה גמד קירח מחוצ'קן עם POTATO FACE ובלי לסת, גם אם אתה תהיה הכי דומיננטי בעולם והכי כריזמתי, הבחורות אפילו לא ישתינו עליך הן יעדיפו להשתין על מצבור של חרא של סוסים מאשר להשתין עליך. וזאת האמת הכואבת.

בגלל זה אני משייך אותך לחיב"סים, כי אתם מעדיפים להתכחש למציאות מאשר להתחבר אליה ולנסות להבין מה חסר לך .

זה אותו עיקרון של
    "וואלה פיטרו אותי מהעבודה - אבל זה לא בגללי. זה הבוס בן זונה, טוב לא נורא אני עובד כזה טוב שהצעות עבודה יעופו עלי, אני אעבור בתחנת האוטובוס ופתאום מנכ"ל של IBM יבקש ממני לעבוד אצלו תחת חוזה של מיליונים"
    זה אותו עיקרון של הפיקאפ. מציאות כואבת אה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    ואו גבר אתה חיב"ס אמיתי ואתה מתקרב לדרגת בועה שזה בנאדם - בדר"כ אחד שלומד פיקאפ, שמשלה את עצמו וחי בתוך בועה שהוא יצר לעצמו ש"וואלה אני מכוער, וואלה אני עני, וואלה אני חסר חברים אבל לפחות אני הולך עם גב זקוף וצועק על כל הרחוב וככה מראה על ביטחון ודומנינטיות ובחורות יבואו ויבקשו לעשות סקס איתי".

זאת דרגת הבועה.

שזה אומר - שגם אם ינזלו ממך מיליון ליטר של ביטחון, ואתה גמד קירח מחוצ'קן עם POTATO FACE ובלי לסת, גם אם אתה תהיה הכי דומיננטי בעולם והכי כריזמתי, הבחורות אפילו לא ישתינו עליך הן יעדיפו להשתין על מצבור של חרא של סוסים מאשר להשתין עליך. וזאת האמת הכואבת.

בגלל זה אני משייך אותך לחיב"סים, כי אתם מעדיפים להתכחש למציאות מאשר להתחבר אליה ולנסות להבין מה חסר לך .

זה אותו עיקרון של
    "וואלה פיטרו אותי מהעבודה - אבל זה לא בגללי. זה הבוס בן זונה, טוב לא נורא אני עובד כזה טוב שהצעות עבודה יעופו עלי, אני אעבור בתחנת האוטובוס ופתאום מנכ"ל של IBM יבקש ממני לעבוד אצלו תחת חוזה של מיליונים"
    כלכך צודק אחי

ומה שיש לי להגיד מעיקר לאנשים פה זה :

יש סיבה שהולך לכם גרוע עם בנות הביטחון או השפת גוף זה רק סימפטום

זה לא מה שצריך לתקן

ומודעות עצמית זה הצעד הראשון!!!!!!!

אם יש לך בעיה אמיתית בין אם היא במראה ובין אם היא חברתית

לגשת ל250 בנות ולשאול אותן מה השעה לא יפתור את הבעיה

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

זאת דרגת הבועה.

זה אותו עיקרון של
    אני לא אומר שאך ורק ביטחון זה מה שיקנה לך בחורות!
    אתה צריך לדעת לדבר, להיות כריזמטי, מעניין, מטופח ולא להיות בן אדם מכוער ברמות על.
    מצד שני יא ילד מסכן אתה לא צריך לפתח לסת חחחחחחחחחח

חוץ מזה יש לי עוד סיפור קטן שהיה לי עם חבר אחר,
    היינו באתונה לפני כמה שבועות ואז ראינו איזה אוסטרלית שווה אש ואז חבר שלי שגם הוא תאכלס לא מלאך
    יופי ויש לו קצת כרס התחיל לדבר איתה ולהצחיק אותה וגם הוא אחד השפיצים והכל בא לו בטבעי.
    הוא חד ושנון אבל מה לעשות הוא בבאמת לא מלך היופי.
    מה שכן היא בסוף ישנה אצלו בחדר והם בטח לא שיחקו לגו..

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

זאת דרגת הבועה.

זה אותו עיקרון של
    התחלת לגלוש יותר מדי בSHITTY ADVICE אני רואה כי אם כן זה לא בריא
    פחות גרוע מלהיות חיבס של פיקאפ אבל גם הם חיבסים לא פחות קטנים כי הם לוקחים את האמת ומגזימים איתה ברמה שהיא מתעוותת לחלוטין.

אה וWONDERLAND, אחשלי אתה באמת חי בWONDERLAND אם אתה משתמש בנופש בתור דוגמא. כל הנאפה בורגס אתונה תאילנד זה לא נחשב מהסיבה הפשוטה שתה תייר והן אוהבות תיירים. אנלא אתחיל להסביר פה למה תבין לבד. בדיוק כמו שבארץ הישראליות נמרחות על הגרמנים והאמריקאים שבארץ שלהם הם INCEL לכל דבר.

בנופש הנכון גם אחד שנראה כמו אבי ביטר יכול להביא כוסיות וראיתי את זה לא מעט פעמים. בעיקר אם הבחורה גם תיירת שזה צריך להיות בעל תסמונת אספרגר כבדה כדי לא לזיין אותה. כל זה טוב ויפה אבל דוגרי כמה זמן כבר נסעת לחופשה בחיים עם חברים? פעם אחת? פעמיים? בחיית אחי זה לא מדד אני מדבר איתך על מקומיים VS מקומיות ואתה מדבר על תיירות..
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 27-09-2012 בשעה 16:04.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אנשים בפורום הזה נהיו קיצוניים ברמה לא בריאה. ברור שביטחון עצמי שמבוסס על 0 הוא לא אמיתי והוא לא יביא כלום. מצד שני להגיד לסת זה הכל בוא נתפלל לאלוהי הלסת זה גם קיצוני ולא יביא כלום. ואני לא יודע מי יותר חיב"ס, אנשים שיש להם ביטחון עצמי לא מבוסס על מראה או על מעגל חברתי, או אנשים שחושבים שהם צריכים ללעוס מסטיק כל היום וככה הם יזיינו.

אם למישהו לא הולך- הוא צריך לחשוב ולהבין למה. אני יכול להבטיח לכם שהבעיה היא לא "כי אין לי שרירי לסת", אבל היא יכולה להיות "אולי אני לא נראה מספיק טוב ואין לי מספיק חברים ואני צריך לשפר את הדברים האלה?"

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

כבר אמרתי פה את דעתי על לסתות (ועזוב שזה בכלל מבנה עצם שאחרי גיל מסויים אי אפשר לשנות אולי חוץ מאם תוריד את אחוזי השומן בגוף שלך לאחוז חד ספרתי זה יראה יותר יפה ויותר בולט)

http://www.iatraf.co.il/showthread.p...40#post7643140

THIS.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

לא דיברתי על לסת בהכרח... לקחתי את זה כדוגמה לכמה אנשים פה עם דעות קיצוניות ברמה לא בריאה.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    התחלת לגלוש יותר מדי בSHITTY ADVICE אני רואה כי אם כן זה לא בריא
    פחות גרוע מלהיות חיבס של פיקאפ אבל גם הם חיבסים לא פחות קטנים כי הם לוקחים את האמת ומגזימים איתה ברמה שהיא מתעוותת לחלוטין.

אה וWONDERLAND, אחשלי אתה באמת חי בWONDERLAND אם אתה משתמש בנופש בתור דוגמא. כל הנאפה בורגס אתונה תאילנד זה לא נחשב מהסיבה הפשוטה שתה תייר והן אוהבות תיירים. אנלא אתחיל להסביר פה למה תבין לבד. בדיוק כמו שבארץ הישראליות נמרחות על הגרמנים והאמריקאים שבארץ שלהם הם INCEL לכל דבר.

בנופש הנכון גם אחד שנראה כמו אבי ביטר יכול להביא כוסיות וראיתי את זה לא מעט פעמים. בעיקר אם הבחורה גם תיירת שזה צריך להיות בעל תסמונת אספרגר כבדה כדי לא לזיין אותה. כל זה טוב ויפה אבל דוגרי כמה זמן כבר נסעת לחופשה בחיים עם חברים? פעם אחת? פעמיים? בחיית אחי זה לא מדד אני מדבר איתך על מקומיים VS מקומיות ואתה מדבר על תיירות..
    מה זה SHITTY ADVICE
    ותאמין לי שאני הבנאדם האחרון שחי בסרט בעולם הזה .
    ומשפט אחרון לכל מאמיני ה"טיפוח" וה"מראה הנורמלי", אתם תשיגו בנות בהתאם.
    אתם מכוערים שמטפחים את עצמם? עדיין שום כוסית לא תמשך אליכם.

נווו קיצר חבר'ה חלאס לחיות בסרט, באמת נראלכם שמישהי תיתן לכם לדבר אליה בגלל שאפילו אם אתם מכוערים לפחות התגלחתם, הסתרקתם ושמתם בושם?

באמת צאו מהסרט.
    אם הגנטיקה לא נתנה לכם לסת חזקה, הסיכוי שמישהי באמת על רמה תבוא אליכם הוא שואף ל0.
    אני לא אומר 0 כי יש תמיד יוצאי דופן.

וWONDERLAND אתה מתכחש למציאות בסוף היא תתפוצץ לך בפרצוף [אם היא לא התפוצצה עד עכשיו], לך לך למסיבה של חברים שך תנסה להכיר כוסיות בעזרת "ביטחון וכרזימתיות" נראה לאן תגיע.
    מה אתה מביא לי דוגמאות של חו"ל? מה קרה הבנת שבישראל אף אחד לא תירק לכיוון של מישהו מכוער? אתה צודק.
    בישראל מזמן הבנות כבר תופסות מעצמן ולא מתקרבות למכוערים ואני רואה את זה כל יום אם זה באוטובוס שמישהי מעדיפה לשבת לידי מאשר ליד איזה פריק עם שיני באקס באני או שאני מעדיף לשבת לבד בסוף במקום ליד איזה כונפה אחת שנראת כאילו היא מסריחה מעובש

ככה העולם עובד , אני בטוח שהבנת את זה כבר.
    השאלה כמה זמן תתכחש אליו.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חח לא התכוונתי אליך אלא אליהם. וזה תת פורום כזה בPUAHATE.
    הוא מורכב בעיקר מ:

בכי, יללות ודכאון על החיים שלהם
    חפירות על לסתות (לא שאני לא מסכים עם זה וואלה לסת חזקה זה פרט בנזונה שתורם הרבה כמו שהצגתי פה בתמונות)
    אוננות על דוגמנים
    טרולים משועממים
    פריקות של "נשים זה עם שצריך להשמיד בלה בלה בלה"
    בתולים שמעריצים מפגרים כמו ג'ורג' סודיני וכל מיני רוצחים סדרתיים. יש שם פסיכופתים בפוטנציה.
    והכי חשוב, צביעות. הם רובם כפי שהם כותבים מכוערים, קירחים, שמנים, נמוכים, עם פרצוף POTATO ללא לסת חזקה וכו' וכו'...אבל כבחורות ברמה שלהם באות אליהם הם דוחים אותן ואשכרה מתבאסים על זה שבחורות מעל הממוצע לא שמות עליהם...מעניין מאוד למה. אולי זה כי הם לא עשו מספיק סארג'ים!!!!!!!!!1111

קיצר אוננות מנטאלית שלא תורמת לכלום מלבד לעלות חיוך על הפנים מפעם לפעם מהשטויות שלהם.
    למרות שהכובעים כותבים פי 10 יותר שטויות מהם, עם כמה שהם ממורמרים.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 27-09-2012 בשעה 18:49.

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,796 | הודעות: 8,150,378 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect